Тамян написа:Снимче
Същото място и преди същия бал като в по-горния пост. С една от двете кукли.
Таз кукла има същата рокля като на една позната (Само дето на позната не и седеше толкова хубаво )
куклата си купи роклята от Варна
Явно ... сигурно си забелязала от къде съм
Впрочем сигурно е от "Контеса", от където много си взимат, а там не са най-хубавите (поне според мен)
прав си - и, че е от там, и, че там не са най-хубавите. всичките са тип асеновград... има някои попадения обаче - аз моята много си я харесвам
Не забравяъте максимата: На хубавите хора всичко им седи!!!
П.П. Аз ,да Ви кажа, не се заглеждах по роклите толкоз. Бях си весел и гледах всички в лицата как се радват, искрят просто... Дрехите въобще си бяха на заден план!
Flutterby написа:
прав си - и, че е от там, и, че там не са най-хубавите. всичките са тип асеновград... има някои попадения обаче - аз моята много си я харесвам
Какво ще рече тип асеновград? Там някви по-специални/различни ли са роклите?
Кремс, не знам за другите но на мене в началото ми беше много нервно, но после всичко се нареди. Определено твоята рокля беше една от тези, които най-ми хаесаха в целия випуск (другите бяха на Стела, Жени и Калина)...
бтв, 4ма човека повториха твоята фраза за малката русалка
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Flutterby написа:
ами... в смисъл... едни такива малко понатруфени, с много неща отгоре, дълги и с обръчи... знам ли, на мен не ми харесаха много
I have a Bird in spring
Which for myself doth sing --
The spring decoys.
And as the summer nears --
And as the Rose appears,
Robin is gone.
Flutterby написа:
ами... в смисъл... едни такива малко понатруфени, с много неща отгоре, дълги и с обръчи... знам ли, на мен не ми харесаха много
Ясно Значи аз съм била с рокля тип асеновград И моята беше с обръч
Последно промяна от duffduff на 31 Май 2006, 19:01, променено общо 1 път.
Flutterby написа:
с пера, розички, брокат, тюл, диадемки, камъчета и бродерия...и всичко на една рокля.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Flutterby написа:
с пера, розички, брокат, тюл, диадемки, камъчета и бродерия...и всичко на една рокля.
без пера и т.н... в смисъл при мене
А иначе имаше едно момиченце пак с рокля с обръч и имаше някакви хвърчащи неща дето много ми приличаха на пера точно И беше малко цинганейшън
Nazi написа: Не беше нужно да го мисля много,Илияне:) Достатъчно беше да видя,че не всички снимки качени тук са линкове към и-нет страница
То може да не виждаш линковете на снимки, които директно се зареждат на форума, но и те се зареждат от Интернет-страница Единственият начин, за който аз се сещам, е този с аватара.
"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)