тука само в студентски се доближават до такова нещо иначе започват от 5лв на тренировка .. т'ва са си над 2л бензин да ги ева
Спортове в СУ-1 курс
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Спортове в СУ-1 курс
пфф 20 лв неограничен
тука само в студентски се доближават до такова нещо иначе започват от 5лв на тренировка .. т'ва са си над 2л бензин да ги ева
- blackout
- Летящите Пръсти
- Специалност: право
- Курс: трети
входът му е зад кафето в двора,svetlio.varna написа:В Ректората пък къде има фитнес?
май крилото на филологиите се пада.
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Ба, за сефте разбирам
Има ли много хора и колко кинта е там?
- blackout
- Летящите Пръсти
- Специалност: право
2-3 лева беше на ходене, сега не знам колко е. Ама си е дупка.
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
-
kableshkov
- В началото бе словото
Зависи кой фитнес, но 65-70 е нормално за неограничени, а 30-40 за 3 пъти в седмицата. Не забравяй, че в София е по-скъпо от провинцията. Поздрави и късмет!
Сътрудник към ФСС на ФФ
PR на Студентски клуб на политолога
Смяятай ;д мен тук ми се къса сърцето да дам 40 кинта за неограничено.. кви 70 лева, бе. Я ше си карам на лицеви в квартирката хахаkableshkov написа:Зависи кой фитнес, но 65-70 е нормално за неограничени, а 30-40 за 3 пъти в седмицата. Не забравяй, че в София е по-скъпо от провинцията. Поздрави и късмет!
- _Stella_
- Паисий
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
А записването от 1-ви октомври ли почва?
'Щото готините спортове се заемат още в началото...
Аз ще позакъснея
Ако не запиша мажоретсво може аеробика или каланетика, или виждам по-горе, че пишете за някакви танци
La libertà è il diritto dell'anima di respirare.
Международни отношения, I курс
- The_Viper
- Легендарен флуудър
Хааха ... кво означава готините спортове?! За мен не е готин "спорт" танците, мажоретството и другите подобни пък изобщо не са спорт дори... За мен готин спорт е волейбола, бокса - но за теб пък едва ли е готин! Въпрос на вкус са му казали хората...
Така че кви са тия смешни изказвания и генерални изводи?!
Всеки си харесва различни спортове и всеки си се записва на това, което най-много го влече и най-добре умее да прави, защото повярвай ако идеш на волей /примерно!/ а не можеш да играеш и хабер си нямаш от правилата на играта - никак няма да ти се зарадват и никак няма да си "готина"!

Всеки си харесва различни спортове и всеки си се записва на това, което най-много го влече и най-добре умее да прави, защото повярвай ако идеш на волей /примерно!/ а не можеш да играеш и хабер си нямаш от правилата на играта - никак няма да ти се зарадват и никак няма да си "готина"!
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And the voices pass with time
And I keep...
-
kableshkov
- В началото бе словото
За фитнесите към СУ незнам, но има и други евтини, но пак са дупки. Пример: Герена- там всичко е отпреди 30-на години ама е лев на тренировка. В моя фитнес е 3,30 с карта за 12 пъти и е поддържано. Има и фитнеси по 6 лв за разглезените момченца. Въпрос на възможности.
Сътрудник към ФСС на ФФ
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
Спортовете, за които местата свършват най-бързо заслужават приза "готини" според менThe_Viper написа:Хааха ... кво означава готините спортове?! За мен не е готин "спорт" танците, мажоретството и другите подобни пък изобщо не са спорт дори... За мен готин спорт е волейбола, бокса - но за теб пък едва ли е готин! Въпрос на вкус са му казали хората...![]()
Всеки си харесва различни спортове и всеки си се записва на това, което най-много го влече и най-добре умее да прави, защото повярвай ако идеш на волей /примерно!/ а не можеш да играеш и хабер си нямаш от правилата на играта - никак няма да ти се зарадват и никак няма да си "готина"!![]()
_Stella_ - Записването е от 1 до 10 октомври.
- _Stella_
- Паисий
- Курс: първи
Така е, всеки си има вкус и всеки има право да си ги категоризира като "готини". Аз не играя нито волей, нито бокс. Неслучайно не съм ги изброила в спортовете, които искам да практикувам. Теб не те бива в танци, а мен не ме бива в бокс и волей. =) Има си хора за всичко!svetlio.varna написа:Спортовете, за които местата свършват най-бързо заслужават приза "готини" според менThe_Viper написа:Хааха ... кво означава готините спортове?! За мен не е готин "спорт" танците, мажоретството и другите подобни пък изобщо не са спорт дори... За мен готин спорт е волейбола, бокса - но за теб пък едва ли е готин! Въпрос на вкус са му казали хората...![]()
Всеки си харесва различни спортове и всеки си се записва на това, което най-много го влече и най-добре умее да прави, защото повярвай ако идеш на волей /примерно!/ а не можеш да играеш и хабер си нямаш от правилата на играта - никак няма да ти се зарадват и никак няма да си "готина"!![]()
![]()
_Stella_ - Записването е от 1 до 10 октомври.
Светльо, мерси за инфото!
La libertà è il diritto dell'anima di respirare.
- happyswift
- Флъдзила
Има ли вероятност да си останем същия спорт без да презаписваме или ? 
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Обратна връзка:
Мисля, че има възможен такъв вариант
Лично сестра ми беше записала танци, на които ходеше редовно и не й правеха проблем
Според мен може и да можеш да продължиш 
-
angeloff
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Темата е малко голяма и тъй като не е систематизирана ще си питам напосоки дали има следните спортове:
Колоездене(пистово и шосейно), моторни спортове(автомобилни и мотоциклетни), кърлинг, хокей, лека атлетика(това би трябвало да го има), алпинизъм, ски спортове(ски спускане, ски бягане, биатлон, ски скокове и т.н.), триатлон, модерен петобой.
Въпроса ми е сериозен.
Колоездене(пистово и шосейно), моторни спортове(автомобилни и мотоциклетни), кърлинг, хокей, лека атлетика(това би трябвало да го има), алпинизъм, ски спортове(ски спускане, ски бягане, биатлон, ски скокове и т.н.), триатлон, модерен петобой.
Въпроса ми е сериозен.
Журналистика /редовно/ 1. курс
- aikaeimin
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Японистика
- Курс: втори
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/u ... disciplini - това са наличните дисциплини. От посочените от теб има само ски спортове и лека атлетика, доколкото видях.
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.