Кандидатстване за общежитие I курс

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Специалност: Информатика
Курс: втори
Обратна връзка:

Re: [АКТУАЛНО] Кандидатстване за общежитие I курс

Мнение от The_Soldier »

Nikolchova написа:Здравейте на всички,
От няколко дни следя темата и общо взето много се обърках. Искам да попитам пак за общежитие, понеже мисля, че балът може да не ми стигне (спец. геология съм) - когато се записвам трябва да представя удостоверение от училището на брат ми (учи в друго населено място), служебна бележка от местоработата на майка ми и от бюрото по труда - защотото баща ми е безработен. И това да стане в други ден когато се записвам правилно ли съм разбрала?
:oops:
Сега, когато се записваш просто подаваш една молба (която ще ти дадат заедно с другите документи), ако не си класирана (на 15 (14 следобед) излиза класирането), тогава ще ти са нужни тези неща, които си изброила, за 3то класиране.
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Аватар
bggashnik
Пишеща машина
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от bggashnik »

Към по-горното мнение-3то класиране, ама за общежитие ;) Всъщност си позакъсняла, трябвало е да приложиш доходите, когато си подавала молбата. Въпреки това, все още не е късно, можеш да го направиш от 2ри до 4ти август като отидеш и помолиш да попълниш нова молба ;)
Компютърни науки I курс
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

bggashnik написа:Към по-горното мнение-3то класиране, ама за общежитие ;) Всъщност си позакъсняла, трябвало е да приложиш доходите, когато си подавала молбата. Въпреки това, все още не е късно, можеш да го направиш от 2ри до 4ти август като отидеш и помолиш да попълниш нова молба ;)
2-ро класиране е по успех, а 3-то класиране е по социален доход. За 3-то класиране мисля, че се подават на ново документи от тези, на които успехът не им е стигнал и се разпределят според социалната нужда.
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

@bggashnik 3тото класиране, което е по социални критерии, не е ли нещо съвсем отделно? Доколкото знам датите за подаване на документи, датата в която излиза класирането са все нови данни за 3тото класиране.. Или съм прецакан, или мога да подам тези документи и след 2ро класиране..
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

"Aко на 15 септември не сте класирани за общежитие, от 29.09 до 04.10 подавате документи за т.нар. трето класиране. Там приоритет имат студенти без един или двама родители, студенти, които имат брат/сестра, които учи извън града на родителите си и др. Когато се изчерпят тези студенти, останалите се класират според средномесечния доход на член от семейството." - Дам, поуспокоих се :connie_09:
Аватар
bggashnik
Пишеща машина

Мнение от bggashnik »

Мхм, извинявам се за дисинформацията, която дадох :mrgreen: :mrgreen: Мислех си, че се подава за индивидуалната, а за социалната си е същата молба. Ок, сори пак :oops: :oops:

Може би идва от това, че съм сигурен, че ще ме класират от класацията по успех и не съм проверил пак как стоят нещата след това :oops:
Компютърни науки I курс
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

Всеки греши, след като си отговорил въпросите на толкова много хора, това нищо не е ;) И аз имам макар и малки, някакви надежди да влезна още от 2ро класиране, но пък ще видим, дано да падне поне с 0,38 мин. бал от миналата година, че да влезна :) Това 3то класиране ще е допълнителен стрес, пък на мен определено не ми е нужен..
Аватар
bggashnik
Пишеща машина

Мнение от bggashnik »

Айде пък и аз да те успокоя малко с твоя цитат:mrgreen:
The_Soldier написа:Там приоритет имат студенти без един или двама родители, студенти, които имат брат/сестра, които учи извън града на родителите си и др.
Имаш брат/сестра, които учат в друг град->влизаш ;)
Последно промяна от bggashnik на 01 Авг 2010, 23:01, променено общо 1 път.
Компютърни науки I курс
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

Да, това определено ще е от полза. Но за седмица някъде ще съм в София, без да имам място в общежитие. Не е нещо нетърпимо или нерешимо, но все пак си е допълнително главоболие.. Както и да е, ще му мислим, когато му дойде времето :)
Borisg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

The_Soldier написа:Да, това определено ще е от полза. Но за седмица някъде ще съм в София, без да имам място в общежитие. Не е нещо нетърпимо или нерешимо, но все пак си е допълнително главоболие.. Както и да е, ще му мислим, когато му дойде времето :)
Всъщност можеш да си в общежитие, но си заплащаш хотелска такса. Аз смятам тоя номер да направя, евентуално ако и на мен не ми стигнат 0.40 стотни за класирането :lol:
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

Е, то ако ще плащаш хотелска такса, по-добре да си стоиш в хотел, докато всичко приключи :lol:
Последно промяна от The_Soldier на 01 Авг 2010, 23:07, променено общо 1 път.
Borisg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

The_Soldier написа:Е, то ако ще плашташ хотелска такса, по-добре да си стоиш в хотел, докато всичко приключи :lol:
Е няма да намериш хотел за 7.40 на вечер :lol:
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

Ааа, имаш предвид евтина хотелска такса :lol: Съвсем наспамихме темата..
Поне да обобщим, може да е от полза за някой:
1. Чакате да излезне 2ро класиране, което е по успех. Излиза на 15ти септември (или 14ти следобяд), може да проверите класирането от - http://uni-campus.net/klasaciq.php
2. Ако не сте класирани можете от 29.09 до 04.10 да подадете документи за т.нар. трето класиране. Там приоритет имат студенти без един или двама родители, студенти, които имат брат/сестра, които учи извън града на родителите си и др. Когато се изчерпят тези студенти, останалите се класират според средномесечния доход на член от семейството.
3. Както виждате, докато е ясно 3то класиране, известно време трябва да намерите хотел, да останете у познати и т.н. Също така може да си останете в общежитие, за невероятната цена от 7.40 на вечер :lol:
4. Ако не се класирате и на 3то класиране, не се отчайвайте, места в общежитията на ТУто и МУто има, макар и с малко главоболия пак можете да се уредите!
5. УСПЕХ !!! :)
genadi
В началото бе словото
Специалност: Право

Мнение от genadi »

Нали неможе като си задочно да кандидатстваш за общежитие? Питам защото споря с един мой приятел и не се предава.
Аватар
morfei
Форумно зомби

Мнение от morfei »

Не може за постоянно, да. Но мисля, че за очните имаше някаква далавера да използваш общежитие за известно време.
Компютърни науки 1 курс
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”