Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Здравейте, отдавна следя темата, но току-що се регнах ..... балгодарение на всички, които пишат се ориентирам с резултати, изпити и класирания до сега ... та имам бал 26.21 искам СИ приет съм Информатика, какво да правя:?:?: да чакам ли 2ро класиране или да пиша КСТ в ТУ? познавате ли хора, които ще се отказват ... благодаря за отговорите
Честито на всички!!
Аз съм приет Информатика с бал 25.95,но съм леко разочарован от доста ниския бал.Не съм много далече от КН,но не съм и много близо.Според вас дали има смисъл да подам документи за второ класиране(кн),все пак нищо не губя?
tonyhawk написа:Здравейте, отдавна следя темата, но току-що се регнах ..... балгодарение на всички, които пишат се ориентирам с резултати, изпити и класирания до сега ... та имам бал 26.21 искам СИ приет съм Информатика, какво да правя:?:?: да чакам ли 2ро класиране или да пиша КСТ в ТУ? познавате ли хора, които ще се отказват ... благодаря за отговорите
От второ класиране имаш доста добър шанс за СИ,а и аз бил предпочел Информатика 100 пъти пред КСТ ТУ.Но ти си взимаш решение
tonyhawk написа:Здравейте, отдавна следя темата, но току-що се регнах ..... балгодарение на всички, които пишат се ориентирам с резултати, изпити и класирания до сега ... та имам бал 26.21 искам СИ приет съм Информатика, какво да правя:?:?: да чакам ли 2ро класиране или да пиша КСТ в ТУ? познавате ли хора, които ще се отказват ... благодаря за отговорите
Ти си решаваш, аз не бих отишъл в ТУ ако тази дилема беше пред мен.
zmeqt е отговорил така както трябва да постъпиш, а другото го решаваш ти
Междyдругото ако запишеш Информатика сега, след 1 година ще ме търсиш да ми благодариш че не си чакал 2ро класиране а си се записал на 1-во, но това е отделна работа пак ти решаваш
Последно промяна от ahhi на 25 Юли 2010, 14:31, променено общо 2 пъти.
Както каза все пак нищо не губиш Между другото и аз ще се радвам на помощ от ваша страна.. Когато си писах желанията поставих на 1. КН 2. СИ 3. Инф., но доколкото разбрах по учебен план Информатика е по-близък до КН, отколкото СИ е до КН. Ако е така си предпочитам Инф. пред КН, но наистина ли е така? Защото се чудя дали да се пробвам 2ро класиране, макар да нямам голям шанс, което води до следващия въпрос - според вас има ли някаква вероятност КН и/или СИ да паднат с поне 1.20, щото според мен няма
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
The_Soldier написа:Както каза все пак нищо не губиш Между другото и аз ще се радвам на помощ от ваша страна.. Когато си писах желанията поставих на 1. КН 2. СИ 3. Инф., но доколкото разбрах по учебен план Информатика е по-близък до КН, отколкото СИ е до КН. Ако е така си предпочитам Инф. пред КН, но наистина ли е така? Защото се чудя дали да се пробвам 2ро класиране, макар да нямам голям шанс, което води до следващия въпрос - според вас има ли някаква вероятност КН и/или СИ да паднат с поне 1.20, щото според мен няма
Еми те тая година паднаха с толкова много, че не може да си сигурен. Пробвай на второ
Освен нерви от чакане, друго лошо няма да си докараш.