Приятелство с бившия/та
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Re: Приятелство с бившия/та
То е много забавно да коментираш отстрани и да критикуваш другите.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Тва значи ли че само джуди и нейния имат право да пишат по този въпрос, а ние да лайкваме?pora_e_priqtel написа:То е много забавно да коментираш отстрани и да критикуваш другите.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Не, разбира се. Просто отбелязвам, че е твърде лесно да паднем в този капан. А не се знае как бихме реагирали ние, ако се озовем в подобна ситуация. Нямам предвид аз с теб де 
Та за повече разбиране призовавам. Туй ми беше идеята.
Та за повече разбиране призовавам. Туй ми беше идеята.
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Kristo , pak ne si razbral nishto ! kak da ne ti se qdosam sega ?!
Във форума има вграден кирилизатор, използвай го! Следващото мнение на латиница ще бъде изтрито. Мила.
Във форума има вграден кирилизатор, използвай го! Следващото мнение на латиница ще бъде изтрито. Мила.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Обясни с подробности, с детайли, с това, какво си изпитала, какво сте си казвали и т.н.
Така с общи неща, няма как да те разберем или поне аз... сама виждаш... Изясни ни картинката цялостно, да не берем срамове, като объркаме...
Така с общи неща, няма как да те разберем или поне аз... сама виждаш... Изясни ни картинката цялостно, да не берем срамове, като объркаме...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
ама явно случаят не е бил баш без нищо .. въпреки че пък какви са тия неща дето се случват 5м и не водят до секс Тбасиники написа:Един път да се съглася с казаното от Кристо. То не става дума само за секс, ама 5 месеца нищо... Всичко жени обичат някой да тича след тях и да не правят нищо и в крайна сметка, когато на съответното момче му писне да се занимава, почват да си измислят, къде точно той е сбъркал.
Aбе, много оборотни сте били вие, бе!
5 месеца били много за свалка... Че тя е най-хубавата част!
Опознаване, признания, смс-и, цветя
, колебания,... романтика
Не може от вратата за краката, щото психопатите са навсякъде
И за да няма после вайкания и драми
то цялото тва време няма да е безцелно пропиляно - в него се събира информация : какъв му е характерът, има ли душевно болни назад в поколението, кви са на цвят очите на родителите му, кви са отношенията с майка му, къв му е месечният доход, политическите възгледи, опознаваш и приятелите му, кво обича да яде и склонен ли е да спи в едно легло с котка...
И накрая, ако всичко е наред или поне положението е търпимо...(Когато мъжът е с добър характер, няма значение какъв цвят е бентлито му
)
Тогава чак, може да се обвържете официалноо(във фейсбук
)
Но цялото проучване е времеемко, както се подразбира, понеже не е въобще тактично да дадеш списък с изисвания и да го помолиш да отбележи на кои отговаря
Успоредно с тая дейност му даваш да разбере, че той значи много за теб
А за жените, секса и достойнството.... Хм... Аз най-грубите обиди, най-цветистите епитети и най-гнусните определения за жени с фриволно сексуално поведение съм ги чувала точно от мъже
Мъже, които няога са спали с тия жени... или нямат нищо против да спят с тях... Но не желаят да имат връзка с тях
Което говори изклюително зле за мъжете, ама
5 месеца били много за свалка... Че тя е най-хубавата част!
Не може от вратата за краката, щото психопатите са навсякъде
И за да няма после вайкания и драми
то цялото тва време няма да е безцелно пропиляно - в него се събира информация : какъв му е характерът, има ли душевно болни назад в поколението, кви са на цвят очите на родителите му, кви са отношенията с майка му, къв му е месечният доход, политическите възгледи, опознаваш и приятелите му, кво обича да яде и склонен ли е да спи в едно легло с котка...
И накрая, ако всичко е наред или поне положението е търпимо...(Когато мъжът е с добър характер, няма значение какъв цвят е бентлито му
Тогава чак, може да се обвържете официалноо(във фейсбук
Но цялото проучване е времеемко, както се подразбира, понеже не е въобще тактично да дадеш списък с изисвания и да го помолиш да отбележи на кои отговаря
А за жените, секса и достойнството.... Хм... Аз най-грубите обиди, най-цветистите епитети и най-гнусните определения за жени с фриволно сексуално поведение съм ги чувала точно от мъже
Което говори изклюително зле за мъжете, ама
la douleur exquise
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
JudyRamone 
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- Ivo Penev
- Легендарен флуудър
- Специалност: право
- Обратна връзка:
fak,мн често след тази романтика после не искате да се виждате..
memento mori
прителство с бившата НЕ !!!
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Що толкова ги хейтите тея бивши бе.
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
то не е хейт това .. просто в общия случай спестява много проблеми на много хора .. дет се вика за общото благо 
- Shin
- В началото бе словото
- Специалност: Информационни системи
Приятели не е точната дума. Но познати-да, защото не си оставаме близки, но пък с удоволствие излизаме напред-назад с приятели от време навреме. Аз проблеми с това нямам.

- Boleyn
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: завършил
Възможно е приятелство с бившия,но зависи от това каква е била връзката и най-вече раздялата.
Имам такива,с които след това не сме си контактували,защото единия е имал повече огорчения от другия.
В момента двама от бившите ми са ми много добри приятели.С единия даже вчера се видяхме и не си представям да беше изчезнал напълно от живота ми. Той ми споделя много,аз на него също. Причината може би е ,че връзката ни не беше кой знае колко дълга,но все пак е изненадващо,че сега сме в такива отношения и се дължи изцяло на него.Аз постъпих отвратително и го зарязах по най-ужасния начин,но след дълги мъки и ревове,той преодоля това и вместо да ми тегли една дълга майна (както сигурно аз бих направила,в случай че някой е имал такова държание към мен),той не само че не го направи,но и до ден днешен се интересува как съм,виждаме се и сме си изключително близки.
Така че - да,възможно е,но много зависи.
Имам такива,с които след това не сме си контактували,защото единия е имал повече огорчения от другия.
В момента двама от бившите ми са ми много добри приятели.С единия даже вчера се видяхме и не си представям да беше изчезнал напълно от живота ми. Той ми споделя много,аз на него също. Причината може би е ,че връзката ни не беше кой знае колко дълга,но все пак е изненадващо,че сега сме в такива отношения и се дължи изцяло на него.Аз постъпих отвратително и го зарязах по най-ужасния начин,но след дълги мъки и ревове,той преодоля това и вместо да ми тегли една дълга майна (както сигурно аз бих направила,в случай че някой е имал такова държание към мен),той не само че не го направи,но и до ден днешен се интересува как съм,виждаме се и сме си изключително близки.
Така че - да,възможно е,но много зависи.