Пич, съвет. Бягай да учиш навън. Ще си съдереш гъза от учене, но ще има ефект. Тук ще ти съдерат гъза само щото могат и дотам.iprodanov написа:егати рекламата й правите на доцент Рибарска. Още не съм кандидатствал в СУ, а вече ме побиват тръпки от нея.Armin^^ написа:Ти очевидно не познаваш доцент Рибарска. Жената, както вече веднъж съм споменавал, е изключително мила и отзивчива, когато я помолиш за нещо. Лошото е, че с престарава и е с твърдото убеждение, че преподава по нещо животоспасяващо.Victoria написа:Не'а се пуашиш, само трябва повечко учене.![]()
Нещо повече за Информационни системи
Модератори: Methuselah, thegirl
- Armin^^
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: четвърти
Re: Нещо повече за Информационни системи

-
bubo
- От дъжд на вятър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
@Armin^^ Ще ми дадеш ли един пример, къде в чужбина им съдират гъзовете от учене? Щото аз не познавам някой дето да учи в чужбина и да се е преучил(да не кажа че за 90% от познатите ми е като ваканция
) Не мога да разбера кво е тва негативно мнение за цялото ФМИ у тебе 
- Armin^^
Например computer science в университета в Бристол. Просто университет с ниво над средното. Там ги съдират. Здраво. Извинявай, почват от нулата и накрая на 3-тия месец имат coursework да направят морски шах на Java, естествено с изкуствен интелект, с всичко. Занимавали са се с Haskel, асемблер, правили са емулатор на няква си измислена там комп. архитектура, говорим за хора първокурсници, правили са още куп глупости, но аз за тези имам сведения, че са правени със сигурност.
Чувствам се излъган и ся хейтвам супер много :П. Най-вече щото мога, хах :Д.Не мога да разбера кво е тва негативно мнение за цялото ФМИ у тебе

Още не е късно да се разкараш от тук като си излъганArmin^^ написа:Чувствам се излъган и ся хейтвам супер много :П. Най-вече щото мога, хах :Д.
Segmentation fault
- Armin^^
Oooo, няма за кога вече. Пък и заяждането с КН на малоумни теми ми доставя удоволствие ;]. Спор заради самия спор.SIGSEGV написа:Още не е късно да се разкараш от тук като си излъганArmin^^ написа:Чувствам се излъган и ся хейтвам супер много :П. Най-вече щото мога, хах :Д.