Проблем?!twiggy написа:не влизат много хора, защото колегите, които се познават, обръщат почти всяка тема на лични разговори, да не говорим за офф-топиците:)
какво да напишат другите?
Как да привлечем повече юзъри във форума?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Ти какво мислиш ,че някой влиза ,чете форума и си вика"аа щом тия флудъри пишат като за световно ,аз няма да пиша?!"Да-да напротив ,ако форума се посещаваше от много хора ,виждайки ,че има активност в него(демек постовете не сса отпреди седмица) ще се включат и те.Просто според мен твърде малко от колегите ни се интересуват от компютри и влизат в нета,че да постват в форума 
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
А според мен и въобще не знаят за съществуването на тоя форум(поне моите наблюдения са такива) и няма как и да научат, ако някой не им каже, щото вижте къде е разположен форумът в сайта- нито се вижда директно като влезе човек, нито нищо. Мислите ли че средностатистическият
студент ще тръгне да се рови из дълбините на сайта на СУ?!

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Имам идеа как да напълним форума
Здравейте,
Има един начин как да напълним форума. Само че, преди да ви го кажа искам да ме направите модератор. С много финес и не много нахалство, сериозно ви говоря.
Ок, ще ви кажа. Дайте ми възможноста да поствам линкове на форума с е-книги. Всичките е-книги ще бъдат в определената специалност. Аз имам такива около 15 DVD-ta. Разбира се всички са на английски. Аз темите ще пиша на български, само книгите ще са на English. Това нее проблем за българските студенти. Така след около 2 месеца ще имате около 4000 активни посетители. Пишете ми ако ви харесва идеята.
Поздрави
Има един начин как да напълним форума. Само че, преди да ви го кажа искам да ме направите модератор. С много финес и не много нахалство, сериозно ви говоря.
Ок, ще ви кажа. Дайте ми възможноста да поствам линкове на форума с е-книги. Всичките е-книги ще бъдат в определената специалност. Аз имам такива около 15 DVD-ta. Разбира се всички са на английски. Аз темите ще пиша на български, само книгите ще са на English. Това нее проблем за българските студенти. Така след около 2 месеца ще имате около 4000 активни посетители. Пишете ми ако ви харесва идеята.
Поздрави
Последно промяна от mandarin на 18 Фев 2006, 20:13, променено общо 1 път.
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Няолко въпроса:
1. Авторското право на книгите?
2. Откъде ги имаш?
3. Не е необходимо да си модератор за да вършиш подобна дейност.
4. има и други въпроси...можеш да пишеш чрез ЛС или ICQ на мен или на Димо
1. Авторското право на книгите?
2. Откъде ги имаш?
3. Не е необходимо да си модератор за да вършиш подобна дейност.
4. има и други въпроси...можеш да пишеш чрез ЛС или ICQ на мен или на Димо
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"