Приети - Право (2010-2011)
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Hunterszone
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право, 7-ма група
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Приети - Право (2010-2011)
Такааа...и аз да се похваля
. С бал 25.75 съм приет Право в 1ви поток, 7ма група. Незнайно защо (може би впоследствие ще разбера :Д) леличката, която ме записваше, каза, че ще си чупя главата с тази 7ма група. Та не разбрах най - важното - кога започва учебната година за правистите, защото 1 майка спомена, че нейният син е с някакъв древногръцки и те започвали около 15 септември. А все пак правото не започва ли на 1 октомври?
Право, 2-ри курс, 7-ма група
,,Слабостта на позицията се превръща в слабост на характера.''
http://www.slovo.bg/showauthor.php3?ID=476&LangID=1
http://konstantindrenski.wordpress.com/
http://www.book.store.bg/p51879/gradyt- ... enski.html
,,Слабостта на позицията се превръща в слабост на характера.''
http://www.slovo.bg/showauthor.php3?ID=476&LangID=1
http://konstantindrenski.wordpress.com/
http://www.book.store.bg/p51879/gradyt- ... enski.html
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Древногръцкият е от класическа филология. В класическа филология всички, които не са завършили Класическата гимназия в София, изкарват двуседмичен приравнителен курс по въпросния език, който курс се провежда две седмици преди откриването на университета.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

-
svida
- В началото бе словото
- Специалност: кандидат-студент
- Курс: кандидат-студент
Честито на всички приети, аз също се записах при 28.99 бал (максимален за момчета, ако не се похваля, няма да съм аз
) 3та група
.
Специални поздрави за вечните помагачи във форума и основно svetlio.varna и sonrisa_ , оттук очаквам да имам нов господар - MidwinterSun. Поздрави и за русата жена, която записваше вляво, много точна!
Иначе точно когато ме записваха, стана инцидент. Номерата за опашката свършиха и хората, които записваха, казаха, че няма да вадят нови номера за днес. Това се правело с цел да бъдат разпределени приетите през отделните дни ("Няма да приемем 250 човека на първия ден, я!"). Надявам се никой да не е останал разочарован, че е чакал поне 2-3 часа и накрая не е успял да се запише, т.е. е бил принуден да чака до утре ...
Специални поздрави за вечните помагачи във форума и основно svetlio.varna и sonrisa_ , оттук очаквам да имам нов господар - MidwinterSun. Поздрави и за русата жена, която записваше вляво, много точна!
Иначе точно когато ме записваха, стана инцидент. Номерата за опашката свършиха и хората, които записваха, казаха, че няма да вадят нови номера за днес. Това се правело с цел да бъдат разпределени приетите през отделните дни ("Няма да приемем 250 човека на първия ден, я!"). Надявам се никой да не е останал разочарован, че е чакал поне 2-3 часа и накрая не е успял да се запише, т.е. е бил принуден да чака до утре ...
- Abiii
- В началото бе словото
И аз днес се записах,право редовно с бал 28.41 - 2 поток,9 група,беше лудница още от сутринта 
-
vaily
- В началото бе словото
- Специалност: Право
Здравейте!
Аз съм Вяра от Русе и отдавна следя форума и може да се каже, че се информирам за КСК главно от тук 
Пиша тук, защото съм приета право
Успех на всички и поздравления за новоприетите и колегите 
Пиша тук, защото съм приета право
-
inception_
- В началото бе словото
Приет с бал 28.97,но освобождавам едно място,защото избирам право в УНСС,заради по-голямото наблягане и тясна специализация по търговско,данъчно,финансово и борсово право.Успех на всички в следването!
-
didi_
- В началото бе словото
- Специалност: Английска филология
Благодаря за информацията The_SoldierThe_Soldier написа:@didi миналата година за жени бала е паднал с 0.34, а за мъже с 0.54. Така че смело
- Mackle
- Пишете, о, братя
- Курс: трети
Миналата година балът за жени в Право-редовно не е мръднал от 27,38, а The_Soldier май говори за задочното. Все пак според мен ще успее.didi_ написа:няма как балът да не падне на 2-ро класиране,нали? аз поне не съм чувала за такъв случай
-
didi_
- В началото бе словото
- Специалност: Английска филология
Mackle написа:Миналата година балът за жени в Право-редовно не е мръднал от 27,38, а The_Soldier май говори за задочното. Все пак според мен ще успее.didi_ написа:няма как балът да не падне на 2-ро класиране,нали? аз поне не съм чувала за такъв случай
ooo,наистина ли?
Колеги, I поток, 1 група? 
- The_Vicodin_Timelord
- От дъжд на вятър
Ама как така, в УНСС е много лиошоооinception_ написа:Приет с бал 28.97,но освобождавам едно място,защото избирам право в УНСС,заради по-голямото наблягане и тясна специализация по търговско,данъчно,финансово и борсово право.Успех на всички в следването!
- Ivo Penev
- Легендарен флуудър
- Специалност: право
- Обратна връзка:
оставете УНСС, че спорът е безкраен, ВУЗ... предлага не лоши условия и така.. първи курс правистите там учат доста маргинални предмети..ама сега въпрос на програма
memento mori
- Dessy
- От дъжд на вятър
- Курс: трети
Честито на всички приети зайчета
Добре дошли в нашите редици