Кандидатстване за общежитие I курс

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Специалност: Информатика
Курс: втори
Обратна връзка:

Re: [АКТУАЛНО] Кандидатстване за общежитие I курс

Мнение от The_Soldier »

Относно столовете - Хмм, звучи доста евтино, но и така трябва да е, студенти сме все пак :D А знаеш ли дали "някои факултети" включва и ФМИ?
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

The_iMMortal_f написа:Аз смело продължавам с въпросите. Добре, не съм приета на първо класиране за общежитие, как мога да попитам и кого за общежитията на Му и ТУ? Какво представлява междинната класация и дали бал 4,47 би ми стигнал за общежитията на ФслФ ? Твърдо разчитам на общежитие и безрезервно вярвам на Светльо, че който не е поискал, той не се е уредил с общежитие :) :lol:
Междинната калсация не е за първокурсници.
За МУ и ТУ трябва да попиташ в Комисията по настаняването. На МУ е в блок 40Б, на ТУ не съм сигурен. Като му дойде времето ще ви обяснявам по-подробно ако се наложи. Пък и мога лично да ви закарам дотам, така или иначе вече ще съм в Студентски град. Стига да съм си прекарал нет и да имам достъп до форума.

За ФМИ стол не знам дали има, мисля, че има в Химическия, който е точно зад ФМИ.
Facebook
Изображение
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

svetlio.varna написа:
Borisg написа:
svetlio.varna написа:
chill написа:
mimars написа:Здравейте ! Извинявам се предварително ако има подобен въпрос, новсе пак да питам - тъй като настаняването в общежитие става според определен бал за всеки факултет а какво ще рече "настанени по право" ? Благодаря предварително :))))
Мисля, че става въпрос за полу/пълни сираци, хора с увреждания и пр.
Плюс студенти от многодетни семества, плюс студенти, чийто брат/сестра учи извън населеното място на родителите си, + още няколко подобни.
Студенти с брат/сестра, учащ в друг град, не са ли с предимство вече на социално класиране?
Не, настаняват се по право още на второ класиране.
е добре, в декларацията никъде не видях подобна опция за закръгляне? А и сестра ми заедно с мен е първокурсник тази година, но в ЮЗУ. Нямаше как да представя и уверение, че е студентка, защото се записа след мен. Не ми казвай, че съм се прецакал. :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Ами след като се запише да си вземе учерение и го занеси в отдел Студенти където си се записал и кажи, че сикаш да подадеш нова молба/ да коригираш старата. До края на следващата седмица със сигурност няма да ти направят проблем.
Facebook
Изображение
Borisg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

Май ще си почакам социално класиране. Не бих се сблъскал отново с онази фригидна мумия. Там вече мога да намажа с уверение, че е студентка, нали?
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Да, там също можеш.
Facebook
Изображение
Аватар
Sunshiiine
Да живей словото
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: кандидат-студент
Обратна връзка:

Мнение от Sunshiiine »

Понеже вече подадох молба за общежитие, а моя приятелка е приета на 2ро класиране, та в понеделник ще се записва, искаме да сме заедно, може ли някак след класирането да отидем да ни настанят? Въпреки че не сме се записали заедно и никъде не сме изявили такова желание? Какво точно трябва да направим :scratch:
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
Аватар
aikaeimin
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Японистика

Мнение от aikaeimin »

Тя може да те посочи в молбата за общежитие, когато се записва.
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Единия вариант е да отидете заедно и да си попълните заедно молбите.
другия вариант е след като излезе калсацията да отидете при Комисията по настаняването и да поискате да ви преместят заедно. И в двата случая няма да имате проблем.
Facebook
Изображение
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Специалност: Информатика
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

Borisg написа:
svetlio.varna написа:
Borisg написа:Студенти с брат/сестра, учащ в друг град, не са ли с предимство вече на социално класиране?
Не, настаняват се по право още на второ класиране.
е добре, в декларацията никъде не видях подобна опция за закръгляне? А и сестра ми заедно с мен е първокурсник тази година, но в ЮЗУ. Нямаше как да представя и уверение, че е студентка, защото се записа след мен. Не ми казвай, че съм се прецакал. :roll:
И аз не видях никъде за тази възможност, че и аз имаме сестра учаща извън града.. Мисля, че бяха само 5 и бяха за по тежки случаи, като двама починали родители и подобни... Ако поправката може да се направи по телефона, на кой номер трябва да се обадя?

Едит: Сега видях, че има и условие да са поне 3 деца.. не влизам в категорията :)
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Аватар
dqvolito
От дъжд на вятър
Специалност: медицина
Курс: първи

Мнение от dqvolito »

Borisg написа:
VelinaShine написа:Супер просто.... аз вместо 5.47 съм писала 27.35. И въобще не са ми гледали акта за раждане... Супер съм уморена и объркана :(
И аз така написах в молбата за общежитие. Сега разбирам защо инспекторката, която ми приемаше документите отсече: "Молбата не ти е както трябва, ама хич не ме интересува, ще се спасяваш. Да влиза следващия и да ми се махаш от главата" :shock:
Аз си подадох молбата за общежитие в самия факултет - Медицинския! Там секретарката- Емилия Костадинова, ако не се лъжа се казваше, имаше невероятно добро отношение с мен, а и с останалите записващи се! Очарован съм!!!
Искам да Ви попитам отностно 8 блок! Как трябва да кандидатствам за него? Мисля, че той ми е най-удобен за транспорта до факултета в Лозенец! Аз съм с най-високия бал в моя факултет, следователно се надявам да ми дадът общежитие , но аз искам в 8-ми блок! Какво да направя и как да кандидатствам за него? Ако имате идея, кой друг блок е близо до този факултет или транспорта до него е по-добър ми кажете!

Благодаря Ви предварително за отделеното време!
"Всичко в умерени количества е полезно" - Хипократ :)

МЕДИЦИНА - Медицински факултет към СУ

Групата на МФ в facebook e : http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... all&ref=ts
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

http://uni-campus.net/docs/naemi_bl.8.pdf
Тук е цялата информация за 8 блок. Всъщност той няма нищо общо с другите класирания и кандидатстването и настаняването е много по-късно. Интересно е какво значение има в кой блок ще си, не е ли по-важно да те настанят някъде.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
ViLL__
От дъжд на вятър
Специалност: Публична администрация

Мнение от ViLL__ »

Броя на балообразуващите ми оценки е 3...моят бал е 28,13 .Обаче като го сметна бала за общежитие ми се получава 9,376 :shock: :| Нещо май бъркам :lol: ??? :scratch:
Donnie: Why do you wear that stupid bunny suit?
Frank: Why are you wearing that stupid man suit?

Donnie Darko
Borisg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

ViLL__ написа:Броя на балообразуващите ми оценки е 3...моят бал е 28,13 .Обаче като го сметна бала за общежитие ми се получава 9,376 :shock: :| Нещо май бъркам :lol: ??? :scratch:
+ ДЗИ + оценка от диплома?
Аватар
aikaeimin
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Японистика

Мнение от aikaeimin »

ViLL__ написа:Броя на балообразуващите ми оценки е 3...моят бал е 28,13 .Обаче като го сметна бала за общежитие ми се получава 9,376 :shock: :| Нещо май бъркам :lol: ??? :scratch:
Балообразуващите ти оценки са пет, не три ;] Балът ти е ~5,63
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”