Кандидатстване за общежитие I курс

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
mixxx
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: [АКТУАЛНО] Кандидатстване за общежитие I курс

Мнение от mixxx »

Аз да попитам, като се записвах в СУ, подадох и молба за класиране за общежитие, но не съм писал да съм с някой а имам един приятел, който чака второ класиране в Университета. Та идеята ми е: примерно се класирам за общежитие и ме слагат с някой, след това това момче се класира за специалност, но не и за общежитие. Възможно ли е да подам някакви документи след това, че да сме в една стая?
Аватар
agenta
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от agenta »

И двамата трябва да сте класирани в общежитие, за да може да ви настанят в една стая!

А на твоя приятел сега му кажи като се записва след второ класиране в молбата си за общежитие да напише твойте данни! И евентуално, ако и двамата се класирате за общежитие през септември ще ви настанят в една стая!
Аватар
Elitsa Abstract
Да живей словото
Специалност: Молекулярна биология
Курс: трети

Мнение от Elitsa Abstract »

Знам, че не е тук мястото, но искам да попитам за студентските столове, ако може някой да разясни как стоят нещата с тях, или поне дали трябва да се прави нещо преди 1 октомври?
Аватар
bggashnik
Пишеща машина
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от bggashnik »

Ами кое толкова трябва да се разяснява? Отиваш, показваш студентска лична карта, ядеш :lol: Евентуално след това повръщаш :lol: Бъзикам се :mrgreen: Цената е доста ниска, и аз планирам така да се изхранвам ;) Иначе нищо не трябва да се прави преди 01.10, не се безпокой ;)
Компютърни науки I курс
chill
Пишете, о, братя
Курс: втори

Мнение от chill »

agenta написа:...
agenta, индивидуалната молба за настаняване на място ли се взима/попълва? От 42 блок?
angeloff
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от angeloff »

bggashnik написа:Ами кое толкова трябва да се разяснява? Отиваш, показваш студентска лична карта, ядеш :lol: Евентуално след това повръщаш :lol: Бъзикам се :mrgreen: Цената е доста ниска, и аз планирам така да се изхранвам ;) Иначе нищо не трябва да се прави преди 01.10, не се безпокой ;)
:scratch: Аз досега като не бях студент си ядях редовно, никой не ми е искал документи... :scratch:

Не че е лошо де :colors:
Журналистика /редовно/ 1. курс
Аватар
mimars
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от mimars »

Здравейте ! Извинявам се предварително ако има подобен въпрос, новсе пак да питам - тъй като настаняването в общежитие става според определен бал за всеки факултет а какво ще рече "настанени по право" ? Благодаря предварително :))))
chill
Пишете, о, братя
Курс: втори

Мнение от chill »

mimars написа:Здравейте ! Извинявам се предварително ако има подобен въпрос, новсе пак да питам - тъй като настаняването в общежитие става според определен бал за всеки факултет а какво ще рече "настанени по право" ? Благодаря предварително :))))
Мисля, че става въпрос за полу/пълни сираци, хора с увреждания и пр.
Аватар
ivankz
От дъжд на вятър
Специалност: Политология
Курс: четвърти

Мнение от ivankz »

А за първи курс като подавам документи за класиране за общежитие трябва ли да подавам документи за доходите на родителите...понеже като гледам по успех ще успея да се класирам,ако не се вдигнат баловете от миналата година :D
Tell me why are we so blind to see
that the ones we hurt are you and me...
Аватар
Morgenrot
Пишете, о, братя
Специалност: .

Мнение от Morgenrot »

ivankz написа:А за първи курс като подавам документи за класиране за общежитие трябва ли да подавам документи за доходите на родителите...понеже като гледам по успех ще успея да се класирам,ако не се вдигнат баловете от миналата година :D
Не е задължително -> не трябва, спокойно. :wink:
Пейте, развратници, таз' тъжна песен,
родена от слънцето в устата на змея.
В нея аз плача за плъха обесен,
увиснал грозно на полилея..
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право

Мнение от svetlio.varna »

chill написа:
mimars написа:Здравейте ! Извинявам се предварително ако има подобен въпрос, новсе пак да питам - тъй като настаняването в общежитие става според определен бал за всеки факултет а какво ще рече "настанени по право" ? Благодаря предварително :))))
Плюс студенти от многодетни семества, плюс студенти, чийто брат/сестра учи извън населеното място на родителите си, + още няколко подобни.
Facebook
Изображение
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

svetlio.varna написа:
chill написа:
Плюс студенти от многодетни семества, плюс студенти, чийто брат/сестра учи извън населеното място на родителите си, + още няколко подобни.
Студенти с брат/сестра, учащ в друг град, не са ли с предимство вече на социално класиране?
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Elitsa Abstract написа:Знам, че не е тук мястото, но искам да попитам за студентските столове, ако може някой да разясни как стоят нещата с тях, или поне дали трябва да се прави нещо преди 1 октомври?
Много добър въпрос. Студентски столове има в Ректората в Студентски град и в някои факултети. За студенти цената е по-ниска. Не ти трябва лична карта или каквото и да е. В Ректората има обикновено меню за 1,50 лв. (първо, второ, трето) и спешъл меню, което е по-скъпичко. Храната е относително добра. В Студентски град има обаче много по-добри столове, особено един на УНСС... Правят страхотни пилешки пържоли за 1,49. Аз там давам 3 лв. за вечеря и ми става тежко на стомаха чак. Можете да се храните в столовете на другите университети без проблем. Никой не ви иска лична карта или каквото и да е. Отивате, казвате какво искате, вземате си го, плащате и лапате :D
Facebook
Изображение
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Borisg написа:
svetlio.varna написа:
chill написа:
Студенти с брат/сестра, учащ в друг град, не са ли с предимство вече на социално класиране?
Не, настаняват се по право още на второ класиране.
Facebook
Изображение
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

Аз смело продължавам с въпросите. Добре, не съм приета на първо класиране за общежитие, как мога да попитам и кого за общежитията на Му и ТУ? Какво представлява междинната класация и дали бал 4,47 би ми стигнал за общежитията на ФслФ ? Твърдо разчитам на общежитие и безрезервно вярвам на Светльо, че който не е поискал, той не се е уредил с общежитие :) :lol:
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”