Намален бал??

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Jarmen
В началото бе словото

Намален бал??

Мнение от Jarmen »

Проверих в сайта на СУ (персонална информация) за класиранията тази сутрин и с изненада установих, че бала ми е занижен. Оценките, с който кандидатствам са:
Математика - 4
Физика - 6
ДЗИ Физика - 5,92 (умножава се по 3)

По мои сметки трябва да ми е 27,76, но в "персонална информация" пише 27,68. Знам, че разликата не е голяма, но можеше да е решаваща и искам да знам какво да пиша под "състезателен бал" в документите. Някой друг да има този проблем?

П.П. приет съм на първо класиране за първо желание, така че това не е повлияло. И все пак ми се струва некоректно... :?
Аватар
iprodanov
Пишете, о, братя
Специалност: КН у ФМИ
Курс: втори

Re: Намален бал??

Мнение от iprodanov »

Jarmen написа:Проверих в сайта на СУ (персонална информация) за класиранията тази сутрин и с изненада установих, че бала ми е занижен. Оценките, с който кандидатствам са:
Математика - 4
Физика - 6
ДЗИ Физика - 5,92 (умножава се по 3)

По мои сметки трябва да ми е 27,76, но в "персонална информация" пише 27,68. Знам, че разликата не е голяма, но можеше да е решаваща и искам да знам какво да пиша под "състезателен бал" в документите. Някой друг да има този проблем?

П.П. приет съм на първо класиране за първо желание, така че това не е повлияло. И все пак ми се струва некоректно... :?
Държиш ли дзи по някой предмет - забрави за оценката от дипломата. Без значение дали е по-голяма или обратното. Т.е правилно е сметнато, дзи-то се умножава по 4 + математика.
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”