http://vbox7.com/play:416e78cb
Индология 2010
Модератор: Don Horhe
-
MsM
- В началото бе словото
- Специалност: Индология
- Курс: първи
Re: Индология 2010
Ти вървиш отпред! Пастир ли си? Или изключение? Третият случай е, че си просто беглец… Първи въпрос на съвестта.
Здравейте и от мен, колеги. На мен като цяло Индологията не ми беше първото желание, но като се замислих реших да се запиша, така че ще се видим след месец 
Всяка Ева се радва на ябълките...
- theDarkSite
- Танцуващия с клавиатури
ехеееее, колко много нови колеги
Честито ви, че сте приети, октомври ще бъде хубаво да се и запознаем ^^
За реализацията, не гледайте от сега, такава обширна специалност все ще ви насочи към нещо
До към трети курс може да започнат да излизат идеи как ще продължите, но сега гледайте да стигнете до този трети курс
За западния език - както спорта в ЦИЕК не е задължителен, факултатив е; ако решите, че все пак след хинди, санскрит, урду можете да понесете още някой език, може да запишете, винаги се събират групички ако се уговорите с другите курсове и специалности
П.П. Ако някой си търси все още място за живуркане в София, аз си търся съквартирант и ще е яко ако някой от Индология се нанесе при мен, така че свиркайте насам ако все още сте бездомни
За реализацията, не гледайте от сега, такава обширна специалност все ще ви насочи към нещо
За западния език - както спорта в ЦИЕК не е задължителен, факултатив е; ако решите, че все пак след хинди, санскрит, урду можете да понесете още някой език, може да запишете, винаги се събират групички ако се уговорите с другите курсове и специалности
П.П. Ако някой си търси все още място за живуркане в София, аз си търся съквартирант и ще е яко ако някой от Индология се нанесе при мен, така че свиркайте насам ако все още сте бездомни
-
rioter
- В началото бе словото
Здравейте и от мен. И аз съм приет Индология от първо класиране, изчаках второ, но си останах това и не съжалявам. Според мен специалността наистина е много богата откъм материал и знания, които дава, и мисля, че ще е доста интересно. Утре отивам да се запиша и ще се радвам да се запознаем с всички останали бъдещи колежки и колеги 
Колега, и аз утре ще се записвам. Може да се засечем някъде по трасето 
Всяка Ева се радва на ябълките...
-
Dask
- В началото бе словото
Айде честито и на новозаписалите се ! Лека полека се събираме. 
Знаете ли колко е паднал балът на 2 класиране?
Само добродетелността е богатство!
-
MsM
- В началото бе словото
Smile_ написа:Знаете ли колко е паднал балът на 2 класиране?
17.34 е балът за Индология на 2ро класиране
Ти вървиш отпред! Пастир ли си? Или изключение? Третият случай е, че си просто беглец… Първи въпрос на съвестта.
- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Ние ходихме с една колежка във втори курс на испански за известно време. На японски също ходихме един семестър. На колежката, кяото се интересуваше от японски ще кажа само, че ние, когато учихме, бяхме при Петко сенсей, който на следващата година (2008) замина за Япония и оттогава факултатив по японски не е имало. Да не те обезкуражавам, но не знам дали и тая година ще има...Victorious написа:Ами западният език мисля, че е факултатив, но аз не познавам все още човек, който да е записвал... (или май само един познавам...)Dask написа:Ако не се лъжа има и западен език. Само че нямам идея от каква степен се почва.
А иначе честито на всички спечелили от класиранията. И брех, много сте бе! Цели 17 човека!

- Kindly girl
- В началото бе словото
Мрън,наистина ли е нямало факултативен японски...А то факултативните езици не почват ли втори курс или трети беше?
Lonely heart and lonely travelling...
I look for you everywhere
but still can't find you...
- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Когато искаш, тогава. Ние ходихме в първи курс и нямаше проблем, ама то май щото се разбрахме с преподавателя ли и аз не знам. То там я имаше и другата подробност, че японският беше спуснат само за кореисти, а ние просто се прикачихме към тях. И тъй...

- Kindly girl
- В началото бе словото
Един вид късмет сте извадили;Р Аз първата година ще гледам да се съсредоточа основно върху хиндите,пък после ще си преценя силите дали ще успея да запиша още един източен език.
Lonely heart and lonely travelling...
- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
И хубаво ще сториш. Но да знаеш, че всяка следваща година все повече време яде това хинди (и събратята му) 

Гледай ги! Вече ходят на уводен курс, а си кротувкат! Вместо да споделят колко са измъчени и нещастни (ако граничат с нормалното) или колко са щастливи и превъзбудени (ако граничат с мазохизма)... Цък цък 

Feed Me!