хелоуин беше готино, ама йес е долнопробна дупка от най-лошите...Berserker написа: имат си метълско кафе бе Крематори!!! Не е честно, тука Хелоуина го закриха![]()
Berserker в Бургас
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
айде втори пост, ама не ми се едитва:)ra4e^f написа:На Александровска ли е кафето
начи yes - първото е срещу спирката на 211 на гарата, то е гадна дупка
другите две за които се сещам са "палермо", там не съм била и "рай уно" което е бе...малко в страни по богориди, срещу магазина с климатиците и палтата
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
стига бе, рай уно го посетих и не беше нито кафе нито метълско, по-скоро кръчме, музиката беше добра ама метъл???cappuccino написа: другите две за които се сещам са "палермо", там не съм била и "рай уно" което е бе...малко в страни по богориди, срещу магазина с климатиците и палтататам бях снощи и беше много яко, даже си има дворче... пък йес си има хлебарки...и дупка в стената...
и е същото, на Богориди, малко встрани
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
права си за първите две, иначе май дадоха пепелник на масата, не помня...cappuccino написа:то че е гот първите няколко път окей,...ама на мене вече ми е гнусно... правило номер едно в йес ми е да не ходя до тоалетна и да пия направо от бутилката:) ама пък може да си тръскаш цигарата направо на подакоето е голям плюс
За Йес-махнаха хлебарките
.
Рай Уно-компанията,с която ходя там(Берсерк и Паган се сещат за кои говоря)се познават със сервитьорките и те им пускат каквото искат
.А и там се събират само метъли и рокери.
cappuccino,за Парти какво ще кажеш?
Рай Уно-компанията,с която ходя там(Берсерк и Паган се сещат за кои говоря)се познават със сервитьорките и те им пускат каквото искат
cappuccino,за Парти какво ще кажеш?
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
- Ef
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
а Бохо..
Хехе.. Не ви знам от колко години сте почитатели на метъл мюзика, ама едно време имаше едно приятно местенце Охо Бохо. Ако има някой бургазлия тук, който е ходил, мисля, че ще сподели пред приятелите си каква приятна задушевна обстановка имаше в това тясно полу-мазе.. хахах
Тогава (разбирайте преди 4 години примерно) и аз изживявах своя интерес към този музикален стил, ама държа да отбележа съм си прекарвала страхотно.. те биричката и пелинът като почнат едни красиви приказки да разказват.. после ти се заоблачи леко пред кръго-взора.. става лошо, ама като се излее дъждът пак ти святка пред очите и можеш още да поемеш.. приказки де!

Тогава (разбирайте преди 4 години примерно) и аз изживявах своя интерес към този музикален стил, ама държа да отбележа съм си прекарвала страхотно.. те биричката и пелинът като почнат едни красиви приказки да разказват.. после ти се заоблачи леко пред кръго-взора.. става лошо, ама като се излее дъждът пак ти святка пред очите и можеш още да поемеш.. приказки де!
"Лудите, лудите, те да са живи!"