Work&Travel pak

Архив на теми от раздел "Студенти"
Aдриана
В началото бе словото

Work&Travel pak

Мнение от Aдриана »

Студентка съм втори курс, специалност Археология в Исторически факултет и тива лято ще съм на бригада. Изтеглих и взех 3 от 5 изпита, но имам лятна практика и сега ходя и питам и "умната" ни чиновничка в канцеларията нищо не може да каже дали в крайна сметка се води като невзет изпит тази практика.Незнам дали мога да запиша 3 курс.. ПОМОГНЕТЕ моля ви.Администрацията в СУ е ОТВРАТИТЕЛНАААААААААААА
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Лятната практика си е изпит, защото има оценка и ако не е взето го пишат за следващата година като невзет изпит. Всъщност има решение на ФС на ИФ да няма "бригадирски" сесии и да се прекъсва. Затова не разправяй много наляво и надясно, че си изтеглила изпитите. Деканът ще е бесен и ще си го изкара на някой добродушко и с право! :twisted:
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

СУ е единственият университет, в който правят всичко възможно, за да не се ходи на бригади :lol: Няма какво да се мъчите.По-добре си учете и си карайте практиките...Поне според мен,де. Всеки с мнението си.
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Crematory написа:СУ е единственият университет, в който правят всичко възможно, за да не се ходи на бригади
Да, така е. И лошо нема. Както коментирахме с един асистент, първо на първо сме дошли да учим :wink: :wink:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: В България закриха бригадирското движение, защото било комунистическо. Нищо, че бригади е имало и по време на Втората световна война. Сега в САЩ го възстановиха. Сигурно, защото и у тях не е мого по-различно отколкото в комунизма. Поне при управлението на J.W.B. junior. :wink: :wink: :wink:
Aдриана
В началото бе словото

ok

Мнение от Aдриана »

Благодаря ви за мненията и аз си имам свое, но уважавам и чуждите.Според мен и за мен ученето си е на първо място, но не съм толкова ограничена личност, че да се занимавам само с 1 нещо:) А и не съм от мамините дечица, които само се оправдават, че учат и милите им родители са "длъжни" да ги издържат цял живот:) и така...знае ли някой кога се осъществявя т нар. ликвидационна сесия
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Да определено практиката ти се води като невзет изпит и ще можеш да си я вземеш догодина със сегашния първи курс, пък и да ти кажа нищо не изпускаш,но това е друга тема. Значи има някакъв теоритичен шанс да ти позволят да запишеш 3 курс реално с три невзети изпита,но затова трябва да си говориш с доц. Тотко Стоянов и евентуално той да ти разреши,но не ти гарантирам че ще стане ! Иначе дори и да ти се наложи да прекъснеш можеш да си влачиш изпитите още цяла година,т.е. крайният срок за взимането им ще е септемврийската сесия догодина. Успех !
Като птичка в небесата :)
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Ликвидационна сесия се прави веднъж в следването, в четвърти курс за вземане на невзети дотогава изпити. Гледай да не стигаш още отначало дотам! :?
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”