[КСК 2010] Математика vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Re: [КСК 2010] Математика vol.2
Се ми е тая щом ще ми заемат мястото на 1во класиране....
Компютърни науки 1 курс
Ко ти пука? На второ няма да ги имаmorfei написа:Се ми е тая щом ще ми заемат мястото на 1во класиране....
- Plchee
- От дъжд на вятър
- Специалност: Софтуерно инженерство
да ама на никой не му се чака второ нали знаешМит@кът написа:Ко ти пука? На второ няма да ги имаmorfei написа:Се ми е тая щом ще ми заемат мястото на 1во класиране....
Софтуерно инженерство 1 курс
Ми да си искарал и ти 30...Plchee написа:да ама на никой не му се чака второ нали знаешМит@кът написа:Ко ти пука? На второ няма да ги имаmorfei написа:Се ми е тая щом ще ми заемат мястото на 1во класиране....
- СеМеГейка
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Случва се
Всеки от нас със сигурност е подал документи на поне 2 места ,тъй че е нормално 
Ако успееш да прекараш един съвършено безцелен следобед по съвършено безцелен начин, значи си се научил да живееш.
- Plchee
- От дъжд на вятър
Ти май си много готин като си с 30 а ?Мит@кът написа:Ми да си искарал и ти 30...Plchee написа:да ама на никой не му се чака второ нали знаешМит@кът написа:Ко ти пука? На второ няма да ги имаmorfei написа:Се ми е тая щом ще ми заемат мястото на 1во класиране....
- bggashnik
- Пишеща машина
- Специалност: Компютърни науки
Пробвай пакСеМеГейка написа:Случва сеВсеки от нас със сигурност е подал документи на поне 2 места ,тъй че е нормално
Компютърни науки I курс
- СеМеГейка
- В началото бе словото
Ох,знаех си,че някой така ще се изцепи...whatever.bggashnik написа:Пробвай пакСеМеГейка написа:Случва сеВсеки от нас със сигурност е подал документи на поне 2 места ,тъй че е нормално
Ако успееш да прекараш един съвършено безцелен следобед по съвършено безцелен начин, значи си се научил да живееш.
-
lzpreslav
- В началото бе словото
Как може да приравняват с 6.00 изпит, 6.00 диплома и 6.00 матура с тези с изпит 5.50 примерно и с по-ниска диплома? Тази година Софийски много се излагат, също и с този ранен изпит януари учителят ми по математика много ги обижда.
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Отговорих на въпроса ти към Freestyler (затова писах на мъжки род) , " @ " беше за да уточня, че отговарям на тебСеМеГейка написа:The_Soldier написа:@СеМеГейка сигурно е изкарал 5.50+ , тази година всички, които имат поне 5.50 участват с максимален бал
Блааа,момиче съм! МОМИЧЕИ изкарах на втората сесия 5.40...умрях от яд,щото можех повече,ама тъпото си е тъпо.На първата и третата не ходих,защото исках твърдо финанси в УНСС,но сега ми прищрака друго
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
- СеМеГейка
- В началото бе словото
ИзвинявайThe_Soldier написа:Отговорих на въпроса ти към Freestyler (затова писах на мъжки род) , " @ " беше за да уточня, че отговарям на тебСеМеГейка написа:The_Soldier написа:@СеМеГейка сигурно е изкарал 5.50+ , тази година всички, които имат поне 5.50 участват с максимален бал
Блааа,момиче съм! МОМИЧЕИ изкарах на втората сесия 5.40...умрях от яд,щото можех повече,ама тъпото си е тъпо.На първата и третата не ходих,защото исках твърдо финанси в УНСС,но сега ми прищрака друго
Просто са се светнали, че януари над 5.50 ще искарат тия от МГ-тата и са решили да ги привлекат.lzpreslav написа:Как може да приравняват с 6.00 изпит, 6.00 диплома и 6.00 матура с тези с изпит 5.50 примерно и с по-ниска диплома? Тази година Софийски много се излагат, също и с този ранен изпит януари учителят ми по математика много ги обижда.
- atanas_tsankov
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Компютърни Науки
Ами да ти кажа ти ако имаш 5.50 или повече, колкото и да си изкарал на матурата или дипломата (не може да е много малко) си си вътре каквото искаш, защото ако си гледал баловете последните години, бала за КН, досега специалността с най-висок бал, никога не е е бил по-висок от 28.50.. Тва го правят за да им е спокойно на тези хора, да ги привлекат от по-рано, един вид като си приет от януари се надяват, че няма да учиш за УАСГlzpreslav написа:Как може да приравняват с 6.00 изпит, 6.00 диплома и 6.00 матура с тези с изпит 5.50 примерно и с по-ниска диплома? Тази година Софийски много се излагат, също и с този ранен изпит януари учителят ми по математика много ги обижда.
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
- Plchee
- От дъжд на вятър
Вие се сетихте кога да го обсаждате това :Д малко с 7 месеца закъснение а не ми е ясно защо още ги бавят ? какво ще постигнат като ги забавят още малко