Компютърни науки 2010-2014
Модератори: Methuselah, thegirl
-
*ceco
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Re: Компютърни науки 2010-2014
и аз се бавих най-много при счетоводителките ... иначе към 10 вече се бях записал
- Malkataveshtica
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: -
- Обратна връзка:
Ти поне си от София, ако някой от друг град си беше забравил дипломата щеше да се забави доста.....atanas_tsankov написа:Хаха, късметлии![]()
Аз отидох до ФМИ, установих, че съм си забравил дипломата, пак отидох след час и нещо, вече имаше много хора и общо взето към 4 часа се записах окончателно
- westi
- В началото бе словото
аз също си забравих дипломатаatanas_tsankov написа:Хаха, късметлии![]()
Аз отидох до ФМИ, установих, че съм си забравил дипломата, пак отидох след час и нещо, вече имаше много хора и общо взето към 4 часа се записах окончателно
- bggashnik
- Пишеща машина
Мда, така като гледам софиянци си позволяват да забравят достаMalkataveshtica написа:Ти поне си от София, ако някой от друг град си беше забравил дипломата щеше да се забави доста.....atanas_tsankov написа:Хаха, късметлии![]()
Компютърни науки I курс
това само някой от ФМИ може да го направиMalkataveshtica написа: Ти поне си от София, ако някой от друг град си беше забравил дипломата щеше да се забави доста.....
Ко?invisible написа:това само някой от ФМИ може да го направиMalkataveshtica написа: Ти поне си от София, ако някой от друг град си беше забравил дипломата щеше да се забави доста.....
"12. Овладяване на обективни критерии за оценка на духовните и материалните ценности на обществото.
13. Изграждане на навици за опазване на околната среда и на собственото здраве."

13. Изграждане на навици за опазване на околната среда и на собственото здраве."
- SelenaMoonshine
- В началото бе словото
Даже 1000. Имах 3 списъка с документи и ги проверявах през 5 минути.bggashnik написа: Мда, така като гледам софиянци си позволяват да забравят достаЯ да живееха във Варна(примерно, така по-далечко
) и да видим как щяха да проверяват всички документи по 100 пъти
3 еднакви списъка. Свирявах дали са еднакви и после дали всичко е в чантата. И после пак. И пак. И пак.
8 часа път. Ако забравиш нещо....

Пледирам невменяемост!
"Always program as if the person who will be maintaining your program is a violent psychopath that knows where you live."
--Martin Golding
"Always program as if the person who will be maintaining your program is a violent psychopath that knows where you live."
--Martin Golding
- SelenaMoonshine
- В началото бе словото
Мдам. Правени по различно време.
И от различни места взимано

И от различни места взимано
Пледирам невменяемост!
--Martin Golding
--Martin Golding
- atanas_tsankov
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Компютърни Науки
Леле какви премеждия : ))
Софиянци може да сме разсеяни и забравани и тн, ама ми стана много смешно като видях един пич, дошъл с мама и тате и явно техните не вярват, че той може да носи 300 лева сам, да намери ФМИ и да се запише успешно. Те даже му попълваха документите
Софиянци може да сме разсеяни и забравани и тн, ама ми стана много смешно като видях един пич, дошъл с мама и тате и явно техните не вярват, че той може да носи 300 лева сам, да намери ФМИ и да се запише успешно. Те даже му попълваха документите
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
е ти ако мислиш че 90 % от кандидатите извън сф не са така 
ако си стъпвал в сф само за изпитите не е чак толкова учудващо
ако си стъпвал в сф само за изпитите не е чак толкова учудващо
- _Lina_
- Танцуващия с клавиатури
Еее вие сте много крайни
Имаше хора и от сф, които бяха дошли с родителите си аз като се записвах.
Амаа то ако аз напр трябваше да ходя в др град да си подавам документите и 100% щях да си взема компания (може би не задължително родител, ама сиг нямаше да тръгна сама) та хем да не ми е самотно, хем да намаля шансовете да се изгубя, така че аз поне мисля, че ги разбирам несофиянците.
Имаше хора и от сф, които бяха дошли с родителите си аз като се записвах.
Амаа то ако аз напр трябваше да ходя в др град да си подавам документите и 100% щях да си взема компания (може би не задължително родител, ама сиг нямаше да тръгна сама) та хем да не ми е самотно, хем да намаля шансовете да се изгубя, така че аз поне мисля, че ги разбирам несофиянците.

- atanas_tsankov
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Компютърни Науки
Е да, имаше много хора с родител, нормално е, все пак да се ориентираш в непознат град, просто го казах, защото само той ми направи впечатление, че му попълваха документите и ми беше странно да го видя : )
То и аз нямаше да си забравя дипломата ако бях като него и наще ми висяха на главата 24/7
тва имах предвид, нищо лично
То и аз нямаше да си забравя дипломата ако бях като него и наще ми висяха на главата 24/7
Последно промяна от atanas_tsankov на 03 Авг 2010, 21:57, променено общо 1 път.
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
мен също ми ги попълни майка ми .. то ако го бях направил аз щеше да ме е срам да си давам книжката поради щото щеше да изглежда
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 21#p773421 
- unslb
- В началото бе словото
- Специалност: dsadas
Е кое му е нормалното 19 годишни , хайде не момичета , ама момчета с родителите си . Супер смешно е , до кога някой ще трябва да ги даржи за шортите ? Като незнаеш къде да спреш и да се качиш , ще попиташ . Аз така направих пътувах в 4 вечерта смених 2 автобуса в София и си стигнах докъдето ми трябва , и се записах за 0 време.