Тема за КС въпроси от различно естество vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- VelinaShine
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.2
Мисля, че да - 1.X
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Официално на 1, но мисля че занятията ще са от 4-ти
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- VelinaShine
Еха, сега като си отворих ПИ - пише, че съм записана
готино изглежда
Оставих си дипломата за запазване на място, мога да си я взема без да се записвам нали?Защото в крайна сметка се отказах от тази спец.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Да, можеш. Ето как става: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 58&t=17838
кога започва задочното
Мисля,че всяка специалност от задочното започва различно , но всички са през септември. Философията започва на 7 септември от 8.00 ч, но това ако няма изменения.Svg написа:кога започва задочното
за правото се интересувам, но май не е ясно засега
Вземи си разписанието - сигурно го има и за право- дати и часове , предмети, зали и преподаватели.Svg написа:за правото се интересувам, но май не е ясно засега
- _Lina_
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Зависи какви са условията на самото класиране, защото може да е само за "неучаствали в класиранията, неприети и незаписали се " и тогава не би трябвало да имаш право, нооо може и да зависи от желанието ти.Shin написа:Имам един въпрос: като си се записал вече в дадена специалност, но излязат незаетите места на 10-ти и има място за по-желана специалност, можеш ли да си изтеглиш дипломата (знам, че удържат 90% от таксата) и да се запишеш отново на трето класиране?
Те бтв могат да не включат някои специалности ако имат < 6 незапълнени места. Но като го обявят това класиране след 10ти ще се знае всичко на 100%

Приет съм Политология в ЮЗУ.Някакви отзиви за там или да си чакам за ВТУ с бал 22,67 за редовната форма ?
Официална страница на специалността Политология във Фейсбук. За повече информация отделете една-две минути там, защото това може да не е поредната глупост!
- TheRain
- В началото бе словото
- Специалност: Молекулярна Биология
- Курс: първи
Някой с Молекулярна биология?!
Здрасти от мен..

Tи па манери в коя тема да си направиш сефтето. Офф-топикът е нежелатене.
svetlio.varna
Tи па манери в коя тема да си направиш сефтето. Офф-топикът е нежелатене.
svetlio.varna
There's something so human about finding delight in the deaths of once fellow men..

- ivankz
- От дъжд на вятър
- Специалност: Политология
- Курс: четвърти
В понеделник се записах в специалност Политология към ФФ.
При записването ми дадоха едно листче с указания за пращане на e-mail към "zornica angelova" .Пратих мейла с трите си имена,факулт.номер и ЕГН.Получих отговор с потребителското име и паролата.В мейла имаше и някакъв линк,но като го щракна отивам на страницата на ФФ и никъде не ми излиза място за въвеждане на потр.име и парола.Та искам да попитам,за какво ще използвам тази регистрация и този проблем има ли го при някого от вас?
Благодаря предварително!
При записването ми дадоха едно листче с указания за пращане на e-mail към "zornica angelova" .Пратих мейла с трите си имена,факулт.номер и ЕГН.Получих отговор с потребителското име и паролата.В мейла имаше и някакъв линк,но като го щракна отивам на страницата на ФФ и никъде не ми излиза място за въвеждане на потр.име и парола.Та искам да попитам,за какво ще използвам тази регистрация и този проблем има ли го при някого от вас?
Tell me why are we so blind to see
that the ones we hurt are you and me...
that the ones we hurt are you and me...
http://uni-sofia.bg/index.php/bul/otori ... /e_student Опитай тукivankz написа:В понеделник се записах в специалност Политология към ФФ.
При записването ми дадоха едно листче с указания за пращане на e-mail към "zornica angelova" .Пратих мейла с трите си имена,факулт.номер и ЕГН.Получих отговор с потребителското име и паролата.В мейла имаше и някакъв линк,но като го щракна отивам на страницата на ФФ и никъде не ми излиза място за въвеждане на потр.име и парола.Та искам да попитам,за какво ще използвам тази регистрация и този проблем има ли го при някого от вас?Благодаря предварително!
- VelinaShine