Записване 26-28 юли 2010 г.
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Re: [AКТУАЛНО] Записване 26-28 юли 2010 г.
Участваш със същото подреждане на специалности, специалността, в която си приет се запазва и можеш да се изкачиш нагоре само. Ако не си приет в никоя специалност участваш във второ класиране със същата подредба.
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
йес бееее
СОЦИОЛОГИЯЯЯЯ

Мерси многоThe_Soldier написа:Участваш със същото подреждане на специалности, специалността, в която си приет се запазва и можеш да се изкачиш нагоре само. Ако не си приет в никоя специалност участваш във второ класиране със същата подредба.
Здравейте!
Като съм приет специалност Индология, може ли в ЦИЕК да отида да се запиша вместо в ректората? Би трябвало да не се чака толкоз много там?
А също и кандидатстването за общежитие може ли да стане пак в ЦИЕК или трябва задължително в ректората?
Мерси
Като съм приет специалност Индология, може ли в ЦИЕК да отида да се запиша вместо в ректората? Би трябвало да не се чака толкоз много там?
А също и кандидатстването за общежитие може ли да стане пак в ЦИЕК или трябва задължително в ректората?
Мерси
~
-
soul_rhythm
- В началото бе словото
Elitsa Abstract написа:Странно...коя е специалността?soul_rhythm написа:Искам да питам защо на първото ми желание под места пише 0 ? Някой знае ли какво става? Да не за закрили специалността, без да съм разбрала?
Медицинска рехабилитация. След като излезнаха класиранията пише: Места 0, Приети 13. Това какво значи?
- agenta
- Да живей словото
- Обратна връзка:
soul_rhythm написа:Elitsa Abstract написа:Странно...коя е специалността?soul_rhythm написа:Искам да питам защо на първото ми желание под места пише 0 ? Някой знае ли какво става? Да не за закрили специалността, без да съм разбрала?
Медицинска рехабилитация. След като излезнаха класиранията пише: Места 0, Приети 13. Това какво значи?
Имам опасения, но не искам да ги споделям тук и затова се обадете утре сутринта в Учебен отдел на СУ - тел. тел. 987 34 88, 9308 444.
Значи аз както съм приет за право задочно мога да се състезавам за право редовно и няма да отпадна от специалността,в която съм приет на първо класиране(право задочно)?Супер...значи утре ще се пробвам за редовнотоThe_Soldier написа:Участваш със същото подреждане на специалности, специалността, в която си приет се запазва и можеш да се изкачиш нагоре само. Ако не си приет в никоя специалност участваш във второ класиране със същата подредба.
- Harizanova
- В началото бе словото
- Специалност: Френска филология
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Fade to black .... 
- aikaeimin
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Японистика
- Курс: втори
@Vodolei Да, точно така. Успех! 
Harizanova, девойко, стига с този спам.
Harizanova, девойко, стига с този спам.
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
- Eleanor
- Летящите Пръсти
може ли някой да ми каже с какво се стига до стопанския факултет и дали пеш от метростанция Ж.Кюри е сравнително близко, или трябва непременно да се хваща автобус
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
В кой шибан факултет е още по-шибаната БФ и там ли трябва да отида да си подам двойно по-шибаната молбичка за второ класиране?
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Факултет по славянски филологияThe_iMMortal_f написа:В кой шибан факултет е още по-шибаната БФ и там ли трябва да отида да си подам двойно по-шибаната молбичка за второ класиране?
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Това изискване за снимка 4/6 при записването май си е останало от едно време? Слагат си се нормали снимки за документи нали?
- bggashnik
- Пишеща машина
- Специалност: Компютърни науки
Точно така, нормални снимки 3,5х4,5 
Компютърни науки I курс
имам питане,надявам се някой да може да ми отговори...
та възможно ли е да са ми объркали бала...на първо желание ми е история и география,с 6 съм по история и 6 по география от дипломата и 3,75 на изпита
по мои изчисления бал 23,25 а в справката ми излиза 20,50
приета съм 3 желание,какво да направя и къде да проверя преди да се запиша утре
та възможно ли е да са ми объркали бала...на първо желание ми е история и география,с 6 съм по история и 6 по география от дипломата и 3,75 на изпита
по мои изчисления бал 23,25 а в справката ми излиза 20,50
приета съм 3 желание,какво да направя и къде да проверя преди да се запиша утре