Подаръци!
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Подаръци!
Благодаря, но винаги съм смятал, че подобен подарък е идеален, ако между двамата има истинско нещо. Дори и при мен се е получавало. Приемал съм подаръка с кеф! 
Into the endless we ride... 
-
ivichbg
- В началото бе словото
- Специалност: история
- Курс: завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://www.diecastminicars.com/
Ето нещо което много обичам да подарявам на мои приятели 

Просто съм манияк на подобни неща, а и приятелите ми винаги ги харесват, не познавам мъж който да не харесва коли.
Виж при момичетата е малко по-сложно, но за подарък за жена винаги мога да се допитам до друга жена
http://www.diecastminicars.com/index.php

Просто съм манияк на подобни неща, а и приятелите ми винаги ги харесват, не познавам мъж който да не харесва коли.
Виж при момичетата е малко по-сложно, но за подарък за жена винаги мога да се допитам до друга жена
http://www.diecastminicars.com/index.php
- Sunshiiine
- Да живей словото
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Аз се радвам много на цветя, въпреки че рядко се сещат да ми подаряват това. Даже предпочитам да ми подарят огромен букет с любимите цветя, отколкото някакво бижу например. За мъжете.. смятам че ако има някакво хоби/увлечение, най-подходящ подарък е нещо в тази насока. Аз съм подарявала (ако става въпрос за подаръци без повод) от онези колички, които много мъже колекционират, шалче на любимия отбор, халба(пак за мъж, който си колекционира това) и такам.. хем лесно, хем зная, че това ще ги зарадва наистина 
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Цветята са готини наистина, но предпочитам да не ми ги подаряват. По-ме раздват неоткъснати.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
тоо аз ако намеря жена дето може да си позволи подаръци свързани с хобитата ми ще се оженя 
- Sunshiiine
- Да живей словото
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Е какви са ти хобитата, че да не може някоя жена да измисли нещо символично като подарък? Жестът е от значение, колкото и банално да звучи. Даже да беше милионер и хобито ти да беше колекциониране на самолети, все щеше да се измисли някакъв малък подарък, но подарен от точният човек, в точнотo време, с правилното послание и чувство, независимо колко струва.. и няма как да не ти сгрее душатаinvisible написа:тоо аз ако намеря жена дето може да си позволи подаръци свързани с хобитата ми ще се оженя
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Напоследък започва да ми се струва, че символиката и жеста зад един подарък вече минават на заден план. Жените стават прекалено материални, но е възможно да е от възрастта 
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Според мен пък точно жестът е важен. Ама не подаръкът да е нещо традиционно, а от него да се вижда, че се съобразяваш с интересите й, че си запомнил нещо, което иска, че си взел нещо наистина хубаво. Ама пак си е пари де.
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Аз мога да запомня и да подаря нещо съотвестващо на интересите "Й" и за пет и за петдесет лева 
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Ако пък материалната стойност е толкова важна за момичето ти, пък вземи й нещо по-скъпо. Голяма работа. Всички обичаме да се глезим, а в крайна сметка радването на любимия човек е добър начин да похарчиш парите си. Ще ти се свиди малко, ще фалираш за ден-два, ама в крайна сметка знаеш, че следващия път вместо с 10, можем да се напием и с 5 лева и постепенно балансът се възстановява. А що се отнася до мен, за финансите ми няма голямо значение купуването на скъп подарък. Така или иначе в края на месеца все съм на червено.
- Sunbeam
- В началото бе словото
- Специалност: Педагогика на масовата и худ. комуникация
- Курс: трети
Най-хубавият подарък, който съм получавала от приятелят ми беше за рожденият ми ден. Подари ми едно малко, ярко зелено кипарисче... За жалост то сега умира и ще трябва да го засадя на двора като последна надежда за съживяване... А подаръкът, който съм му подарявала и най-много харесвам е една снимка, която направих специално за него (ето тази) и я извадих на доста голям формат, заедно със рамка. Мисля, че доста му хареса. 
Педагогика на масовата и художествена комуникация, 4 курс
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ами аз не държа да ми се подаряват някакви мега специални неща. Ама не знам защо гаджетата обикновено ми подаряват или лигави плюшени играчки, или части за компютъра...
А какво по-"романтично" от ново захранване с 3 години гаранция!
Ама поне има някакво приложение, докато от розовите мечки вече ми се гади 

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .