Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Anabel_Rose написа:аз предлагам всички дружно да се вдигнем в тоя дъжд и право на Стената на плача.
Мои приятелки ми казахач че излагали класиранията през нощта, защото на самия ден ставали зверски опашки.... та какво ще кажете???
Хайде тогава всеки който отиде , при добро желание - да снима каквото може от класирането. Ако всеки качи по малко , пак е нещо : )
Тук при мен е много топло. Така и така не мога да заспя преди 2:30 - 3, защо да не почакам малко във форума. Когато вече очите не ме държат, тогава ще си легна.
че то не е спирало поне от 2 часа да вали в софия
сега май малко понамаля
айде сега вече се почна с пазарлъкът )))
на всеки му се ходи, ама всеки го мързи
НУПЧЕ, 2 курс
When the mind is strong, there is nothing that can stop you
те със сигурност са готови още от петък, защото аз звънях вчера в СУ, за да се информирам за едни неща, и ми казаха, че чак в понеделник ще има кой да ми отговори, понеже събота и неделя нямало никой
НУПЧЕ, 2 курс
Тези в Благоевград излезнаха още миналия ден... а имам случаи на приятели които са с бал 29 и са му го смъкнали само леко до 23. Дано и тука няма такива работи, аз честно казано не съм ги сверявал моите балове.
аз си ги сметнах, всичко е ок
ако си ги смяташ имай предвид, че ако имаш балообразуващ предмет, по който си карал/а матура, се взима матурата като оценка
НУПЧЕ, 2 курс