Нещо повече за Информационни системи
Модератори: Methuselah, thegirl
-
KikyPet
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Нещо повече за Информационни системи
Може ли някой да драсне няколко реда за тази специалност. Много малко се споменава за нея във форума. Искам да знам учителите на какво ниво са, дали са зли или не и дали специалността е по - трудна за разбиране от информатиката напримерн. 
Re: Нещо повече за Информационни системи
И аз искам повече информация точно за тази специалност. Като, че ли тя винаги остава в сянката на другите 3 и не се споменава много за нея.
Гледах учебните планове и мненията, колкото и малко да бяха. Но нещо не си изградих кой знае каква представа.
Интересува ме по-лесна ли е спрямо другите специалности - КН, СИ и информатика. И какви възможности за развитие дава...
Мерси
Гледах учебните планове и мненията, колкото и малко да бяха. Но нещо не си изградих кой знае каква представа.
Интересува ме по-лесна ли е спрямо другите специалности - КН, СИ и информатика. И какви възможности за развитие дава...
Мерси
-
KikyPet
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
И ни трябва спешен отговор, че имам време да мисля до утре сутрин 
И аз бих зе зарадвал на малко инфо за тази специалност. Все пак не е само КН във ФМИ !
- RadoRado
- Пишеща машина
- Специалност: КН
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Бойлера води прекалено много предмети.
Това мисля, че е достатъчно.
Това мисля, че е достатъчно.
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация
- http://game-craft.com/blog/
- bittersweet_boy
- В началото бе словото
- Специалност: Информационни системи
- Курс: трети
Така... аз лошо за специалностт си не мога да кажа.
Ми - да, по-лесна е от останалите (И, КН, СИ), математиката е по-малко (верно, че пък трябва да си изберете цели 5, ама не е болка за мране). Като цяло в тая специалност е най-голям броят на дисциплините, които можете да си изберете (а оттам и към какво точно да се специализирате). Според мен е подходяща за хора, желаещи развитие в областта на Интернет технологиите. Програмирането е на C++, учат се много здраво бази данни. Преподавателите има какво да Ви научат (има и изцепки, ест). Няма го поголовното късане по анализ (че сега КН взима Рибарска - уж единия поток, жална им майчица...), но пък виж - алгебра и геометрия... (макар че лекторите са същите като на КН, но пък асистентите са ни пекани)
Но като цяло - по-малко ще се занимавате с излишни глупости. А... и в тая специалност май има най-много колежки
Ако трябва някакво по-специално инфо, пишете...
Ми - да, по-лесна е от останалите (И, КН, СИ), математиката е по-малко (верно, че пък трябва да си изберете цели 5, ама не е болка за мране). Като цяло в тая специалност е най-голям броят на дисциплините, които можете да си изберете (а оттам и към какво точно да се специализирате). Според мен е подходяща за хора, желаещи развитие в областта на Интернет технологиите. Програмирането е на C++, учат се много здраво бази данни. Преподавателите има какво да Ви научат (има и изцепки, ест). Няма го поголовното късане по анализ (че сега КН взима Рибарска - уж единия поток, жална им майчица...), но пък виж - алгебра и геометрия... (макар че лекторите са същите като на КН, но пък асистентите са ни пекани)
Но като цяло - по-малко ще се занимавате с излишни глупости. А... и в тая специалност май има най-много колежки
Ако трябва някакво по-специално инфо, пишете...

- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
Ко речи?bittersweet_boy написа:...че сега КН взима Рибарска - уж единия поток, жална им майчица...)
Я, някой 2-3 курс да даде отзиви за Анализ 2 при доц. Рибарска. Същата касапница като Анализ 1 ли да очаквам, или този път ще бъде по-хуманно? :Д
Компютърни науки 1 курс
Споко, в потока при Галекс ще е по-голяма мъкаmorfei написа:Ко речи?bittersweet_boy написа:...че сега КН взима Рибарска - уж единия поток, жална им майчица...)![]()
![]()
![]()
Я, някой 2-3 курс да даде отзиви за Анализ 2 при доц. Рибарска. Същата касапница като Анализ 1 ли да очаквам, или този път ще бъде по-хуманно? :Д
Segmentation fault
- Armin^^
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: четвърти
Ти очевидно не познаваш доцент Рибарска. Жената, както вече веднъж съм споменавал, е изключително мила и отзивчива, когато я помолиш за нещо. Лошото е, че с престарава и е с твърдото убеждение, че преподава по нещо животоспасяващо.Victoria написа:Не'а се пуашиш, само трябва повечко учене.

- iprodanov
- Пишете, о, братя
- Специалност: КН у ФМИ
- Курс: втори
егати рекламата й правите на доцент Рибарска. Още не съм кандидатствал в СУ, а вече ме побиват тръпки от нея.Armin^^ написа:Ти очевидно не познаваш доцент Рибарска. Жената, както вече веднъж съм споменавал, е изключително мила и отзивчива, когато я помолиш за нещо. Лошото е, че с престарава и е с твърдото убеждение, че преподава по нещо животоспасяващо.Victoria написа:Не'а се пуашиш, само трябва повечко учене.
Не, само Александров познавам.Armin^^ написа:Ти очевидно не познаваш доцент Рибарска. Жената, както вече веднъж съм споменавал, е изключително мила и отзивчива, когато я помолиш за нещо. Лошото е, че с престарава и е с твърдото убеждение, че преподава по нещо животоспасяващо.Victoria написа:Не'а се пуашиш, само трябва повечко учене.
Но досега във факултета не съм имала изпит, който с учене да не можеш да вземеш.

- bittersweet_boy
- В началото бе словото
- Специалност: Информационни системи
- Курс: трети
Е, говори се, че Гелаксито (Александров де) напуска от есента (но не и Ставрова)

- Plchee
- От дъжд на вятър
- Специалност: Софтуерно инженерство
еЕЕ ми на софтуерното кой ли ще преподава хаха 
Софтуерно инженерство 1 курс