Заповедта за настаняване се намира при домакинката на съответния блок, в който са те настанили.Sunshiiine написа:От тази комисия ли се взима заповедта за настаняване?
Кандидатстване за общежитие I курс
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Dessy
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: трети
Re: [АКТУАЛНО] Кандидатстване за общежитие I курс
- crazy_dasy
- В началото бе словото
- Специалност: Библиотечно-информационни науки
- Курс: първи
Прощавайте за въпросчетата, но от тук прочетеното нещо не ми стана ясно... Аз съм от ФФ и балът ми е 5.27... Дали има шанс тази година да падне максималния? И другия, който ме интересува повече - ако излязат класиранията и не съм в списъка, трябва ли да бия път чак до София (понеже и аз съм от морето), или автоматично ще ме прехвърлят на 2ро класиране? Миси предварително =)
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Мисля, че объркваш и/или пропускаш някои цифри. "балът ми е 5.27" - имаш в предвид 25.27 предполагам и "2ро класиране" - тук пък сигурно имаш предвид 3то класиране, което тази година няма да има. В първо класиране приеха ли те в някоя специалност? Ако не са автоматично участваш във 2ро, ако са или се записваш или подаваш заявлене за участие във второ класиране. Дано за това си питала, защото мисля, че не ти разбрах въпроса много правилно.
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
Има възможно да падне минималния. И класиранията не са както при канд. за спец. Като не те приемат на това класиране трябва да подаваш документи за следващите(социално и индивидуално). За социално подаваш, ако не си представила документи за маркираните социални предимства в молбата за общежитие. Т.е. ще трябва да хващаш влака, да.
П.П. @The_Soldier - тя говори за общежитие, объркал си се.
П.П. @The_Soldier - тя говори за общежитие, объркал си се.
Компютърни науки 1 курс
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Оппа, вярно да, това е другото АКТУАЛНО
Тази година баловете, като че ли са по-ниски от миналогодишните и вероятно ще паднат и тези за общежитие. Между другото бях прочел, че условията за 3то класиране се от рода "Още едно дете, учащо извън града " и подобни такива, пък не знам дали се включват и заплатите на родителите.
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
- Sunshiiine
- Да живей словото
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Точно това исках да зная - социалните включват ли доходите на родителите? Ако нямаш брат/сестра или там разните други предимства за общежитията..
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Можеш да си се местиш както ти харесва, ако искаш да си в една стая с някого, трябва да отидете заедно в Комисията по настаняването на съответния унивеситет.Marina Dimitrova написа:Значи това преместване в общежитие на друг уневерситет става само ако няма места в СУ или просто само ако ти си искаш ? И то хубаво местиш се , обаче можеш ли да си избереш точно човека , с който до си в стая ?
- morfei
- Форумно зомби
Включват се,да. Те също са социално предимство.Sunshiiine написа:Точно това исках да зная - социалните включват ли доходите на родителите? Ако нямаш брат/сестра или там разните други предимства за общежитията..
Компютърни науки 1 курс
- crazy_dasy
- В началото бе словото
- Специалност: Библиотечно-информационни науки
Не, не бъркам цифрите... аз се записах вече. Въпросът ми (както и гореспоменатите данни) беше за общежитията... ако не се лъжа, в тази тема се обсъждат подобните въпросиThe_Soldier написа:Мисля, че объркваш и/или пропускаш някои цифри. "балът ми е 5.27" - имаш в предвид 25.27 предполагам и "2ро класиране" - тук пък сигурно имаш предвид 3то класиране, което тази година няма да има. В първо класиране приеха ли те в някоя специалност? Ако не са автоматично участваш във 2ро, ако са или се записваш или подаваш заявлене за участие във второ класиране. Дано за това си питала, защото мисля, че не ти разбрах въпроса много правилно.
@morfei Благодаря ти за информацията =)
Последно промяна от crazy_dasy на 30 Юли 2010, 13:13, променено общо 1 път.
-
Marina Dimitrova
- В началото бе словото
svetlio.varna написа:Можеш да си се местиш както ти харесва, ако искаш да си в една стая с някого, трябва да отидете заедно в Комисията по настаняването на съответния унивеситет.Marina Dimitrova написа:Значи това преместване в общежитие на друг уневерситет става само ако няма места в СУ или просто само ако ти си искаш ? И то хубаво местиш се , обаче можеш ли да си избереш точно човека , с който до си в стая ?
ok. Мерси
- infinity*
- От дъжд на вятър
- Специалност: Философия
- Обратна връзка:
@svetlio.varna Мерси за бързия отговор за избирането на съквартирантка 
А като излезе първото класиране имената на първокурсниците ще бъдат изведени в сайта ли ?
А като излезе първото класиране имената на първокурсниците ще бъдат изведени в сайта ли ?
I'm Fire Red ... I'm in Your Head!

- bggashnik
- Пишеща машина
Да, ще има списък с класираните 
Компютърни науки I курс
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
-
angeloff
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
А дали може да сме сами в стая? 
Журналистика /редовно/ 1. курс
- bggashnik
- Пишеща машина
Единична стая се дава само на докторанти и студенти със специални нужди. Така че-не 
Компютърни науки I курс