Плс кажете че мн се обърках
Записване 26-28 юли 2010 г.
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [AКТУАЛНО] Записване 26-28 юли 2010 г.
А таксата се плаща в паричния салон в СУ и там не ти ли бият някакъв печат в студентската книжка и след това отиваш във факултета в които си приет ?
някой ще може ли да ми каже къде става подаването намолби за 2-ро класиране в сградата на СУ или в съответния факултет
Да-доколкото гледам от първия пост е точно така.Първо си попълваш документите,после отиваш в паричния салон където си плащаш таксата и ти слагат печат,а след това отиваш във факултета,в който си приет.Само юридическия факултет прави изключение от правилото,тъй като записването е долу в коридора в рекламно-информационния център.bumble написа:А таксата се плаща в паричния салон в СУ и там не ти ли бият някакъв печат в студентската книжка и след това отиваш във факултета в които си приет ?
В съответния факултет е.Rozalinda написа:някой ще може ли да ми каже къде става подаването намолби за 2-ро класиране в сградата на СУ или в съответния факултет
- originalsin
- Пишеща машина
- Специалност: Право
- Курс: първи
Имам въпрос относно несъответствие в зададения като необходим брой снимки. Съгласно чл. 41. При записването си новоприетите студенти представят:
3. Три снимки с формат 4/6 сантиметра.
А в сайта на ФМИ е изведено:
Записването на студентите в първи курс става само след представянето на:
* 4 броя снимки (3,5 x 4,5) - залепени на: студентската книжка, именника, личния картон и студентската лична карта
Последно, колко снимки трябва да нося?
* 4 броя снимки (3,5 x 4,5) - залепени на: студентската книжка, именника, личния картон и студентската лична карта
"Ах, чувствам, че на човек е нужно нещастие или беднота, или болест. Иначе, току-виж, си се забравил..."
а къде е този рекламно- информационен център...? 
- The_Vicodin_Timelord
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
Този личен картон е само за ФМИ. Без него стават точно 3 снимки, ако си спестиш за именника - даже само 2originalsin написа:Имам въпрос относно несъответствие в зададения като необходим брой снимки. Съгласно чл. 41. При записването си новоприетите студенти представят:
- crazy_dasy
- В началото бе словото
- Специалност: Библиотечно-информационни науки
Ще може ли малко помощ... В пристъп на гениалност, в началото на месеца дадох дипломата си за легализация. Тя още е в МОНМ, ама от там отказват да ми я върнат - щели след седмица.... ама мен тогава вече не ме грее. Приета съм на единственото си желание и адски много искам да се запиша. Обадих се на лелката от Учебен отдел, а тя ми се накара и ми каза, че може само с диплома. Моля, ако някой знае какво мога да направя в случая, да ми пише. Благодаря предварително
там където се записвахме, точно срещу изхода на метрото.
Паричния салон от колко часа работи?
То не е ли безмислено тогава да си платиш таксата по банков път след като пак ще трябва да се редиш на опашката за печат или са две различни опашки ?“
Паричния салон от колко часа работи?
То не е ли безмислено тогава да си платиш таксата по банков път след като пак ще трябва да се редиш на опашката за печат или са две различни опашки ?“
В тунела между ректората и метростанцията.Това е мястото където си се записвал за изпитите.Rozalinda написа:а къде е този рекламно- информационен център...?
- originalsin
- Пишеща машина
- Специалност: Право
The_Vicodin_Timelord, благодарско. (Просто имам само 3 снимки, надявах се да са достатъчни, 'щото в това приятно мрачно време съм не (много) приятно photophobic ;d)
"Ах, чувствам, че на човек е нужно нещастие или беднота, или болест. Иначе, току-виж, си се забравил..."
А, са се сетих нещо. Само дипломата която е в твърдата корица ли трябва да си носим или трябват и ония листове които действат като досие. Смисал на дипломирането нали ти дават твърдите корици с дипломата и отделно 2 листа А4 на които пише инфо за как си бил с отсъствията и такива работи. Та на тез листи трябват ли. Попринцип не бих се притеснявал но не съм от София и затова ми е някак важно. Ако някои може да ми отговори по-скоро ще съм му много благодарен.

Това е доста гадно...ако искаш отиди до МОН и обясни,че работата е сериозна и ги помоли да ти я върнат.crazy_dasy написа:Ще може ли малко помощ... В пристъп на гениалност, в началото на месеца дадох дипломата си за легализация. Тя още е в МОНМ, ама от там отказват да ми я върнат - щели след седмица.... ама мен тогава вече не ме грее. Приета съм на единственото си желание и адски много искам да се запиша. Обадих се на лелката от Учебен отдел, а тя ми се накара и ми каза, че може само с диплома. Моля, ако някой знае какво мога да направя в случая, да ми пише. Благодаря предварително
Тези листове,които действат като досие не ти трябват.bat'Rambo написа:А, са се сетих нещо. Само дипломата която е в твърдата корица ли трябва да си носим или трябват и ония листове които действат като досие. Смисал на дипломирането нали ти дават твърдите корици с дипломата и отделно 2 листа А4 на които пише инфо за как си бил с отсъствията и такива работи. Та на тез листи трябват ли. Попринцип не бих се притеснявал но не съм от София и затова ми е някак важно. Ако някои може да ми отговори по-скоро ще съм му много благодарен.