Секси ли е Миляна Каймакамова?
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
ако знаеш аз какво си помислих...чак ме е срам сегаiliyan написа:Направо питай за смисъла на темата, че дотук не го виждамАми ако всеки зададе подобен въпрос, какво ще стане? Флуд абсолютен.
помислих си, че иска да спи с нея и така да влезе...оффф днес май прекалих с преговора по история
Всеки от нас е ангел с едно крило и ние можем да летим само ако се прегърнем.
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Ей тоз е голям образ .. не не така не съм се смял хахаха лицеnaebah_koza написа:Наистина е възрастна, но и доста добре запзаена за 55-годишна жена. Има гъста черна коса-много добре подредена и сресана, свежа кожа и стройна фигура. Макар и на години има стил и бие по перверзия младите момиченца, наконтени с евтини гримове, къси турски полички и подръпващи "Карелия слимс".
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
и после жените ти били криви, че си падали по еди-какви си мъже... като гледам, май не е в жените проблема...naebah_koza написа:CoHka, ако си висока над 170 см (и не повече от 177) със слабо телосложение, големи гърди, руса коса(може и прерходролено) и перверзна физиономия, веднага ти казвам как можеш да ми помогнеш
п.п. за твое сведение въпросната дама е МилИяна Каймакамова...
малеее, не съм мислела никога, че ще го кажа, но - НЕДЕЙ, МОЛЯ ТЕ, НЕ СИ ОТИВАЙ!!!Циндил-Пиндил написа:Най-после признаниеiliyan написа:Ама сега като се замисля на Циндила са смислени пред тези. Така че му дължа извинение.![]()
![]()
![]()
А пичът с козичката изби рибата с тия теми... Май ше си търся друг форум![]()
хаха
твоят флуд поне е симпатичен и безобиден
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!