Трябва ти само дипломата - отиваш във ФЖМИ и попълваш една декларацийка само която ще ти дадат на място.Real_Boy написа:А като искам само да потвърдя, че оставам в СУ и продължавам на второ класиране какво ми трябва, и само във ФЖМК ли трябва да отида?
[КСК 2010] Журналистика vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: [КСК 2010] Журналистика vol.2
Аз пак да питам, че не ми стана много ясно дали при другите са били същите документи?Nova написа:Какви документи ми трябват?
1. Лична карта.
2. Пари за семестрианата така (1/2 от годишната).
3. Три снимки (по пирнцип искат 4/6 см, но по-добре си вземете стандартни снимки, защото така или иначе ще ги режете).
4. Диплома.
5. Комплект документи (закупуват се от там). Комплектът включва: именник, личен картон, декларация за здравно осигуряване, уверение 2 бр., студентска лична карта (за да ви пускат безплатно в дискотеките в Студентски), студентска книжка.
Това е инфо от svetlio.varna пуснато по-рано тук. Сега успях да мина през Ректората, отпред продаваха документи, но в моите налични са само студентската книжка, именник, студентска лична карта и уверение. Дали в моя комплект са пропуснали да сложат някои от необходимите или и при други са били само тези и няма нужда от други?
Нали всеки сам трябва да си попълни студенстката книжка и именника. И още един въпрос- когато се записвам ли ще ми подпишат и подпечатат книжката или по-късно ще си я взема.
Радост, свобода, щастие и смях !
На мен този именник си ми го дадоха,казаха,че не трябвал,само където загубих време да го попълвам.Иначе книжката я взимат и ще я получиш на 1 октомври някъдеtedipr написа:Нали всеки сам трябва да си попълни студенстката книжка и именника. И още един въпрос- когато се записвам ли ще ми подпишат и подпечатат книжката или по-късно ще си я взема.
Журналистика 3 курс. http://www.facebook.com/profile.php?id= ... &success=1
- Godfather
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
Katicha написа:Журналистика - задочно....мноогоо съм щастлива, който също ще е задочно да казваа
I'm gonna make him an offer he can't refuse!!!
- Godfather
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
Има ли някой тук във форума, който е втори курс Журналистика задочно? Интересува ме дали наистина очните продължават по един месец, защото "учтивите" лелки са казали на майка ми при записването днес, че започват на 7 септември и продължават един месец! По принцип знам, че очните са 10 до 15 дни, а месец много ми се вижда!
I'm gonna make him an offer he can't refuse!!!
-
smile_faaace
- В началото бе словото
ФЖМК безмилостно хлопна вратата под носа ми с бал 21,75. Пожелавам успех на всички .Прекрасни студенски години и още по-прекрасни преживявания.
- Ifff_ka
- В началото бе словото
- Специалност: kandidat-student
Здравейте,надявам се бъдещи колеги! Аз ще чакам 2-ро класиране за PR и ми е интересно има ли още много,които се надяват за тази специалност на 31 ? и според вас с колко още може да падне бала
)
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Сега изрових някои интересни случаи, от миналата година, на приети във ФЖМК на 4-то класиране със следните балове:
Ива Савова Цонева Журналистика редовно 24.68
Александра-Емили Сашкова Коко Връзки с обществеността задочно 23.58
Виолета Емилова Евтимова Журналистика редовно 22.59 1
Баловете са наистина много ниски
Така че не губете надежда и напъвайте до край за това, което искате да учите 
Баловете са наистина много ниски
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Ето линк към тема, която е безкрайно полезна за всички, които имат въпроси относно документалната част при записването
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 58&t=17644
- Ghost____rider
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Приет при
1 етап на класиране Връзки с обществеността задочно с Бал: 23.33
Това е моето красиво състояние в момента и имам няколко въпроса . Ако сега реша само да потвърдя и след това не се класирам за специалност Журналистика губя ли ПР , защото исках Журналистика пък то стана така . И колко е сумата която трябва да се внесе при евентуално записване ?
1 етап на класиране Връзки с обществеността задочно с Бал: 23.33
Това е моето красиво състояние в момента и имам няколко въпроса . Ако сега реша само да потвърдя и след това не се класирам за специалност Журналистика губя ли ПР , защото исках Журналистика пък то стана така . И колко е сумата която трябва да се внесе при евентуално записване ?
Доброто може да надделее злото САМО със средствата на самото зло и САМО в неговата среда.
-
angeloff
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
40 минути в Паричен салон, 15 минути бумащина и попълване и лепене на снимки, 5 минути от СУ до ФЖМК, там още десетина минутки попълване на разни документи, след това пак 10 минути в Отдел Студенти да ти въведат данните и да размените някой лаф, получавате факултетен номер, дават ви студентската лична карта да налазвате евтините дискотекиssk написа:Някой завърнал се да сподели колко време му отне записването.
Отидох в 9.30 и в 10.55 бях изцяло готов.
Проблема е в паричен салон, там се чака много, но не се демотивирайте. За около половин час минавате.
Айде, наесен с песен Журналистика - Редовно. Имаше един робот с 29.34 бал на първо място.
Журналистика /редовно/ 1. курс
- Inchetooo
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/
Направо ми се струва нереално това с последното момиче Виолета ЕмиловаBorisg написа:Сега изрових някои интересни случаи, от миналата година, на приети във ФЖМК на 4-то класиране със следните балове:
Баловете са наистина много нискиТака че не губете надежда и напъвайте до край за това, което искате да учите
Миналата година имаше 3 официални етапа на класиране.
4то класиране е т.нар "допълнителен прием" за места, непопълнени при официалното класиране, така че не разчитайте много на това
4то класиране е т.нар "допълнителен прием" за места, непопълнени при официалното класиране, така че не разчитайте много на това
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Boleyn
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: завършил
Да,точно така.Освен това всички специалности във ФЖМК са желани ,така че не вярвам да останат незаети места.