Кандидатстване за общежитие I курс
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
mixxx
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: [АКТУАЛНО] Кандидатстване за общежитие I курс
Аз да попитам, като се записвах в СУ, подадох и молба за класиране за общежитие, но не съм писал да съм с някой а имам един приятел, който чака второ класиране в Университета. Та идеята ми е: примерно се класирам за общежитие и ме слагат с някой, след това това момче се класира за специалност, но не и за общежитие. Възможно ли е да подам някакви документи след това, че да сме в една стая?
- agenta
- Да живей словото
- Обратна връзка:
И двамата трябва да сте класирани в общежитие, за да може да ви настанят в една стая!
А на твоя приятел сега му кажи като се записва след второ класиране в молбата си за общежитие да напише твойте данни! И евентуално, ако и двамата се класирате за общежитие през септември ще ви настанят в една стая!
А на твоя приятел сега му кажи като се записва след второ класиране в молбата си за общежитие да напише твойте данни! И евентуално, ако и двамата се класирате за общежитие през септември ще ви настанят в една стая!
- Elitsa Abstract
- Да живей словото
- Специалност: Молекулярна биология
- Курс: трети
Знам, че не е тук мястото, но искам да попитам за студентските столове, ако може някой да разясни как стоят нещата с тях, или поне дали трябва да се прави нещо преди 1 октомври?
- bggashnik
- Пишеща машина
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Ами кое толкова трябва да се разяснява? Отиваш, показваш студентска лична карта, ядеш
Евентуално след това повръщаш
Бъзикам се
Цената е доста ниска, и аз планирам така да се изхранвам
Иначе нищо не трябва да се прави преди 01.10, не се безпокой 
Компютърни науки I курс
agenta, индивидуалната молба за настаняване на място ли се взима/попълва? От 42 блок?agenta написа:...
-
angeloff
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
bggashnik написа:Ами кое толкова трябва да се разяснява? Отиваш, показваш студентска лична карта, ядешЕвентуално след това повръщаш
Бъзикам се
Цената е доста ниска, и аз планирам така да се изхранвам
Иначе нищо не трябва да се прави преди 01.10, не се безпокой
Не че е лошо де
Журналистика /редовно/ 1. курс
- mimars
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Здравейте ! Извинявам се предварително ако има подобен въпрос, новсе пак да питам - тъй като настаняването в общежитие става според определен бал за всеки факултет а какво ще рече "настанени по право" ? Благодаря предварително
)))
Мисля, че става въпрос за полу/пълни сираци, хора с увреждания и пр.mimars написа:Здравейте ! Извинявам се предварително ако има подобен въпрос, новсе пак да питам - тъй като настаняването в общежитие става според определен бал за всеки факултет а какво ще рече "настанени по право" ? Благодаря предварително)))
- ivankz
- От дъжд на вятър
- Специалност: Политология
- Курс: четвърти
А за първи курс като подавам документи за класиране за общежитие трябва ли да подавам документи за доходите на родителите...понеже като гледам по успех ще успея да се класирам,ако не се вдигнат баловете от миналата година 
Tell me why are we so blind to see
that the ones we hurt are you and me...
that the ones we hurt are you and me...
- Morgenrot
- Пишете, о, братя
- Специалност: .
Не е задължително -> не трябва, спокойно.ivankz написа:А за първи курс като подавам документи за класиране за общежитие трябва ли да подавам документи за доходите на родителите...понеже като гледам по успех ще успея да се класирам,ако не се вдигнат баловете от миналата година
Пейте, развратници, таз' тъжна песен,
родена от слънцето в устата на змея.
В нея аз плача за плъха обесен,
увиснал грозно на полилея..
родена от слънцето в устата на змея.
В нея аз плача за плъха обесен,
увиснал грозно на полилея..
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
Плюс студенти от многодетни семества, плюс студенти, чийто брат/сестра учи извън населеното място на родителите си, + още няколко подобни.chill написа:Мисля, че става въпрос за полу/пълни сираци, хора с увреждания и пр.mimars написа:Здравейте ! Извинявам се предварително ако има подобен въпрос, новсе пак да питам - тъй като настаняването в общежитие става според определен бал за всеки факултет а какво ще рече "настанени по право" ? Благодаря предварително)))
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Студенти с брат/сестра, учащ в друг град, не са ли с предимство вече на социално класиране?svetlio.varna написа:Плюс студенти от многодетни семества, плюс студенти, чийто брат/сестра учи извън населеното място на родителите си, + още няколко подобни.chill написа:Мисля, че става въпрос за полу/пълни сираци, хора с увреждания и пр.mimars написа:Здравейте ! Извинявам се предварително ако има подобен въпрос, новсе пак да питам - тъй като настаняването в общежитие става според определен бал за всеки факултет а какво ще рече "настанени по право" ? Благодаря предварително)))
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
So can I get a window seat, I want nobody next to me
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Много добър въпрос. Студентски столове има в Ректората в Студентски град и в някои факултети. За студенти цената е по-ниска. Не ти трябва лична карта или каквото и да е. В Ректората има обикновено меню за 1,50 лв. (първо, второ, трето) и спешъл меню, което е по-скъпичко. Храната е относително добра. В Студентски град има обаче много по-добри столове, особено един на УНСС... Правят страхотни пилешки пържоли за 1,49. Аз там давам 3 лв. за вечеря и ми става тежко на стомаха чак. Можете да се храните в столовете на другите университети без проблем. Никой не ви иска лична карта или каквото и да е. Отивате, казвате какво искате, вземате си го, плащате и лапатеElitsa Abstract написа:Знам, че не е тук мястото, но искам да попитам за студентските столове, ако може някой да разясни как стоят нещата с тях, или поне дали трябва да се прави нещо преди 1 октомври?
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Не, настаняват се по право още на второ класиране.Borisg написа:Студенти с брат/сестра, учащ в друг град, не са ли с предимство вече на социално класиране?svetlio.varna написа:Плюс студенти от многодетни семества, плюс студенти, чийто брат/сестра учи извън населеното място на родителите си, + още няколко подобни.chill написа:Мисля, че става въпрос за полу/пълни сираци, хора с увреждания и пр.mimars написа:Здравейте ! Извинявам се предварително ако има подобен въпрос, новсе пак да питам - тъй като настаняването в общежитие става според определен бал за всеки факултет а какво ще рече "настанени по право" ? Благодаря предварително)))
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
Аз смело продължавам с въпросите. Добре, не съм приета на първо класиране за общежитие, как мога да попитам и кого за общежитията на Му и ТУ? Какво представлява междинната класация и дали бал 4,47 би ми стигнал за общежитията на ФслФ ? Твърдо разчитам на общежитие и безрезервно вярвам на Светльо, че който не е поискал, той не се е уредил с общежитие

Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс