Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Anabel_Rose написа:ами не мога съвсем точно да ти отговоря, но имаше един период преди 4год. горе-долу когато се влизаше и с 4 от изпита тъй е, смятай колко е бил
@Dimitrov да така е, много си прав
(надявам се се причисляваш присъстващите към "ужасните ЧОВЕЧЕТА ")
Ние просто сме имунизирани срещу тази категория. Не мога да дам доказателство, но знам, че е така.
Аз от всички автори не бях преговорил единствено Димчо и... този гадняр се падна.
И се камикадзирах с цитати.
Anabel_Rose написа:абе аз не съм карала кс изпит, ама ....... незнам хем е гаден хем е блага тема за писане наистина може да вкараш мн цитати
на мен лично ми е ужасен
Определено е ужасен. Жива затапка за мен, но както и да е. Като разбрах, че в контролния плик е бил Славейков направо му се зарадвах.
Да не се оказа, че всички тръгнаха към леглата?
Anabel_Rose написа: абе аз съм си все още тука, а и най-лошото е, че почвам все повече да се навивам да ходя да видя дали на химическия са изнесли нещо
И аз съм тук. Стой си на топло и сухо и имай още малко търпение
Anabel_Rose написа:всъщност какво значение има от къде си, в крайна сметка нали всички искаме и най-вече имаме правото да учим
Радвам се да го чуя от СофиянедЗ! Проблема идва от там, че масата НЕ искат да учат. Искат студентски живот. Мърсят града, пренасят селянията си от села и паланки в София. И е разбираемо да има такова отношение. Но не всички са такива ^^
да де, ама нали трябва да сме човечни все пак
НУПЧЕ, 2 курс
When the mind is strong, there is nothing that can stop you