[КСК 2010] Математика vol.2

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
iprodanov
Пишете, о, братя
Специалност: КН у ФМИ
Курс: втори

Re: [КСК 2010] Математика vol.2

Мнение от iprodanov »

lzpreslav написа:Как може да приравняват с 6.00 изпит, 6.00 диплома и 6.00 матура с тези с изпит 5.50 примерно и с по-ниска диплома? Тази година Софийски много се излагат, също и с този ранен изпит януари учителят ми по математика много ги обижда.
Кво значение има колко си имал в 9ти клас ако след 3 години си го минал матряла и си изкарал висока оценка на един от най-трудните изпити в България?
А изпитите са в най-готините дати. Единия е между двата срока, а другият преди априлската ваканция. По-добре така, от колкото да губим матрял в училище. :wink:
Аватар
СеМеГейка
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от СеМеГейка »

Plchee написа:Вие се сетихте кога да го обсаждате това :Д малко с 7 месеца закъснение а не ми е ясно защо още ги бавят ? какво ще постигнат като ги забавят още малко
е,надали го правят от кеф ,по-вероятно е да се туткат...в крайна сметка кво им пука за нас :ДДД
Ако успееш да прекараш един съвършено безцелен следобед по съвършено безцелен начин, значи си се научил да живееш.
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Специалност: Информатика
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

"какво ще постигнат като ги забавят още малко"

Как какво? Психасали кандидати, после като влезнат в университета, ще са те обработени вече и по-лесно ще се ебават с тях :)
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Кристиян »

А на мен отдавна спря да ми пука за тях, щото като си видя големия трагизъм от днес .. съвсем ще се отчаям :(
MalUmKo
От дъжд на вятър

Мнение от MalUmKo »

Какво ти пука? Ти явно си от тея с "6.00 изпит, 6.00 диплома и 6.00 матура",щом толкова си се разгорещил, браво. Вътре си и щом се имаш за толкова добър ще имаш 4 години да го докажеш. Нали си вътре това е въпросът на цялото КСК, не колко ще имаш, а дали ще учиш в желаната специалност. Това да не ти е олимпиада нещо, че да ти е важно да си пръв? Аз като бях медали не раздаваха, да не се е променило нещо?
ПП Явно са преценили, че човек имащ отличен от някой от изпитите заслужава да влезе каквото и където иска независимо от това как се е излагал в училище или на матурата. Да не говорим че матурите са толкова тъпи, че ако имаш над 5.50 на изпита в СУ със сигурност имаш знанията да ги направиш за 6.00, че и отгоре.
"12. Овладяване на обективни критерии за оценка на духовните и материалните ценности на обществото.
13. Изграждане на навици за опазване на околната среда и на собственото здраве."
:D
Аватар
Plchee
От дъжд на вятър
Специалност: Софтуерно инженерство
Курс: първи

Мнение от Plchee »

Е ти само погледни за кфо става на вапрос форума чак ми забива
Софтуерно инженерство 1 курс
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

И при мен забива.. предполагам при всички е така, важното е персоналната информация да остане свежа ;)
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Аватар
СеМеГейка
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от СеМеГейка »

MalUmKo написа:Какво ти пука? Ти явно си от тея с "6.00 изпит, 6.00 диплома и 6.00 матура",щом толкова си се разгорещил, браво. Вътре си и щом се имаш за толкова добър ще имаш 4 години да го докажеш. Нали си вътре това е въпросът на цялото КСК, не колко ще имаш, а дали ще учиш в желаната специалност. Това да не ти е олимпиада нещо, че да ти е важно да си пръв? Аз като бях медали не раздаваха, да не се е променило нещо?
ПП Явно са преценили, че човек имащ отличен от някой от изпитите заслужава да влезе каквото и където иска независимо от това как се е излагал в училище или на матурата. Да не говорим че матурите са толкова тъпи, че ако имаш над 5.50 на изпита в СУ със сигурност имаш знанията да ги направиш за 6.00, че и отгоре.
И това се отнася за...кого?
Ако успееш да прекараш един съвършено безцелен следобед по съвършено безцелен начин, значи си се научил да живееш.
Аватар
Plchee
От дъжд на вятър

Мнение от Plchee »

Айдееееееееееееееееее има резултати :Д
Аватар
Plchee
От дъжд на вятър

Мнение от Plchee »

Базикам се бе хахаха
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

@Plchee без такива шеги точно сега, млад си още :)
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Кристиян »

И аз не можах да разбера за кого се отнася. Ако се отнася за мен, жестоко греши въпросния потребител, тъй като всичко си постигам с много труд и бъхтене. Но, друг е въпроса дали някога ще се оцени и мога да кажа спокойно, че не съм от тия, дето са изкарали 6.00 на матури или олимпиади. За мен оценката никога не е била от значение, а по-важни са знанията и след това приложението им. Разбира се, ако за мен беше отправен поста. Айде точно в тоя ден да не изпадаме в конфронтации.

PS.: Мерси, не знаех ;) Съжалявам.
Последно промяна от Кристиян на 25 Юли 2010, 11:29, променено общо 1 път.
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

Беше отправен към @Izpreslav предполагам.. (коментара му е на предната страница (21) )
Аватар
bggashnik
Пишеща машина
Специалност: Компютърни науки

Мнение от bggashnik »

Никой ли не вижда, че репликата беше отправена към Izpreslav :scratch: :scratch:

П.П. Подкрепям MalUmko на 100%
Компютърни науки I курс
Аватар
muligan-cho
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Китаистика

Мнение от muligan-cho »

Е не, просто някои почнаха да се засягат :lol:
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”