[КСК 2010] Математика vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Re: [КСК 2010] Математика vol.2
Ами най-вероятно нещо безполезно
Хора, математиката изисква мислене, не съжелявайте, че сте отделили повечко време за мислене, за ваше добро е!
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
- Eleanor
- Летящите Пръсти
- Курс: първи
щеше.. да помисля...- да си клатиш краката, в което няма нищо лошо
за к'во по дяволите ходих на 3 изпита, пък даже и си качих оценките в градация, като в момента за КН и СИ,които по принцип са с висок бал, ти трябва по- малко от 4ка... 
-
Freestyler
- В началото бе словото
с тия балове, на такъв лесен изпит...да се чудя що не влязах в НБУ....
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
- _Lina_
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Компютърни науки
Ехааа 4ка чак ли, то с 6 в дипломата, т.е тва май матура значи а не диплома или не знам, защото аз нямам матура по математика и май дори не знам как се сформира балът(shame on me!), ноо с тази шестица ти стига 3.20 на изпита ако си момиче и се получава точно 21.60, което мисля, че е минималният бал на 2ро класиране...Eleanor написа:щеше.. да помисля...- да си клатиш краката, в което няма нищо лошоза к'во по дяволите ходих на 3 изпита, пък даже и си качих оценките в градация, като в момента за КН и СИ,които по принцип са с висок бал, ти трябва по- малко от 4ка...
По 1 време мн си мислех, че е по-добре да останат свободни места, но да се приемат хора с мин 4 за някои специалностти, но като се замисля, хората, на които не им се учи, не разбират от математика и си мислят, че влизането им подсигурява успешно завършване, просто след 1вата год ще прекъснат. Не го казвам с лоши чувства към никого ест. Това може би е вариант на СУ да се доближи и до системата в други държави, където приемът е по-лесен, но после всички минават през дребно сито и не завършват всички, а само тези, които правят нещо по въпроса. Всъшност това, че има хора с бал 21.6 не значи, че масата са така, вс пак в КН и СИ първите момчета са с по 30 бал, така че масата са си приети с не толкова нисък бал. Не знам коя е движещата сила на СУ за това решение, дали са пари, дали е желание за промени, и да го мисля, не мога да го измисля така или иначе
Леле в какъв писмен монолог си се вкарах, направо си се учудвам

- atanas_tsankov
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Компютърни Науки
Според мен баловете са малко по-ниски от миналата година, само че ако кандидатстваш с матура не се умножажа по 2.5, а по 2
Така че баловете падат брутално, а хората не са изкарали по-ниски оценки дефакто
Така че баловете падат брутално, а хората не са изкарали по-ниски оценки дефакто
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
- _Lina_
Значи все пак ще сме си умни добичета тая година
(никога не съм се числила към умнички ама айде аз ся щот за масата говоря
)
На мен ми направи впеч, че с оценка, с която мин год се влизаше КН момичета 3то класиране сега се влизаше на 1во.
Ама времената се менят, Децата са умничкии, Аз пиша глупости и се Засрамвам вече
И нещо мн се смея
До това води злоупотребата с Математика - все хубави неща

На мен ми направи впеч, че с оценка, с която мин год се влизаше КН момичета 3то класиране сега се влизаше на 1во.
Ама времената се менят, Децата са умничкии, Аз пиша глупости и се Засрамвам вече
До това води злоупотребата с Математика - все хубави неща

- atanas_tsankov
- Форумозавър Рекс
Е чак да сме умни...
просто не сме чак толкова тъпи, колкото изглежда на пръв поглед като види човек баловете
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
- _Lina_
Умни сте, умни сте иии повярвай ми, във ФМИ тази година ще има моменти, в които ще си го потаряш, за да те крепи тази мисълatanas_tsankov написа:Е чак да сме умни...просто не сме чак толкова тъпи, колкото изглежда на пръв поглед като види човек баловете
Е може ест и да не ти се налага, ако си мн мн добър, ама като цяло 1вата година идва понякога малко стряскащо след даскалото и представите за студентския живот, създадени от неФМИсти

- atanas_tsankov
- Форумозавър Рекс
Аз пък си мисля, че ще е по-леко от очакваното, толкова много ни плашат, точно като даскалките в Испанската дето викаха - "нз си кво, тва не е старото ви у-ще, тва че сте влезли не значи, че ще излезете..." Непознатото винаги е страшно, докато не мине известно време и си кажеш "big deal, не е кой знае кво" 
А ти нали си 1ви курс, откъде си толкова сигурна
А ти нали си 1ви курс, откъде си толкова сигурна
- _Lina_
Е то, че съм 1ви курс не пречи да знам това - онова
Иначе сигурно зависи от подготовката ти преди това иии по какъв начин гледаш на живота и тогава всичко ти е якичко и ти е песен.
А тва за представите за студенския живот го казах, защото при математиката и програмирането не става с учене няколко дни преди изпита + тва, че има и контролни ала бала - абе все забавни нещица да ти кажа честно
Иначе сигурно зависи от подготовката ти преди това иии по какъв начин гледаш на живота и тогава всичко ти е якичко и ти е песен.
А тва за представите за студенския живот го казах, защото при математиката и програмирането не става с учене няколко дни преди изпита + тва, че има и контролни ала бала - абе все забавни нещица да ти кажа честно

- atanas_tsankov
- Форумозавър Рекс
Ще видим след 2 месеца как стоят нещата :P Дано математиката която сме учили толкова усърдно все пак ни помага за нещо :)
споко .. Чакърян не съм го чувал да казва това не ви е училищетоо аа уу .. мъ за сметка на това кво ви мислиии

- _Lina_
Ти си КН, нали Т.е да, КН сиatanas_tsankov написа:Ще видим след 2 месеца как стоят нещатаДано математиката която сме учили толкова усърдно все пак ни помага за нещо
Еми да, ще видим към декември по-скоро и ще споделяш впечатления, колега

- Eleanor
- Летящите Пръсти
баловете са ниски, хората са тъпи, факт .