Секси ли е Миляна Каймакамова?
- nae_ah_koza
- В началото бе словото
- nae_ah_koza
- В началото бе словото
- CoHka
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Горе долу отговарям на описанието, но не съм заинтересована! Най-добре не пиши повече теми, достатъчно се изложи.naebah_koza написа:CoHka, ако си висока над 170 см (и не повече от 177) със слабо телосложение, големи гърди, руса коса(може и прерходролено) и перверзна физиономия, веднага ти казвам как можеш да ми помогнеш
Отказвам да приема, че има друга алтернатива, освен успеха!
- nae_ah_koza
- В началото бе словото
На кандидатстудентския да напишеш, че Самуил е син на Крум е толкова излагация, колкото и:naebah_koza написа:Иначе с кое съм се изложил?
naebah_koza написа:CoHka, ако си висока над 170 см (и не повече от 177) със слабо телосложение, големи гърди, руса коса(може и прерходролено) и перверзна физиономия, веднага ти казвам как можеш да ми помогнеш
Re: Секси ли е Миляна Каймакамова?
и ако е секси какво следва?naebah_koza написа:Кажете моля?
Всеки от нас е ангел с едно крило и ние можем да летим само ако се прегърнем.
-
RecalcitrancE
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Милияна
Баба ви Милиянка я гледах един път по ТВ - гостува в долнопробното предаване "сите, бугари заедно" по СКАТ. Тя също не е от най-умните. И такива теории развиваше красавицата, че да зачеркнеш 30-40 години развитие на родната историопис. МОСКВА - БРАТУШКИ!
Ако погледните и книжките под нейна редакция, ще видите присъщия стил за червеното време и онези долни лъжи, с които се подменя българското минало и се чупи трамплина към бъдещето.
Нека и е лошо на Милияна.
Впрочем, Каймакамова е достойна фамилия за преподавател по БЪЛГАРСКА история. По-БЪЛГАРСКО име от това няма.
Ако погледните и книжките под нейна редакция, ще видите присъщия стил за червеното време и онези долни лъжи, с които се подменя българското минало и се чупи трамплина към бъдещето.
Нека и е лошо на Милияна.
Впрочем, Каймакамова е достойна фамилия за преподавател по БЪЛГАРСКА история. По-БЪЛГАРСКО име от това няма.
Истински врагове предпочитам пред мними приятели!
- nae_ah_koza
- В началото бе словото
Аз бях на изпит на 21-май по История и докато изписвах 123-тата страница по темата за Църковното движение, влезе една стройна бабичка тип "застаряваща к***а", облечена в черно. След като напусна залата, главният квестор(един много дебел и потен дребнопишковец, но добряк) я представи и каза коя е.
В същия ден, докато вечерях яйца на очи в масло, попаднах на новини, където предаваха за изпита и дадоха Каймакамова. Направи ми силно впечатление, че издаваше ледено излъчване, но в същото време и силно еротично. Наистина е възрастна, но и доста добре запзаена за 55-годишна жена. Има гъста черна коса-много добре подредена и сресана, свежа кожа и стройна фигура. Макар и на години има стил и бие по перверзия младите момиченца, наконтени с евтини гримове, къси турски полички и подръпващи "Карелия слимс".
Ако беше с 10-тина сантиметра по-висока и минаваше 178см, би била абсолютен средиземноморски тип жена-точно от онези, които знаят как да изтискат един мъж в леглото, да задоволят всичките му първични капризи, но в същото време с достатъчно твърди характери, за да пречупят всеки мъж и опитите му за слагане на "юзда" на жената.
В същия ден, докато вечерях яйца на очи в масло, попаднах на новини, където предаваха за изпита и дадоха Каймакамова. Направи ми силно впечатление, че издаваше ледено излъчване, но в същото време и силно еротично. Наистина е възрастна, но и доста добре запзаена за 55-годишна жена. Има гъста черна коса-много добре подредена и сресана, свежа кожа и стройна фигура. Макар и на години има стил и бие по перверзия младите момиченца, наконтени с евтини гримове, къси турски полички и подръпващи "Карелия слимс".
Ако беше с 10-тина сантиметра по-висока и минаваше 178см, би била абсолютен средиземноморски тип жена-точно от онези, които знаят как да изтискат един мъж в леглото, да задоволят всичките му първични капризи, но в същото време с достатъчно твърди характери, за да пречупят всеки мъж и опитите му за слагане на "юзда" на жената.
Нормалната дължина на мъжкия член е 24см