Компютърни науки 2010-2014
Модератори: Methuselah, thegirl
- atanas_tsankov
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Компютърни Науки
- Курс: първи
Re: Компютърни науки 2010-2014
Леле... Аз се усетих, че тва дето го казах много хора ще си мислят, че е лична забележка към тях, ама беше малко късно. Кво ви пука, че аз или който и да е мислим, че е малко тъпо да търсиш помощ от вашите за такива неща... Като тръгвате да спорите, само доказвате че ви е жегнало в ахилесовата пета и че има известна доза истина.
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
- Armin^^
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: четвърти
Малко враждебен ми се стори накрая с това "не знаеш кого обиждаш просто", но иначе си прав, приемам забележката и се извинявам, но да знаеш, че и при теб не липсваше лепене на етикети.

- unslb
- В началото бе словото
- Специалност: dsadas
Айде много ми се приспа , стига толкова за тази вечер , аз обикновенно не пиша в форуми много , много . нооооо... Няма нищо Наско ( ако мога да използвам Наско де
) тези които ги е "жегнало" ако помислят малко , ще разберът ,че не съм написъл постовете си с лоши намерения.
- atanas_tsankov
- Форумозавър Рекс
Айде, мир да има : ) ако ше се караме, поне да не е за такива глупости, лека на всички
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
Някой да има идея дали ще сме на два потока? И, ако да, кой в кой поток ще бъде? На какъв принцип става разпределянето?
А някой ще сподели ли по-конкретно какво е нивото му в програмирането? Докъде се простират знанията и способностите ви?
Досега единствено morfei спомена, че се занимава с информатика "от 8ми клас на състезателно ниво". Като е състезателно - с каква трудност са задачите? А група, B, C ?
А някой ще сподели ли по-конкретно какво е нивото му в програмирането? Докъде се простират знанията и способностите ви?
Досега единствено morfei спомена, че се занимава с информатика "от 8ми клас на състезателно ниво". Като е състезателно - с каква трудност са задачите? А група, B, C ?
-
dimobskn
- В началото бе словото
Прочетох всевъзможни смешни и не толкова смешни коментари. Останах потресен, че във този раздел за КН 1во пише човек от Ис .. Който беше твърдо решил да пребие всички новоприети студенти в нашата специалност... 2ро - нашите момчета не останаха по-назад , а също скочиха на бой разменяйки си адреси и телефони...и 3то подяволите смешно е да ходиш с вашите когато си на 19 да се записваш ,без значение от кой град си
Добре накрая май се разбраха жертви няма да има .. (надявам се ) За записването да се похваля аз и едни авери от Бургас бяхме 1вите там 6 и 25-30 на 26
смисъл групата от Бс бяхме 1ви във всички факултети ( кво няя) и така 
P.S. И наистина съм много потресен от факта , че точно нашата тема , в която се очаква да има само интелегентни хора е така усрана .... (не искам да обидя никой , че не е умен или каквото и да било )
P.S. И наистина съм много потресен от факта , че точно нашата тема , в която се очаква да има само интелегентни хора е така усрана .... (не искам да обидя никой , че не е умен или каквото и да било )
Armin^^ и той не е КН. (то вече и аз не съм де
)
А, dimobskn, ако нямаше компания със себе си, не би ли отишъл с родител (особено ако познава София), ако имаше тази възможност? Не си вадете прибързани заключения.
А, dimobskn, ако нямаше компания със себе си, не би ли отишъл с родител (особено ако познава София), ако имаше тази възможност? Не си вадете прибързани заключения.

- unslb
- В началото бе словото
- Специалност: dsadas
Това исках да кажа цяла вечер, това , че се получи не както трябва не е вината само моя . Вярно е ,че прекалих , но не съм си говорил сам все пак . И не съм тръгнал да пребивам всички от вашата специалност ( което прозвуча доста смешно ) .dimobskn написа: 3то подяволите смешно е да ходиш с вашите когато си на 19 да се записваш ,без значение от кой град си
-
dimobskn
- В началото бе словото
Някой да е звънял , за да го слагат в 1 поток с някого ? Защото прочетох , че трябва само факултетните номера да си кажете и всичко е ок . Вярно ли е това ?
- _Lina_
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Компютърни науки
Някъде четох, че някой беше казал, че са поискали да ги запишат в 1 група още като са се записвали, но за 1 поток не знам от какво зависи кой къде е. Ако е така сиг е по-на оферта направо 1 група да сте, с когото искаш ако става.dimobskn написа:Някой да е звънял , за да го слагат в 1 поток с някого ? Защото прочетох , че трябва само факултетните номера да си кажете и всичко е ок . Вярно ли е това ?
Аз пък знам, че групите се определят чак септември след всички класирания и поправителни изпити, ама може да е тая година различно или пък аз да не съм разбрала правилно

Ми принципно е възможно да помолиш да сте една група. Хубаво е ако искаш да си с някой, възможно най- бързо да действаш, не е голям проблем като цяло, ама веднъж като се разпределят групите и става малко повече играчка. Иначе никой не те спира да си ходиш, с която група си искаш.
"12. Овладяване на обективни критерии за оценка на духовните и материалните ценности на обществото.
13. Изграждане на навици за опазване на околната среда и на собственото здраве."

13. Изграждане на навици за опазване на околната среда и на собственото здраве."
-
dimobskn
- В началото бе словото
Оки значи ще изчакам да мине и днеска записването за 2ро класиране и после ще звънна 
- Dess_
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Става ли като звъннеш, след това да кажеш дали са ти удоволетворили молбата и на кой телефон трябва да се обадим ? 
Компютърни науки - 1 курс
- Malkataveshtica
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: -
- Обратна връзка:
Да и аз бих искала да знам на кой телефон да се обадим
и дали само факултетните номера трябва да кажем 
- desi-desi
- В началото бе словото
габи ,мисля че трябва да се обадите на 8161542(отдел студенти фми)Malkataveshtica написа:Да и аз бих искала да знам на кой телефон да се обадими дали само факултетните номера трябва да кажем
аз искам да питам знаете ли кога ще е началото на учебната година 1 окт или 4 окт
Компютърни науки -1 курс