Поправителна сесия за ГБ 1ви курс

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
Cliff Burton
Паисий
Специалност: География и Биология
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Поправителна сесия за ГБ 1ви курс

Мнение от Cliff Burton »

Днес следобяд преглеждам сайта на БФ на СУ и гледам излязли датите за поправките.
И на какво се натъквам - на 14 септември в 9 часа се оказва, че имаме 2 изпита - по География на населението и селищата и Математическа география и картография. Какво е това малоумие, си нямам представа? Много колеги ще са на поправка по тези 2 дисциплини и няма да имат физическата възможност да се яват( и аз съм от тях). Какво се прави в такива случаи? От студентския съвет ако може да помогнат :)

П.П. Предварително се извинявам, че темата е тук, а не в подфорума на БФ, защото мисля че трябва да я видят повече хора. :wink:
When you walk through a storm,
hold your head up high!
Walk on through the wind!
Walk on through the rain!
Though your dreams be tossed and blown…
Walk on, walk on with hope in your heart … and You'll Never Walk Alone!!
You'll never walk alone!
The Darkness Within
От дъжд на вятър
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Re: Поправителна сесия за ГБ 1ви курс

Мнение от The Darkness Within »

При нас във ФМИ имаме ликвидационна сесия, която е няколко дни след поправителната и е за хора в такова положение, т.е. ако ти се припокриват дати за поправки - на единия изпит се явяваш на ликвидационната сесия. Ако при вас няма такава практика, говорете с преподавателя да се явите на друга дата по единия изпит, не вярвам да ви откажат, още повече като сте доста хора :)
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”