Записване 26-28 юли 2010 г.

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
kocikocevv
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: [AКТУАЛНО] Записване 26-28 юли 2010 г.

Мнение от kocikocevv »

Честито на всички приети !!! Искам да ви попитам колко пари трябва да си приготвя на софтуерното инж. като отида утре да се записвам ? 664 или 332?
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

332 .
Facebook
Изображение
kocikocevv
В началото бе словото

Мнение от kocikocevv »

svetlio.varna написа:332 .
Мерси много :)
mimi.grozeva
В началото бе словото
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: първи

Мнение от mimi.grozeva »

Трябва ли да плащам нещо, за да потвърдя и да изчакам второ класиране?
А трябва ли да взимам някакви документи или просто трябва да отида, да си дам дипломата и да се подпиша?
NightDeSiRe
В началото бе словото
Специалност: Молекулярна биология

Мнение от NightDeSiRe »

Elitsa Abstract написа:А как ли е в биологическия?!? :compress:
Биологическият факултет прилича на сграда от средновековието, но на мен това ми харесва :D Не знам вътре доколко е добра базата, но като цяло мисля, че е малко поостаряла и да не очакваме много. Все пак, който е искал лукс, да е записал в НБУ :D Надявам се в СУ да компенсират с по-добро образование :wink: Сподели после какви са и твоите впечатления :D
mimi.grozeva
В началото бе словото
Специалност: Регионално развитие и политика

Мнение от mimi.grozeva »

Молбата за участие във второ класиране на гишето ли си я взимаме или трябва да я купим от някъде?
eelche
В началото бе словото

Мнение от eelche »

имам въпрос,някакъв абсолютен нон - сенс се получи с резултатите от класирането...пише ми,че не съм приет на 1-во класиране,а "специалности, за които кандидатът ще се състезава при следващи класирания" са приети повече хора дори отколкото места и от желанията ми остава само психология а там минималния бал е 26,72 а моя бал за тази специалност е 20,36...просто искам някой да ми обесни за какво става въпрос,защото в главата ми е много,много объркано
rogertaylor
Летописец Виртуоз
Специалност: Международни отношения

Мнение от rogertaylor »

eelche написа:имам въпрос,някакъв абсолютен нон - сенс се получи с резултатите от класирането...пише ми,че не съм приет на 1-во класиране,а "специалности, за които кандидатът ще се състезава при следващи класирания" са приети повече хора дори отколкото места и от желанията ми остава само психология а там минималния бал е 26,72 а моя бал за тази специалност е 20,36...просто искам някой да ми обесни за какво става въпрос,защото в главата ми е много,много объркано
Означава, че хората, които са приети "отгоре" са с равен краен бал - тоест ако има 25 места и 35 приети, то последните 11 са с равен бал и затова всички са приети. Но това не значи, че всички ще запишат там ;) Тоест дори в специалности, където виждаш повече приети от местата може да има места на 2ро класиране, след като минат записванията - в горния пример, от 35 приети, може да запишат 15 ;) И да останат 10 места за 2ро класиране :) Така че - чакаш 2ро класиране ;)
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Аватар
Crippled Alice
Легендарен флуудър
Специалност: Италианска филология
Курс: трети

Мнение от Crippled Alice »

офф колко е тая семестриална такса за Италианска филология, никъде не пише :(
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки

Мнение от morfei »

Заповядай:
http://uni-sofia.bg/index.php/bul/novin ... 23_07_2010
Тук е годишната, раздели я на две.
Компютърни науки 1 курс
Аватар
Crippled Alice
Легендарен флуудър
Специалност: Италианска филология
Курс: трети

Мнение от Crippled Alice »

благодаря много :)
Аватар
dorenceto
В началото бе словото

Мнение от dorenceto »

Здравейте! Имам няколко въпроса при записването трябва ли да се носи някаква медицинска бележка, документите от ректората ли се вземат също таксата в ректората ли се плаща и те ли ще ми залепят снимката на документите или трябва да си нося лепило ;)
~N0 Mu$iC -> N0 L1F3~
Аватар
morfei
Форумно зомби

Мнение от morfei »

Не, не носиш мед. бележка. Документите можеш да закупиш от книжарницата на факултета, в който си приета. Таксата се плаща в касата на факултета. Ако няма каса там, трябва да платиш в Паричния салон на Ректората. Няма те да ти лепят снимката, носи си лепило. В краен случай си купи от книжарницата или използвай някое предоставено за общи нужди.
Компютърни науки 1 курс
player
В началото бе словото

Мнение от player »

Искам да попитам нещо - Приет съм във ФМИ, но всъщност исках да уча Икономика, но изпуснах сроковете за записване за изпитите и успях да се запиша само за изпита по математика, но не и английски. Въпросът ми е, ако сега се запиша във ФМИ, мога ли да се прехвърля в Икономика, кога най-рано може да стане това и как точно? :?
Аватар
morfei
Форумно зомби

Мнение от morfei »

Можеш да се прехвърлиш след първи курс. Трябва ти успех над 5.50, трябва да караш изпит по английски в следващата КСК и оценката да е различна от 2. След това се прави класация на всички кандидати за преместване в спец. Икономика за отпуснатите места и се гледа успеха от първи курс. Колкото ти е по-висок успеха, толкова по-голям шанс да влезеш. Обаче твоя случай не ми се вижда никак лесен. Сигурно си влязъл някоя мат. специалност и ще те гърчат яко, а на теб ти трябва успех 5.50+. На всичко отгоре и изпит по английски трябва да караш догодина. Много мъчна работа, няма да те лъжа, но ти си решаваш.
Компютърни науки 1 курс
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”