Ейй, от колко време търся как се казва. Благодаря ти, наистина прелестна
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
Охх, Оливия..заради нея съм казала, че съм готова да обърна посоката
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
Ама мъжете в Тру блъд са им много куци . Добре де, не много. Признавам обаче, че така, неперфектни , изглеждат по-реалистично.
А Нина много ме радва в ролята на Катрин, втори сезон обещава повече действие с нея /и Деймън /. Но айде да не се отклонявам повече. Та-даааааа! Дженифър Конъли, ако не се лъжа. Много, много УАУ
When I get to the bottom
I go back to the top of the slide
Where I stop and turn
and I go for a ride
Till I get to the bottom and I see you again
Предизвикахте ми интереса с тези мъже. А иначе за последния епизод, Стела, да, беше много кървав,но пък поне отвратителната Лорина я убиха най-накрая . И да не е само спам :
Прикачени файлове
carrie-anne moss.jpg (6.24 KiB) Преглеждано 1636 пъти
Трънлив и сляп е на живота ребусът,
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!