[КСК 2010] Журналистика vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
angeloff
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Re: [КСК 2010] Журналистика vol.2
А кога ще можем да заявим какъв език искаме да учим, защото аз искам да уча португалски или холандски...
Журналистика /редовно/ 1. курс
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Когато се записвах имаше едно поле за чужд език, сигурно при записването се избира. Ако греша нека някой ме поправи.
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Аз и колегите, които бяха преди мен, заявихме езика, който искаме да учим, още при подаването на документи в отдел Студенти. Избрах английски, а изборът беше между испански, френски, немски... Канцеларката ни питаше, не сме вписвали в документ желанието си за език.angeloff написа:А кога ще можем да заявим какъв език искаме да учим, защото аз искам да уча португалски или холандски...
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
So can I get a window seat, I want nobody next to me
- Варненец
- Пишеща машина
- Специалност: журналистика
- Курс: първи
много неща- приеми, че, ако ти трябва нещо административно във факултета щеш не щеш ще трябва да минеш през нейния кабинетAmbrosio` написа:А тя каква е всъщност ?Варненец написа: Хахаххаа, вие още нищо не сте видяли от въпросната женаПоколения я помнят, тепърва ще изпитвате "прекрасните мигове " с нея....
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
- Ambrosio`
- Паисий
- Обратна връзка:
Мен направо си ме е страх от нея .. Колкото е малка, толкова е лоша !Варненец написа: много неща- приеми, че, ако ти трябва нещо административно във факултета щеш не щеш ще трябва да минеш през нейния кабинетЗа езика не се безпокойте, октомври или дори ноември когато ви станат ясни преподавателите на таблото ще има листче в което да се зпаишете, после ще ви разделят на групи и така...
Don't lose who you are, in the blur of the stars.
- ssk
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Аз два пъти се редих на паричния салон. Първия път имаше голяма опашка, но бързо разбрах, че ми трябва попълнена студентска книжка, а си бях пуснал снимките за час и ми се наложи да си чета вестник пред библиотеката, докато чакам, а втория път нямаше почти никой и минах бързо. Повече време ми отне висенето в залата за чакане във ФЖМК. От много кавалерстване с един колега стояхме час и нещо....
http:\\bsskg.wordpress.com
- tender disaster
- В началото бе словото
Аз в паричен салон минах сравнително бързо- чаках около 10 минути, обслужиха ме за няма и 1
'Дядото' ми правеше компания, докато се освободи каса, разказвайки ми за някакво момче, което предния ден дошло с дядо си и баба си да се записва...
Изслушах историята, правейки се, че ми е интересно... накрая ме бутна да се нареждам на едната каса и след секунди вече търсех залата, в която мога да си видя писмената работа /преди това изчетох всички афоризми за парите по стените/
После по план следваше ФЖМК... Там 'лелката' изгони любезно майка ми да излезе отвън, а мен ме поведе към един кабинет с маршова стъпка... даде ми няколко листа за попълване, издекларира набързо какво да пиша и изчезна... после дойдоха още момичета, които се оказаха колежки, 2 момчета към 'връзките' и така... взе да обяснява и на тях какво да правят
Хванахме и обедната им почивка, така че 1 час висене не ни мърдаше... Двете жени от другата стая ме приеха с отворени обятия, принудиха ме да седна на един стол, въпреки че държах да остана права... попитаха ме какъв език съм изучавала през годините в гимназията... отговорих, че англ. ... така че сигурно той ще е съдбата ми в университета... не че имам кой знае какви претенции, но бих избрала италиански и испански
Горе-долу за 2 часа всичко приключи и спокойно се отправих към Хеликон и Аутлет център 
- Titan
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
- Курс: първи
Бахти, само с мен ли са се държали учтиво и с готовност за помощ? :O Не че се оплаквам, ама...
Колкото до езика - питат като влезете в стаята. Сигурно може и по-късно да го направите, ма не разчитайте на сляпо на тва
Еми, тва е, колеги. Не знам кои от вас са приети редовно и прочее, но да сме живи, здрави и богати, пък да се скиваме Октомври месец
Интересно ми е да видя малко нови хора и интересни личности 
Колкото до езика - питат като влезете в стаята. Сигурно може и по-късно да го направите, ма не разчитайте на сляпо на тва
Еми, тва е, колеги. Не знам кои от вас са приети редовно и прочее, но да сме живи, здрави и богати, пък да се скиваме Октомври месец
2012-та светът щял да свърши, копелета. Мен ми е все едно... стига да не свърши върху мен!
