Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
blatna feq Глагодрая,да се надяваме че ги раздават там,че нямам мастило в принтера (я някой да каже,дали наистина ги дават там,ако не да търся някой да мия изпринти)
VelinaShine написа:Ехо, тези които се записвахте днес - дълго ли чакахте? Колко време ви отне процедурата
Айй, близо 3 часа чаках А горките прависти чакаха двойно повече, пък по едно време заключиха вратата на инфо бюрото и не пускаха студенти да се записват Аз се измъкнах с това МО, бях една от първите Вече официално съм студентка!!! Наздраве, колеги!
Quostadin написа:Едно теоретично въпросче, сигурно често задавано, но не ми се рови в хронологията, на първата страница мярнах само нещо "че го ....." : та... не ме приемат желаната специалност на 1-во класиране, отивам аз и депозирам димпломата за 2-ро, но пак не ме приемат. Приели са ме обаче с тази специалност в друг университет и аз решавам, че искам да уча в него. Мога ли да отида и да си взема дипломата (не че откривам разумна причина да не ми я дадат)?
Някой ще отговорили,че и мен ме вълнува същият въпрос?
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Skaili написа:blatna feq Глагодрая,да се надяваме че ги раздават там,че нямам мастило в принтера (я някой да каже,дали наистина ги дават там,ако не да търся някой да мия изпринти)
Днес ходих да се запиша - на място ги дават
"Никак не се боя,
че ще ме стъпчат.
Отъпканата трева
се превръща в пътека."
Quostadin написа:Едно теоретично въпросче, сигурно често задавано, но не ми се рови в хронологията, на първата страница мярнах само нещо "че го ....." : та... не ме приемат желаната специалност на 1-во класиране, отивам аз и депозирам димпломата за 2-ро, но пак не ме приемат. Приели са ме обаче с тази специалност в друг университет и аз решавам, че искам да уча в него. Мога ли да отида и да си взема дипломата (не че откривам разумна причина да не ми я дадат)?
Да, можеш.
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Да, можеш.
Благодаря ти за отговора!
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn