Демография, част 4: Религиозна структура
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Виж, това вече е некоректна анкета
Изброил си де що се сетиш, ама те някои са секти на вече споменати (примери: Ислям - шиити, сунити, хариджити... гоаделик ги знае повече
) ...
И като какъв да се пише Сюлейман сега - като мохамеданин или като мюсюлманин... или може би като шиит?
Адвентистка църква, Баптистка църква, Църква на петдесятниците - това са подразделения на Протестантството, ве бате ...защо си ги писал отделно от него?
Абе казах ви - атеизъм... и нямате грижи
Изброил си де що се сетиш, ама те някои са секти на вече споменати (примери: Ислям - шиити, сунити, хариджити... гоаделик ги знае повече
И като какъв да се пише Сюлейман сега - като мохамеданин или като мюсюлманин... или може би като шиит?
Адвентистка църква, Баптистка църква, Църква на петдесятниците - това са подразделения на Протестантството, ве бате ...защо си ги писал отделно от него?
Абе казах ви - атеизъм... и нямате грижи
Последно промяна от Циндил-Пиндил на 01 Юни 2006, 12:37, променено общо 1 път.
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
кой ти е казал че сме християни? аз не вярвам в божества, а ако вярвах нямаше да си избера Ицко, бтв, не може човек учил история да е много религиозен, защото вижда как всичките религии се създават с определени повод и цел. Също така вече в лекциите в университета се преподава много открито тезата че Разпятието и всичко останало са подготвени от Ицо и компания само за да се затвърди мита, и да се надигнат масите. Ако беше останал жив, нямаше да се разпространи християнството.iliyan написа:Аз не трябваше да го слагам. Ама нищо, тъкмо ще ви наблюдавам![]()
Как може да казвате, че сте атеисти, като сте християни![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Как да е, батка това че на няколко седмици нашите са решили да ме водят дядо поп да ме къпе в купела не ме прави християнин
то си е отвътре.
и за да сте християни, трябва да вярвате всичко което казват поповете и да спазвате Всички обряди и традиции, колко пъти на ден се молите бе християни? И защо не вярвате че е имало динозаври? Също така не мисля че жените са създадени от ребро Адамово, и не обичам религия горила хората мислещи че Земята е кръгла. Не ми харесва и овчедушната примиреност проповядваща християнството, "ако те ударят по едната бузата дай другата" --- нанай! Око за две!!!