Industrial/Modern/Power фундаметълист!
Industrial/Modern/Power фундаметълист!
-
lothlorien
- В началото бе словото
Абсолютно. И на мен никой нищо не ми спомена за езиците, но освен всички дежурни безпричинни грубости, не пропуснаха да обсъдят с богоравно и ехидно задоволство провинциалния ми варненски произход..d_a_h_l_i_a написа:Аз също съм от тези, дето не са разбрали, че трябва да уточняват какъв език искат да учат. Но, честно казано, никой не ме и попита. Може би един троснат въпрос, гарниран с хаплива забележка за моята "осведоменост" от страна на хладнокръвната Жена, щеше да ми е от голяма полза. Но уви...:]
Още от този ден на записването стана ясно, че явно ще са нужни много усилия през годината да се положат, за да си държа езика зад зъбите, oh well! -.-
Shy yet proud, learned to stay away from the crowd..
Venia ad vitam aeternam
Non mibi, non tibi, sed nobis
Venia ad vitam aeternam
Non mibi, non tibi, sed nobis
- Ambrosio`
- Паисий
- Обратна връзка:
Това и на мен го разказаtender disaster написа:'Дядото' ми правеше компания, докато се освободи каса, разказвайки ми за някакво момче, което предния ден дошло с дядо си и баба си да се записва...
Don't lose who you are, in the blur of the stars.
-
angeloff
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Щом италианците не учат чужди езици, какъв е смисъла чужденци да учат италиански?tender disaster написа:но бих избрала италиански
Като са ограничени, да си седят на Ботуша.
Иначе май да се обадя в Отдел "Студенти" и да питам кво ще правя с чуждия език...
оооо ... на на мен буквално ми каза : "Абе вие от Пловдив много нахални бее ..."lothlorien написа:Абсолютно. И на мен никой нищо не ми спомена за езиците, но освен всички дежурни безпричинни грубости, не пропуснаха да обсъдят с богоравно и ехидно задоволство провинциалния ми варненски произход..d_a_h_l_i_a написа:Аз също съм от тези, дето не са разбрали, че трябва да уточняват какъв език искат да учат. Но, честно казано, никой не ме и попита. Може би един троснат въпрос, гарниран с хаплива забележка за моята "осведоменост" от страна на хладнокръвната Жена, щеше да ми е от голяма полза. Но уви...:]![]()
Още от този ден на записването стана ясно, че явно ще са нужни много усилия през годината да се положат, за да си държа езика зад зъбите, oh well! -.-
Оооо, спокойно!
Никой няма да ви пита за език така или иначе.
В началото на годината се сформират групите, има среща с преподавателите, входни нива и си уговаряте часове.
И с Ичева свиквайте. Ако се държите добре с нея и ще ви отговри със същото. Рано или късно
Не записвайте немски
Никой няма да ви пита за език така или иначе.
В началото на годината се сформират групите, има среща с преподавателите, входни нива и си уговаряте часове.
И с Ичева свиквайте. Ако се държите добре с нея и ще ви отговри със същото. Рано или късно
Не записвайте немски
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Real_Boy
- Пишете, о, братя
- Специалност: КНИ (р)
Аз ще записвам Английски. Как е? хахах
Hot as hell, romantic as heaven
Facebook - Bobby Ivanoff
Facebook - Bobby Ivanoff
-
angeloff
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
зам. декан Дееничина беше казала на курса, че ако съберем група от 6 човека ще ни намерят преподавател. Това означава ли, че ако съберем група за креолски, ще ни намерят джумбуш от Хаити да ни преподава?
Въпроса ми е съвсем сериозен, ще ни осигурят ли преподавател, ако искаме по-нетрадиционен език?
Въпроса ми е съвсем сериозен, ще ни осигурят ли преподавател, ако искаме по-нетрадиционен език?