Академия на МВР vol. 2

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
ima_nqma
В началото бе словото

Re: Академия на МВР vol. 2

Мнение от ima_nqma »

а за 2-ро класиране дали трябва да се подава декларация за участие ? (при положение че се кандидатства само по 1 специалност,защото не ми вдигат телефона...)
jori
В началото бе словото
Специалност: друг

Мнение от jori »

Нека публикуват ЕГН тата на приетите да се увериме, че 80% от тях са завършили преди 3 години в някои "измислени" училища когато нямаше матури.
Не съм съгласен .че дипломата ми от английската гимназия в Бургас ще се сравнява с дипломата на някой "отличник" от с.Руен от преди повече от три години.
Академията ще го отчете като голяма грешка премахването на изпитите.
ima_nqma
В началото бе словото

Мнение от ima_nqma »

jori написа:Нека публикуват ЕГН тата на приетите да се увериме, че 80% от тях са завършили преди 3 години в някои "измислени" училища когато нямаше матури.
Не съм съгласен .че дипломата ми от английската гимназия в Бургас ще се сравнява с дипломата на някой "отличник" от с.Руен от преди повече от три години.
Академията ще го отчете като голяма грешка премахването на изпитите.
дяволски си прав ...може да се говори много , но ще обидим хората
magicman
В началото бе словото

Мнение от magicman »

съмнява ме че 1вия е най-малкото 88 набор...
Аватар
вУк
В началото бе словото

Мнение от вУк »

що бе... човека може да изкарал на двете матури 6.00 и дипломата му отделно да е била 6.00, няма нищо невероятно :lol: :lol: :lol:
magicman
В началото бе словото

Мнение от magicman »

има и нещо друго ние в по-големите градове ходим на матури в др училища или дори когато сме в нашето си училище ни пазят чужди квестори, а в някое село където даскалото е едно? все едно мен да ме пази учителката ми по български нали се сещате че от възможни 100 ще изкарам 101 :) както и да е за мое щастие успях...
Аватар
bggashnik
Пишеща машина
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от bggashnik »

Добре, вие хем сте приети, хем нещо не ви харесва :scratch:
Компютърни науки I курс
Аватар
вУк
В началото бе словото

Мнение от вУк »

Коментираме просто.
ima_nqma
В началото бе словото

Мнение от ima_nqma »

коментираме...изливаме гнева си....и какви са им мотивите просто -ето ви един цитат на ректора на академията:
"Новият подход при приема почива на идеята, че не е логично ние като институция в МВР да не признаваме оригинални български официални документи, каквито са дипломите, и оригинални български национални процедури, каквито са държавните зрелостни изпити, при положение, че в други държави от Европейския съюз ги признават. Същият този наш випускник, зрелостник, като отиде с тази диплома във Франция, Италия, Германия, ще му я признаят, а ние тук в България да не му я признаем със съмнението, че на някого някъде в провинцията по роднински причини са му писали висока оценка или нещо друго подобно от този характер."

ъъъъъммм извинете това означава ли тогава, че повечето елитни ВУЗ-ове са нелогични !?!?!
Аватар
вУк
В началото бе словото

Мнение от вУк »

Не бе то си е гот приема, обаче би трябвало балообразуването да си се прави с двете матури, а не ако си държал матура по физика и си изкарал 3.00, а пък в училище госпожата ти писала 6, 'щото е заборчала на леля ти, която е магазинерка, да се взима по-високата оценка. Поне да има изпитен момент в цялата схема.
Аватар
вУк
В началото бе словото

Мнение от вУк »

а иначе ректорът си е прав... нали сме в съюза :D
ima_nqma
В началото бе словото

Мнение от ima_nqma »

добре де как така аз от това,което казваш разбирам че сега например ако имам 4 на матурата по философия и 6 по философия в дипломата и 5 на матурата по български и 6 в дипломата то тогава за среден успех от матурите всъщност ползват тези 2 шестици ...така ли да го разбирам??
genadi
В началото бе словото
Специалност: Право
Курс: първи

Мнение от genadi »

Дилема: Симеоново (полицай) - приет - или Софийски университет (право) - приет! :X.. ?
Аватар
вУк
В началото бе словото

Мнение от вУк »

чл. 19 (2) При образуването на бала се избира по-високата оценка по съответния предмет между вписаните в дипломата за средно образование оценки от държавния зрелостен изпит и от задължителната подготовка. Не участват оценки от профилирана, задължителна професионална, задължителноизбираема и свободноизбираема подготовка. В дипломи, в които няма посочен общ успех за балообразуването се взема средния успех.
jori
В началото бе словото
Специалност: друг

Мнение от jori »

Дилема: Симеоново (полицай) - приет - или Софийски университет (право) - приет! :X.. ?

При мен дилема няма -право СУ-така ми било писано!
Всяко зло за добро.
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”