ники написа:Кристо, добави още една точка за купон/дискотека.
Aй, като се натрупат десетина нови отговора, ще направя нов ъпдейт... Иначе, ти сам си виждаш, кое горе-долу доминира и как...
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
ники написа:Кристо, добави още една точка за купон/дискотека.
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!FloWersOfEviL написа:Може и точка:
-във Фармвил
![]()
![]()
FloWersOfEviL написа:Може и точка:
-във Фармвил
![]()
![]()
Ми, зарежи го тоя Нет!santoria написа: неуспешните връзки от нета са ми специалността
вече, започнах да си изморявам , от търсене ..............
само за статистиката .. другите 25% по успешни ли се водят или ..santoria написа:....
Той откак се е зародил си отива към гибелвечен студент написа:Луда работа! Човечеството се изражда! Светът отива към гибел!
Дърт си баткавечен студент написа:Ми, зарежи го тоя Нет!santoria написа: неуспешните връзки от нета са ми специалността
вече, започнах да си изморявам , от търсене ..............
А по повод твърде любопитната статистика на Кристо: Абе, хора! Как точно се сваляте по тоя скайп, аз не мога да разбера. Нямам скайп и никога няма да си сложа, ама ми е чудно, как така се сваляте чрез него. А па т'ва mIRC, даже не го знам какво е. Луда работа! Човечеството се изражда! Светът отива към гибел!
Сега неадекватното поведение на много от потребителите тук започва да ми се изяснява...Kristo написа: От тези връзки, започнали в интернет:
....
- any forum - 7 (41%)
....
Подобна историяhypnosssa написа:Бяхме в един клас...тоест,познаваме се от 8ми клас..в девети бяхме гаджета за малко,ама нещо не стана...после в 10ти бяхме на фазата "забивки по купони,но нищо повече"...а началото на 11ти тръгнахме вече "истински" и ...досега сме заедно,вече повече от 2 години...и сме щастливи(пу да не ни е уроки)...значии....последните 5 години от живота ми по някакъв начин са били свързани с него