Компютърни науки 2010-2014

Подфорум към Факултета по математика и информатика

Модератори: Methuselah, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
bggashnik
Пишеща машина
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Re: Компютърни науки 2010-2014

Мнение от bggashnik »

^ Аз не го свързвам с нищо, на Visual Basic не работя и не препоръчвам на никого да работи, според мен може да те увреди :roll: Но пък С# си има своята красота :oops: :oops:
Компютърни науки I курс
Аватар
TPAKTOP
В началото бе словото
Специалност: КН

Мнение от TPAKTOP »

Е, последните две страници са си доста депресиращи ... :connie_smash:
Та, да попитам само : сами ли се учите да програмирате, или някой удря по едно рамо?
Аватар
koleto
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от koleto »

Аз сам. Но е грешно. Тъпо е да преоткриваш сам топлата вода. Примерно да изхабиш два дни за да откриеш рекурсията при положения че само трябва да прочетеш за нея.
while(!(succeed==try()))
dimobskn
В началото бе словото
Специалност: Компютърни Науки

Мнение от dimobskn »

Правилно .. хубаво е някой от време на време да удари по 1 рамо.... :) :rr:
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

В кайна сметка човек винаги на всичко се научава сам.
Хубавото в Университета е, че можете да се възползвате от помощта на преподвателите и на колегите. В този смисъл искам да ви посъветвам, всички вас, винаги когато имате някакви трудности и не знаете нещо, да питате, да се интересувате, да търсите помощ и то навреме. Преподавателите никога няма да ви откажат такава, даже с удоволствие ще ви дадат. С колегите пък е готино да се учи, дори понякога забавно.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
Аватар
desi-desi
В началото бе словото

Мнение от desi-desi »

гледах учебният план на КН искам да попитам дали съм разбрала правилно. първият семестър при избираеми дисциплини пише-0 това означава ли че няма да има такава дисциплина.и за кредитите например увод в програмирането има 9 кредита (когато си вземеш изпита ли ги получаваш или за присъствие на лекциите)
Компютърни науки -1 курс
MalUmKo
От дъжд на вятър

Мнение от MalUmKo »

В плана изборните дисциплини са разпределени съвсем условно, можеш по всяко време да си взимаш колкото искаш. Първия семестър не е добра идея да пишеш изборни, но реално нищо не те спира, просто вероятността да ги вземеш е малка и се прецакваш. Кредитите се получават когато вземеш изпит. За присъствие почти никой не следи и няма практика да се заверява преди да идеш на изпит.
"12. Овладяване на обективни критерии за оценка на духовните и материалните ценности на обществото.
13. Изграждане на навици за опазване на околната среда и на собственото здраве."
:D
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Специалност: Информатика
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

bggashnik написа:^ Аз не го свързвам с нищо, на Visual Basic не работя и не препоръчвам на никого да работи, според мен може да те увреди :roll: Но пък С# си има своята красота :oops: :oops:
Visual Basic не е толкова зле, доста готини неща могат да се направят с него :wink:
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Аватар
bggashnik
Пишеща машина

Мнение от bggashnik »

Никой не е казал, че самият език е зле, напротив, Microsoft си го движат заедно съв C#, но просто(лично мнение) синтаксисът му е различен от С-подобните езици и може да обърка някой начинаещ. Абе с 2 думи, не съм му фен :mrgreen:
Компютърни науки I курс
dimobskn
В началото бе словото

Мнение от dimobskn »

И мен не ме кефи особено.... басик-а .. Дайте сега да попитам кой къде ще живее ? Другото ми въпросче към всички от КН е , искате ли преди да почнем лекциите примерно септември там като се нанасяме по квартири , общежития да си направим 1 среща смисъл да се запознаем преди започвването на семестъра . Смисъл от другите специалнознам че имат такава традиция защо и ние да не го направим ??
Аватар
bggashnik
Пишеща машина

Мнение от bggashnik »

Ами на общежитие с приятели от КН ще съм :cheers: На мен също ми хрумна идеята за среща, но реших да я дам по-късно, че сега е много рано и само ще приказваме, и най-накрая ще забравим :evil:

П.П. Минималният бал на второ класиране се е сринал:25.52 :headbang:s :headbang:s Защо, защооооооо :violent2:
Компютърни науки I курс
Аватар
morfei
Форумно зомби

Мнение от morfei »

Навит съм и аз. :) И аз вече съм се уговорил с приятели на общежитие. Вие кога мислите да се нанасяте в София. Аз се чудя дали да е към 20 и някой септ. или още на 16ти.
Компютърни науки 1 курс
Аватар
Dess_
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Dess_ »

Балът при момичетата за 2ро кл. е още по-нисък : 21.66 ...
ПП : аз също мисля да живея с една приятелка на общежитие, мислите ли ,че бал 5.61 е достатъчен ? Иначе ако ме приемат мисля още на 16 да ходя да се настаня.
ППП : колкото до срещата, ще е добре да се видим преди да почнем, да се опознаем поне :)
Компютърни науки - 1 курс
Аватар
Plchee
От дъжд на вятър
Специалност: Софтуерно инженерство

Мнение от Plchee »

Dess_ написа:Балът при момичетата за 2ро кл. е още по-нисък : 21.66 ...
ПП : аз също мисля да живея с една приятелка на общежитие, мислите ли ,че бал 5.61 е достатъчен ? Иначе ако ме приемат мисля още на 16 да ходя да се настаня.
ППП : колкото до срещата, ще е добре да се видим преди да почнем, да се опознаем поне :)
21.66 КН за момичета ?
Софтуерно инженерство 1 курс
Аватар
atanas_tsankov
Форумозавър Рекс

Мнение от atanas_tsankov »

Дам, верно са се сринали баловете... За това има доста причини, увеличиха местата, матурата ти се взима за диплома за първи път и много хора това не са го разбрали, изпита за уасг съвпадна с последния изпит и много хора не са отишли в су, защото в уасг няма предварителни изпити. А отделно, `91 сме много малко, това го знаех още 7ми клас като кандидатствах за гимназии, пак си имаше изпити, класирания, както сега. Нали тогава точно са били промените и всичко е било много тегаво и хаотично, явно много хора са решили да изчакат с децата, наще ми разправяха как са се редили на километрични опашки за памперси.. Абе кво като са ниски баловете, специалността не е по-лоша само защото тази година така се е получило (:

ПП: и аз съм съгласен за срещата, само кажете кога :P
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
Публикувай отговор

Обратно към “ФМИ”