[КСК 2010] Журналистика vol.2

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Re: [КСК 2010] Журналистика vol.2

Мнение от svetlio.varna »

Real_Boy написа:А като искам само да потвърдя, че оставам в СУ и продължавам на второ класиране какво ми трябва, и само във ФЖМК ли трябва да отида?
Трябва ти само дипломата - отиваш във ФЖМИ и попълваш една декларацийка само която ще ти дадат на място.
Facebook
Изображение
Аватар
Nova
В началото бе словото

Мнение от Nova »

Nova написа:Какви документи ми трябват?
1. Лична карта.
2. Пари за семестрианата така (1/2 от годишната).
3. Три снимки (по пирнцип искат 4/6 см, но по-добре си вземете стандартни снимки, защото така или иначе ще ги режете).
4. Диплома.
5. Комплект документи (закупуват се от там). Комплектът включва: именник, личен картон, декларация за здравно осигуряване, уверение 2 бр., студентска лична карта (за да ви пускат безплатно в дискотеките в Студентски :mrgreen: ), студентска книжка.
Това е инфо от svetlio.varna пуснато по-рано тук. Сега успях да мина през Ректората, отпред продаваха документи, но в моите налични са само студентската книжка, именник, студентска лична карта и уверение. Дали в моя комплект са пропуснали да сложат някои от необходимите или и при други са били само тези и няма нужда от други?
Аз пак да питам, че не ми стана много ясно дали при другите са били същите документи?
Аватар
tedipr
В началото бе словото

Мнение от tedipr »

Нали всеки сам трябва да си попълни студенстката книжка и именника. И още един въпрос- когато се записвам ли ще ми подпишат и подпечатат книжката или по-късно ще си я взема.
Радост, свобода, щастие и смях !
Аватар
kalioo
От дъжд на вятър

Мнение от kalioo »

tedipr написа:Нали всеки сам трябва да си попълни студенстката книжка и именника. И още един въпрос- когато се записвам ли ще ми подпишат и подпечатат книжката или по-късно ще си я взема.
На мен този именник си ми го дадоха,казаха,че не трябвал,само където загубих време да го попълвам.Иначе книжката я взимат и ще я получиш на 1 октомври някъде :D
Журналистика 3 курс. http://www.facebook.com/profile.php?id= ... &success=1
Аватар
Godfather
В началото бе словото
Специалност: Журналистика

Мнение от Godfather »

Katicha написа:Журналистика - задочно....мноогоо съм щастлива, който също ще е задочно да казваа :)
:salute: На есен ще се видим значи! :king:
I'm gonna make him an offer he can't refuse!!!
Аватар
Godfather
В началото бе словото
Специалност: Журналистика

Мнение от Godfather »

Има ли някой тук във форума, който е втори курс Журналистика задочно? Интересува ме дали наистина очните продължават по един месец, защото "учтивите" лелки са казали на майка ми при записването днес, че започват на 7 септември и продължават един месец! По принцип знам, че очните са 10 до 15 дни, а месец много ми се вижда!
I'm gonna make him an offer he can't refuse!!!
smile_faaace
В началото бе словото

Мнение от smile_faaace »

ФЖМК безмилостно хлопна вратата под носа ми с бал 21,75. Пожелавам успех на всички .Прекрасни студенски години и още по-прекрасни преживявания.
Аватар
Ifff_ka
В началото бе словото
Специалност: kandidat-student

Мнение от Ifff_ka »

Здравейте,надявам се бъдещи колеги! Аз ще чакам 2-ро класиране за PR и ми е интересно има ли още много,които се надяват за тази специалност на 31 ? и според вас с колко още може да падне бала :))
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

Сега изрових някои интересни случаи, от миналата година, на приети във ФЖМК на 4-то класиране със следните балове:
Ива Савова Цонева Журналистика редовно 24.68
Александра-Емили Сашкова Коко Връзки с обществеността задочно 23.58
Виолета Емилова Евтимова Журналистика редовно 22.59 1

Баловете са наистина много ниски :) Така че не губете надежда и напъвайте до край за това, което искате да учите :)
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
Nova
В началото бе словото

Мнение от Nova »

Ето линк към тема, която е безкрайно полезна за всички, които имат въпроси относно документалната част при записването :) http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 58&t=17644
Аватар
Ghost____rider
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Ghost____rider »

Приет при
1 етап на класиране Връзки с обществеността задочно с Бал: 23.33

Това е моето красиво състояние в момента и имам няколко въпроса . Ако сега реша само да потвърдя и след това не се класирам за специалност Журналистика губя ли ПР , защото исках Журналистика пък то стана така . И колко е сумата която трябва да се внесе при евентуално записване ? :?:
Доброто може да надделее злото САМО със средствата на самото зло и САМО в неговата среда.
angeloff
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от angeloff »

ssk написа:Някой завърнал се да сподели колко време му отне записването.
40 минути в Паричен салон, 15 минути бумащина и попълване и лепене на снимки, 5 минути от СУ до ФЖМК, там още десетина минутки попълване на разни документи, след това пак 10 минути в Отдел Студенти да ти въведат данните и да размените някой лаф, получавате факултетен номер, дават ви студентската лична карта да налазвате евтините дискотеки :geek: , взимат ви студентската книжка и пляскаш с ръце :salute:

Отидох в 9.30 и в 10.55 бях изцяло готов. :cheers:

Проблема е в паричен салон, там се чака много, но не се демотивирайте. За около половин час минавате.

Айде, наесен с песен Журналистика - Редовно. Имаше един робот с 29.34 бал на първо място. :JC_out_cold:
Журналистика /редовно/ 1. курс
Аватар
Inchetooo
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Inchetooo »

Borisg написа:Сега изрових някои интересни случаи, от миналата година, на приети във ФЖМК на 4-то класиране със следните балове:
Ива Савова Цонева Журналистика редовно 24.68
Александра-Емили Сашкова Коко Връзки с обществеността задочно 23.58
Виолета Емилова Евтимова Журналистика редовно 22.59 1

Баловете са наистина много ниски :) Така че не губете надежда и напъвайте до край за това, което искате да учите :)
Направо ми се струва нереално това с последното момиче Виолета Емилова :roll: Честно казано,не ми се вярва да се повтори и тази година,макар че ако се случи,няма да има по-щастлив човек от мен на тази земя :cheers:
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Миналата година имаше 3 официални етапа на класиране.
4то класиране е т.нар "допълнителен прием" за места, непопълнени при официалното класиране, така че не разчитайте много на това :)
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Boleyn
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: завършил

Мнение от Boleyn »

Да,точно така.Освен това всички специалности във ФЖМК са желани ,така че не вярвам да останат незаети места.
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”