Компютърни науки 2010-2014
Модератори: Methuselah, thegirl
- unslb
- В началото бе словото
- Специалност: dsadas
Re: Компютърни науки 2010-2014
мисля че е 1ви 
1-ви, ама занятията започват на 4-ти 
Откриването е на 1ви, тогава ще раздават книжките. На 4ти вече започват занаятията.
"12. Овладяване на обективни критерии за оценка на духовните и материалните ценности на обществото.
13. Изграждане на навици за опазване на околната среда и на собственото здраве."

13. Изграждане на навици за опазване на околната среда и на собственото здраве."
- Malkataveshtica
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: -
- Обратна връзка:
Книжките не се ли взимат след 15 септември 
- atanas_tsankov
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Компютърни Науки
- Курс: първи
Еми 1 окт е след 15 септември, може би това са имали предвид лелките
, и на мен така ми го казаха, ама доста хора от су казаха, че е на 1ви
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
Хм, ми принципно след откриването във ФМИ, не това в ректората, се разпределят по зали и специалности първокурсниците и им се раздават книжките. Иначе дали има опция да се вземе от отдел студенти след 15-ти нямам представа. Нещо не ми се вярва, ама може пък и да може.
"12. Овладяване на обективни критерии за оценка на духовните и материалните ценности на обществото.

- Malkataveshtica
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: -
- Обратна връзка:
Да знам, че е след 1-ви , но казаха още, че в деня на откриването нямало да има кой да ни ги даде. Незнам може и да не съм разбрала правилно 
Е винаги се намират някакви балъци, на които им се раздават книжки около първи (и аз съм в това число
).

- unslb
- В началото бе словото
- Специалност: dsadas
Аз попитах "Това ли е всичко" и лелката ми каза " Да , на 1 окт. ще си вземеш книжката " .
-
dimobskn
- В началото бе словото
И на мен така ми казаха 
- _Lina_
- Танцуващия с клавиатури
На 1ви би трябвало да има 'каки и батковци' ака студенти кн по-висок курс, които в обявена стая във ФМИ, където евент ще се съберем нз дали цялата специалност или по потоци, ще ни раздадат книжките или ще можем да си ги вземем от тях все 1. Който не дойде на 1ви може да си я вземе след това от отдел Студенти (111 ли беше не помня) и да се бори с работното време и опашките.
Това е информацията която аз имам. Мин год беше така и май всяка е така. Само знам, че е важно да не се оставя взимането на книжките за след средата на месеца, защото по някое време ги местят на някъде и се затруднява намирането им.
Това е информацията която аз имам. Мин год беше така и май всяка е така. Само знам, че е важно да не се оставя взимането на книжките за след средата на месеца, защото по някое време ги местят на някъде и се затруднява намирането им.

- niai
- От дъжд на вятър
- Специалност: компютърни науки
- Курс: втори
Привет и от мен
Засега тук ви казвам здравейте, към групата във facebook ще се присъединя през септември, когато уведомя работодателя си, че се налага промяна в работната схема или довиждане. Иначе ви чета и ви познавам "задочно" от едно време насам.
По темата за книжките - на мен ми казаха на 4-ти, но нищо повече не питах, аз се записвах на втори и там беше едно голямо висене, докато пристигнат списъците с приетите (записването започна малко преди десет), така че беха май малко изнервени...
Засега тук ви казвам здравейте, към групата във facebook ще се присъединя през септември, когато уведомя работодателя си, че се налага промяна в работната схема или довиждане. Иначе ви чета и ви познавам "задочно" от едно време насам.
По темата за книжките - на мен ми казаха на 4-ти, но нищо повече не питах, аз се записвах на втори и там беше едно голямо висене, докато пристигнат списъците с приетите (записването започна малко преди десет), така че беха май малко изнервени...
noli me tangere
-
dimobskn
- В началото бе словото
Къде сте вс бе .. умря ни темата .. кажете някой обади ли се за групите ?
- koleto
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Оставете ги групите сега. Предложете яко място за палатки в Рила/Пирин???
while(!(succeed==try()))
- SelenaMoonshine
- В началото бе словото
О, да... ако някой знае би било прекрасно.
И идея... ако има повечко хора навити можем да отидем на палатки една вечер на Витоша да речем... или нещо такова. Предполагам че ще е забавно
Аз поне ще си нося в София цялото оборудване (раница, палатка, спален чувал, разни допълнения, правещи живота по-лесен), така че ако се появчт такива мераци - казвайте
И идея... ако има повечко хора навити можем да отидем на палатки една вечер на Витоша да речем... или нещо такова. Предполагам че ще е забавно
Аз поне ще си нося в София цялото оборудване (раница, палатка, спален чувал, разни допълнения, правещи живота по-лесен), така че ако се появчт такива мераци - казвайте
Пледирам невменяемост!
"Always program as if the person who will be maintaining your program is a violent psychopath that knows where you live."
--Martin Golding
"Always program as if the person who will be maintaining your program is a violent psychopath that knows where you live."
--Martin Golding