Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
rounders написа:Аз отивам само да потвърдя СИ, така че май ще ви предредя,а като се записвам вероятно ще има доста по-малко хора, така че май съм по-добре от вас
EmZvr написа:Здравейте, искам да попитам нещо. Бала ми е 23.70 и се боря за Информатика, която е с мин. бал 24.00 Според вас имам ли шанс да влезна от някоя от по нататъшните класирания, като ме делят 0,30 стотни ? Не знам това дали е много или малко :/
Като гледам миналата година мин. бал за Информатика е паднал от 26.05 на 22.27
Хора, дайте съвет, защото съм страшно раздвоена. Изкарах 5.65 в УАСГ на математиката и 1 желание ми е ВИК. 100% влизам. В СУ ме приеха на първо желание СИ. А сега на къде? Какво да избера????
Jun Jan написа:Хора, дайте съвет, защото съм страшно раздвоена. Изкарах 5.65 в УАСГ на математиката и 1 желание ми е ВИК. 100% влизам. В СУ ме приеха на първо желание СИ. А сега на къде? Какво да избера????
Пий една вода, хвърляй боб или помисли какво искаш да бъдеш, щото двете нямат нищо общо.
Marchosias написа:Ееей .. ами сега ? Не чакаме резултати от изпити, не чакаме резултати от класирания.. какво ще правим ?! o.O
Как какво? Чакате на опашки за записване.
The_Soldier написа:Дано дано.. Под значително имам предвид до 5 някъде, но едва ли ще стане от второ класиране, но може би на 3то ще имам шанс...
За първокурсниците за общежитие има само първо и трето класиране. Първо класиране се обявява около 15-ти септември, трето е малко след началото на учебната година и то е независимо от успеха, само по социални критерии.
Victoria написа:
За първокурсниците за общежитие има само първо и трето класиране. Първо класиране се обявява около 15-ти септември, трето е малко след началото на учебната година и то е независимо от успеха, само по социални критерии.
Аз пък си мисля, че са второ и 3то класиране Нз, ще видим като му дойде времето
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Информационни системи..... аре де няма ли някой да се появи да пия и аз 1 студена вода почвам да се отчайвам и насочвам към ту никой не ме подкрепя. Защо на всичките теми който направих за ИС никой нищо не казва.. що за специалност е.. трудна/лесна (в сравнение с останалата част от ФМИ) и за предпочитане ли е пред КСТ и КТТ в ТУ )))
KikyPet написа:Информационни системи..... аре де няма ли някой да се появи да пия и аз 1 студена вода почвам да се отчайвам и насочвам към ту никой не ме подкрепя. Защо на всичките теми който направих за ИС никой нищо не казва.. що за специалност е.. трудна/лесна (в сравнение с останалата част от ФМИ) и за предпочитане ли е пред КСТ и КТТ в ТУ )))
КСТ и КТТ да го духат даже целия ТУ да го духа най-смотания университет :Д СУ е много по-добър вариант
@KikyPet аз лично мисля, че всяка една от "компютърните" специалности във ФМИ си заслужава повече от КСТ в ТУ. Аз можех да съм ти колега, но писах Информатика по-напред и така... Но честно казано ме кефят и 4те специалности от семейството
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...