И аз.......Lady_Green написа:294 Социална педагогика задочно
Дано другата година може да се преместим,че ми се реве......
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
И аз.......Lady_Green написа:294 Социална педагогика задочно
гледай положително на всяка възможност,която ти предлага животаpifiella написа:И аз.......Lady_Green написа:294 Социална педагогика задочно![]()
Като си помисля колко хора от моя клас не са приети никъде,ама никъде и ми става една хубаво,че все пак съм приета,ама като се сетя какво и.......Lady_Green написа:гледай положително на всяка възможност,която ти предлага животаpifiella написа:И аз.......Lady_Green написа:294 Социална педагогика задочно![]()
Щото иначе щеEtiainen написа:Що сте ги писали тея педагогики, като не ги искате?
pifiella написа:са приети никъде,ама никъде
1.Защото бала ми беше нисък.Etiainen написа:Що сте ги писали тея педагогики, като не ги искате?
И като изчакат една година, света ще свърши, предполагамbggashnik написа:Щото иначе щеEtiainen написа:Що сте ги писали тея педагогики, като не ги искате?pifiella написа:са приети никъде,ама никъде![]()
Аз на 4то.Lady_Green написа:хаахахах е не толкова грубо де хахах
![]()
аз си го писах на 5то място
Ми да ти кажа, не винаги се успява от втората година, даже доста рядко...Просто се отдалечаваш от материала, който си учил(колко пък да си го учил тоя материал...aikaeimin написа:И като изчакат една година, света ще свърши, предполагам
Не знам дали с всички е така,но аз ако пропусна тая година после ще ме домързи,сигурна съм.Ще започна работа-за една година човек може да си уреди живота и да не му се занимава с учене.bggashnik написа:Ми да ти кажа, не винаги се успява от втората година, даже доста рядко...Просто се отдалечаваш от материала, който си учил(колко пък да си го учил тоя материал...aikaeimin написа:И като изчакат една година, света ще свърши, предполагам) и накрая не става нищо...