Записване 26-28 юли 2010 г.
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
kocikocevv
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: [AКТУАЛНО] Записване 26-28 юли 2010 г.
Честито на всички приети !!! Искам да ви попитам колко пари трябва да си приготвя на софтуерното инж. като отида утре да се записвам ? 664 или 332?
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
-
kocikocevv
- В началото бе словото
Мерси многоsvetlio.varna написа:332 .
-
mimi.grozeva
- В началото бе словото
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: първи
Трябва ли да плащам нещо, за да потвърдя и да изчакам второ класиране?
А трябва ли да взимам някакви документи или просто трябва да отида, да си дам дипломата и да се подпиша?
А трябва ли да взимам някакви документи или просто трябва да отида, да си дам дипломата и да се подпиша?
-
NightDeSiRe
- В началото бе словото
- Специалност: Молекулярна биология
Биологическият факултет прилича на сграда от средновековието, но на мен това ми харесваElitsa Abstract написа:А как ли е в биологическия?!?
-
mimi.grozeva
- В началото бе словото
- Специалност: Регионално развитие и политика
Молбата за участие във второ класиране на гишето ли си я взимаме или трябва да я купим от някъде?
-
eelche
- В началото бе словото
имам въпрос,някакъв абсолютен нон - сенс се получи с резултатите от класирането...пише ми,че не съм приет на 1-во класиране,а "специалности, за които кандидатът ще се състезава при следващи класирания" са приети повече хора дори отколкото места и от желанията ми остава само психология а там минималния бал е 26,72 а моя бал за тази специалност е 20,36...просто искам някой да ми обесни за какво става въпрос,защото в главата ми е много,много объркано
-
rogertaylor
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Международни отношения
Означава, че хората, които са приети "отгоре" са с равен краен бал - тоест ако има 25 места и 35 приети, то последните 11 са с равен бал и затова всички са приети. Но това не значи, че всички ще запишат тамeelche написа:имам въпрос,някакъв абсолютен нон - сенс се получи с резултатите от класирането...пише ми,че не съм приет на 1-во класиране,а "специалности, за които кандидатът ще се състезава при следващи класирания" са приети повече хора дори отколкото места и от желанията ми остава само психология а там минималния бал е 26,72 а моя бал за тази специалност е 20,36...просто искам някой да ми обесни за какво става въпрос,защото в главата ми е много,много объркано
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
офф колко е тая семестриална такса за Италианска филология, никъде не пише 
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
Заповядай:
http://uni-sofia.bg/index.php/bul/novin ... 23_07_2010
Тук е годишната, раздели я на две.
http://uni-sofia.bg/index.php/bul/novin ... 23_07_2010
Тук е годишната, раздели я на две.
Компютърни науки 1 курс
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
благодаря много 
Здравейте! Имам няколко въпроса при записването трябва ли да се носи някаква медицинска бележка, документите от ректората ли се вземат също таксата в ректората ли се плаща и те ли ще ми залепят снимката на документите или трябва да си нося лепило 
~N0 Mu$iC -> N0 L1F3~
- morfei
- Форумно зомби
Не, не носиш мед. бележка. Документите можеш да закупиш от книжарницата на факултета, в който си приета. Таксата се плаща в касата на факултета. Ако няма каса там, трябва да платиш в Паричния салон на Ректората. Няма те да ти лепят снимката, носи си лепило. В краен случай си купи от книжарницата или използвай някое предоставено за общи нужди.
Компютърни науки 1 курс
Искам да попитам нещо - Приет съм във ФМИ, но всъщност исках да уча Икономика, но изпуснах сроковете за записване за изпитите и успях да се запиша само за изпита по математика, но не и английски. Въпросът ми е, ако сега се запиша във ФМИ, мога ли да се прехвърля в Икономика, кога най-рано може да стане това и как точно? 
- morfei
- Форумно зомби
Можеш да се прехвърлиш след първи курс. Трябва ти успех над 5.50, трябва да караш изпит по английски в следващата КСК и оценката да е различна от 2. След това се прави класация на всички кандидати за преместване в спец. Икономика за отпуснатите места и се гледа успеха от първи курс. Колкото ти е по-висок успеха, толкова по-голям шанс да влезеш. Обаче твоя случай не ми се вижда никак лесен. Сигурно си влязъл някоя мат. специалност и ще те гърчат яко, а на теб ти трябва успех 5.50+. На всичко отгоре и изпит по английски трябва да караш догодина. Много мъчна работа, няма да те лъжа, но ти си решаваш.
Компютърни науки 1 курс