Нещо повече за Информационни системи

Подфорум към Факултета по математика и информатика

Модератори: Methuselah, thegirl

Аватар
Armin^^
Танцуващия с клавиатури
Курс: четвърти

Re: Нещо повече за Информационни системи

Мнение от Armin^^ »

iprodanov написа:
Armin^^ написа:
Victoria написа:Не'а се пуашиш, само трябва повечко учене. :D
Ти очевидно не познаваш доцент Рибарска. Жената, както вече веднъж съм споменавал, е изключително мила и отзивчива, когато я помолиш за нещо. Лошото е, че с престарава и е с твърдото убеждение, че преподава по нещо животоспасяващо.
егати рекламата й правите на доцент Рибарска. Още не съм кандидатствал в СУ, а вече ме побиват тръпки от нея. :evil: :lol:
Пич, съвет. Бягай да учиш навън. Ще си съдереш гъза от учене, но ще има ефект. Тук ще ти съдерат гъза само щото могат и дотам.
Изображение
bubo
От дъжд на вятър
Специалност: Информатика
Курс: втори

Мнение от bubo »

@Armin^^ Ще ми дадеш ли един пример, къде в чужбина им съдират гъзовете от учене? Щото аз не познавам някой дето да учи в чужбина и да се е преучил(да не кажа че за 90% от познатите ми е като ваканция :lol: ) Не мога да разбера кво е тва негативно мнение за цялото ФМИ у тебе :lol:
Аватар
Armin^^
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Armin^^ »

Например computer science в университета в Бристол. Просто университет с ниво над средното. Там ги съдират. Здраво. Извинявай, почват от нулата и накрая на 3-тия месец имат coursework да направят морски шах на Java, естествено с изкуствен интелект, с всичко. Занимавали са се с Haskel, асемблер, правили са емулатор на няква си измислена там комп. архитектура, говорим за хора първокурсници, правили са още куп глупости, но аз за тези имам сведения, че са правени със сигурност.
Не мога да разбера кво е тва негативно мнение за цялото ФМИ у тебе
Чувствам се излъган и ся хейтвам супер много :П. Най-вече щото мога, хах :Д.
Изображение
Аватар
SIGSEGV
От дъжд на вятър

Мнение от SIGSEGV »

Armin^^ написа:Чувствам се излъган и ся хейтвам супер много :П. Най-вече щото мога, хах :Д.
Още не е късно да се разкараш от тук като си излъган 8)
Segmentation fault
Аватар
Armin^^
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Armin^^ »

SIGSEGV написа:
Armin^^ написа:Чувствам се излъган и ся хейтвам супер много :П. Най-вече щото мога, хах :Д.
Още не е късно да се разкараш от тук като си излъган 8)
Oooo, няма за кога вече. Пък и заяждането с КН на малоумни теми ми доставя удоволствие ;]. Спор заради самия спор.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “ФМИ”