Академия на МВР vol. 2

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
alex_alexandrowa
В началото бе словото

Re: Академия на МВР vol. 2

Мнение от alex_alexandrowa »

Здрвейте на всички бъдещи колеги!:) Искам да попитам някой има ли по-подробна информация за курса в Пазарджик.Колко трае,през цялото ли време сме там и т.н. :?:
ashkadarma
В началото бе словото

Мнение от ashkadarma »

Mr. universe кво имаш предвид като не искаш да коментираш първия в класирането и знаеш за кво става дума.От къде знаеш колко е читаво момчето и колко са му реални оценките че го отрече веднага или като името му ти се стори някак си по-турско и значи не става.Малко прозвуча - как може някъв си Шабан да има 30 бал след като аз нямам а пък и съм изкарал егати резултата на психото.Ти за супер начетен и недооценен ли се имаш че коментираш другите и чак си обяви мега реактивните резултати от изпита.
Аватар
levskara
В началото бе словото

Мнение от levskara »

Някой ще даде ли подробна информация за курса в Пазарджик - колко време е,осигурена ли ни е храна,някакви спортни дрехи примерно трябва ли да се носят,или постоянно ще сме с униформи. Има и още въпроси сигурно,но не се сещам в момента. Нека всеки да пита каквото се сети,за да ни стане по-ясно.
Аватар
Wrath
От дъжд на вятър
Курс: втори

Мнение от Wrath »

levskara написа: Нека всеки да пита каквото се сети,за да ни стане по-ясно.
То нека всеки пита, ама нека има и някой, който да отговори :lol:
Онзи "списък" отзад на листчето, съдържащ анцуг, трите тениски и не знам си какво си, не се ли отнася именно за лагера?
Ubiicata
В началото бе словото

Мнение от Ubiicata »

Wrath написа:
levskara написа: Нека всеки да пита каквото се сети,за да ни стане по-ясно.
То нека всеки пита, ама нека има и някой, който да отговори :lol:
Онзи "списък" отзад на листчето, съдържащ анцуг, трите тениски и не знам си какво си, не се ли отнася именно за лагера?
Точно
p_play
В началото бе словото
Специалност: противодействие на престъпността и опазване на общ. ред
Курс: първи

Мнение от p_play »

Май на някои хора им е приятно да отговарят с "точно"и с "да", а да не получаваме информация за курса.И аз попитах преди два дни, но никой не ми отговори.Та:Колко дни трае този курс и какво представлява.Някой казва:две седмици, от друг съм чул-до 01.10.Хайде помогнете ни.Моля!
Аватар
Wrath
От дъжд на вятър
Курс: втори

Мнение от Wrath »

Това, което аз знам /а то въобще не е много/ е, че със сигурност не е до 1 октомври. Между 10 и 14 дни ще да е...
Помисли го от тази страна - 3 тениски - 1 месец... Да переш, да переш, колко пък да переш...
Сутринта си мислех, че трябва да се обадя да поразпитам, но нещо мързелът така и не ме пусна...
Аватар
вУк
В началото бе словото

Мнение от вУк »

До 01.10 надали ще е, тогава се открива учебната година.
Аватар
вУк
В началото бе словото

Мнение от вУк »

Ще набиваме крак като новобранци :) :albino: :salute:
Ubiicata
В началото бе словото

Мнение от Ubiicata »

Не знам точно колко ще ви държат, миналата година се върнахме на 28ми, но отидохме на 14ти. Преди 1ви ще се върнете, защото на 1ви трябва да сте в академията.
alex_alexandrowa
В началото бе словото

Мнение от alex_alexandrowa »

Ахам,и аз така мисля,че ще е две седмици :) Дано. А иначе какво правихте освен маршируването,как протичаше деня :bounce:
mainata
В началото бе словото

Мнение от mainata »

Mr. universe спокойно пич , знаеш много добре ,че живеем в България и тези неща се случват и аз имам IQ 120 , 50 от 50 на спортния тест и аз съм завършил 3-тата по елитност гимназия в Пловдив , ЕГ Иван Вазов , където никак не беше леко , но все пак ми беше ясно ,че няма да ме приемат , защото както и да направят системата винаги не е изпипана до край , както беше и тази година , сега ще си блъскат главите с новите курсанти и може би догодина ще върнат поне изпита по История!

п.п. Пак казвам , не всички , но тези които са достатъчно умни ще забележат масата какви са още в Пазарджик!
p_play
В началото бе словото

Мнение от p_play »

Хей,Ubiicata, така се зарадвах, че пусна малко информация ииии..., пак млъкна.Хайде разкажи нещо.Напр.пускаха ли ви по града, дадоха ли ви Калашници....или само маршировка и строева?
p_play
В началото бе словото

Мнение от p_play »

Както викаш,Майна,всичко ще си проличи незнам дали в Падарджик, но в залите от октомври - определено и сигурно. Но грешиш в едно отношение.Не в изпитите по история и лит-ра е оправията.Винаги си е имало връзкари.Разказвали са ми преди години за специалните теми, на определените хора, които проверяват.Е, както е навсякъде все пак.
А за тази година - лично видях как една мацка я скъсаха на физическия, а оня ден се разминахме при записването.Така,че...Горе главата, вярвай малко повече в себе си и догодина ще успееш ,ако не се откажеш, разбира се.
Ubiicata
В началото бе словото

Мнение от Ubiicata »

p_play написа:Хей,Ubiicata, така се зарадвах, че пусна малко информация ииии..., пак млъкна.Хайде разкажи нещо.Напр.пускаха ли ви по града, дадоха ли ви Калашници....или само маршировка и строева?
Имате привилегията и това да знаете. Ами ние, които нищо не знаехме, бяхме първи, опитни зайци. Отиваш в един град, в който стъпваш за първи път, виждаш 100 човека, от които никой не познаваш и се питаш какво ли правиш там и какво те очаква....Да, ще марширувате, строева, ще имате нещо като лекции, тренировки...и естествено, че ще имате свободно време за да обикаляте пазарджишките кафенета. :) :) :) А за Калашника ще почакате, аз самата скоро го "видях" :) :) :) :)
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”