Компютърни науки 2010-2014
Модератори: Methuselah, thegirl
Re: Компютърни науки 2010-2014
Охо, още един баскетболист
Поне ще можем да играем заедно баскет и да гледаме НБА по нощите, когато не пием 
- Klez
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Хайде честито на всички приети... днес се хванах да ви изчета писаниците... гледам, че живо се интересувате от програмирането... Значи в СИ караме по прословутите произведения на Магдалина Тодорова, макар че това са най-зле написаните учебници по С/С++, които съм виждал... 1 семестър се учи Ц, 2-ри С++/Джава, 3-ти само Джава... В КН Биров си почва отначалото с Джава... Колкото до учебниците по Джава... аз бих препоръчал на тези, които не са се занимавали досега с програмиране да започнете първо с книгата Java2 (почти без пари е 10лв.
) и чак после да минете на Thinking in java. не се изхвърляйте от началото..
А иначе като/ако минете първи курс
с избираемите дисципнили ще можете да учите какъвто език си искате ... горе долу май само Паскал няма от по-разпространените. Дано съм ви помогнал... И евала на влезналите в СИ 
И сме по-красиви, и сме по-добри.
-
bubo
- От дъжд на вятър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
И колко учебника по C/C++ си изчел, че изказваш чакова "компетентно" мнение. Аз смея да твърдя, че са най-добрите учебници които можеш да намериш на български(изчел съм почти всичко за C++ на бг) освен това тяхната цел не е да те научат на C++, а да те научат да програмираш(ако можеш да направиш разликаKlez написа:Значи в СИ караме по прословутите произведения на Магдалина Тодорова, макар че това са най-зле написаните учебници по С/С++, които съм виждал...
- Klez
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ами изчел съм поне пет... и това мнение не е само мое.. повярвай ми.. дори асистентите във ФМИ го признават... ама нали трябва да се подкрепят собствените кадри... дай да се учи по нейнитеbubo написа:И колко учебника по C/C++ си изчел, че изказваш чакова "компетентно" мнение. Аз смея да твърдя, че са най-добрите учебници които можеш да намериш на български(изчел съм почти всичко за C++ на бг) освен това тяхната цел не е да те научат на C++, а да те научат да програмираш(ако можеш да направиш разликаKlez написа:Значи в СИ караме по прословутите произведения на Магдалина Тодорова, макар че това са най-зле написаните учебници по С/С++, които съм виждал...) ако искаш да научиш езика само...има си документация за тая работа
И сме по-красиви, и сме по-добри.
-
bubo
- От дъжд на вятър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
Щом казваш, аз имам други наблюдения от асистентите...но сичките ми асистенти са се учили от нея...така че може да не са толкова обективни. Както впрочем и на мен ми преподава и е наистина голям специалст жената, а и книгите и са писани по нашата програма та при вас може да не е точно по материала който учите. А и никой не те кара да учиш от там...ползвай си по-добрите според тебе и толко 
-
dimobskn
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни Науки
Хаха и аз съм на мнение , че учебниците на Магдалина са написани много добре. Добър изказ , яко са подредени систематично . Наистина те учат да програмираш.
Аз съм се занимавал с Хтмл , Пхп , джава скрипт // от програмните езици знам малко ц++ малко джава и така за съжеление и при нас в даскало беше - стой и си рови в нета по Информатика .. така че трябваше да си уча сам.. не че знам кой знае колко
Аз съм се занимавал с Хтмл , Пхп , джава скрипт // от програмните езици знам малко ц++ малко джава и така за съжеление и при нас в даскало беше - стой и си рови в нета по Информатика .. така че трябваше да си уча сам.. не че знам кой знае колко
- desi-desi
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
аз съм Десислава от Казанлък ,ПМГ с профил информатика
надявам се да е имало полза от ученето на C++
надявам се да е имало полза от ученето на C++
Компютърни науки -1 курс
- desi-desi
- В началото бе словото
а за образуването на групите разбрах че ставало по факултетни номера(първо пълнят първата и т.н.)
Компютърни науки -1 курс
Еее, така схемата е прекалено проста. Все пак сме ФМИ.desi-desi написа:а за образуването на групите разбрах че ставало по факултетни номера(първо пълнят първата и т.н.)
Segmentation fault
- bggashnik
- Пишеща машина
Да, ама тази година няма да е така, а както каза Деси
Сигурен съм, защото ни записаха трима приятели в 1 група, а факултетните ни номера са последователни 
Компютърни науки I курс
- desi-desi
- В началото бе словото
тей ли как разбрахте в коя група ще сте и кой ден се записахтеbggashnik написа:Да, ама тази година няма да е така, а както каза ДесиСигурен съм, защото ни записаха трима приятели в 1 група, а факултетните ни номера са последователни
Компютърни науки -1 курс
- bggashnik
- Пишеща машина
Ами записахме се в понеделник
Иначе не знам точно в коя група ще сме, но когато попитахме дали е възможно да сме в една група, едната жена каза на другата" Запиши ги в една група". Та оттам съдя, че би трябвало да сме в една група.
Иначе факултетните номера са ни поредни 
Компютърни науки I курс
- desi-desi
- В началото бе словото
може би са ви сложили в една група защото така сте поискали . и аз се записах в понеделник една от първите бях
Компютърни науки -1 курс
Записали са ви, защото изрично сте помолили. Иначе щяхте да сте разпределени по алгоритъма, който описах.bggashnik написа:Да, ама тази година няма да е така, а както каза ДесиСигурен съм, защото ни записаха трима приятели в 1 група, а факултетните ни номера са последователни
Segmentation fault
- morfei
- Форумно зомби
Whyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy?!

bittersweet_boy написа:...че сега КН взима Рибарска - уж единия поток, жална им майчица...)
Я, някой 2-3 курс да даде отзиви за Анализ 2 при доц. Рибарска. Същата касапница като Анализ 1 ли да очаквам, или този път ще бъде по-хуманно? :Д
SIGSEGV написа: Споко, в потока при Галекс ще е по-голяма мъка
Последно промяна от morfei на 28 Юли 2010, 11:57, променено общо 1 път.
Компютърни науки 1 курс