[KСК 2010] Книгоиздаване

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Georgest
В началото бе словото
Специалност: KST

Re: [KСК 2010] Книгоиздаване

Мнение от Georgest »

Здравей The_Immortal_F, имам 4.50 на редовния. Бях писала първо желание ВО, но няма да стане и ще се надявам искрено на Книгоиздаването. Но с всеки изминал ден надеждите ми умират и вече съм почти сигурна, че няма да уча във ФЖМК. Нещо животът ми взе много да се обърква и не знам къде ще му излезе краят...
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

Ти си влязла Книгоиздаване 100 % ... Колко имаш на матурата? Ще се радвам да сме колежки, но щом ти си обесърчена, то аз с 4,00 как да съм? :shock: :cry:
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Georgest
В началото бе словото

Мнение от Georgest »

The_iMMortal_f написа:Ти си влязла Книгоиздаване 100 % ... Колко имаш на матурата? Ще се радвам да сме колежки, но щом ти си обесърчена, то аз с 4,00 как да съм? :shock: :cry:
Georgest
В началото бе словото

Мнение от Georgest »

на матурата имам 5.91, на история не съм била и си ми остава 6. Проблемът е, че има прекалено много желаещи за много малко места и не знам къде се вписвам точно аз. Иначе балът ми е 25.41. Минималният за ВО миналата година е бил 25.50, а сега се чудя и се мая дали за Книгоиздаване може да стигне. Просто без устния балът много ще се вдигне (поне според мен). Но колкото и да търсим и да се надяваме, утре ще се види кой къде е приет. Харесва ми това, че не губиш надежда и затова реших да се включа и аз във форума.
Аватар
tedipr
В началото бе словото

Мнение от tedipr »

@Georgest Защо смяташ, че баловете без устния ще се покачат? Аз съм на противопооложното мнение, устният е вдигнал бала на много хора, само погледни колко 6-тици има и при момчета и при момичета. Разбира се това са само предположения утре всичко ще стане ясно :) успех на всички!!!!
Радост, свобода, щастие и смях !
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Torden написа:Смятам да го пиша, но вероятно ще е по-назад - главно защото е много тясно профилираща специалност и не се знае какво бъдеще има с нея.
Ще ми се... изобщо не е толкова профилиращо, колкото звучи, trust me.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий

Има нещо вярно в това което казва tedipr , защото нали 2008-ма махнаха Литературата като задължителен за Журналистика... Баловете от 19 за книгоиздаване скочиха до 26, само с устния...Преди час някъде си играх да гледам статистиката от устния.. Доста шестици са писали, почти склонна съм да вярвам, че бала ще падне, пък и матурите взимат тази година за блообразуващи-> много шестици в обикновените гимназии си отидоха ей така.. Аз съм 5,92 на матурата и 6 по история 23,92 бал и се надявам да вляза на първо желание Книгоиздаване. АКо не в СУ, то във Вту, ако и това не БФ в СУ и другата година прехвърляне .. Абе! До 2 години ще уча книгоиздаване АЗ!
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Georgest
В началото бе словото

Мнение от Georgest »

The_Immortal_F ПРОСТО МИ ПЪЛНИШ ДУШАТА С ПОДОБНИ ИЗКАЗВАНИЯ! КАЗВАМ ГО ЧИСТО СЪРДЕЧНО.Теди, така си мисля, защото аз пък си играх да изчислявам колко жени приемат във ФЖМК(120 редовно) , не съм включила задочното, но виждам колко са след мен( 99) и колко са до мен(37) и също не знам броя на тези от предварителния изпит, които имат оценка по-висока от моята (сиреч 4.50). Не мога и да знам колко са подали молба за кандидатстване, не мога да знам колко са задочно или кой какви оценки има от матурите. Въобще пълна загадка. The_Immortal_F i tedipr .....бихте ли били така добри да си дадете скайпа или пък ФБ и да се намерим. P.S. разбира се, ако имате желание.
Georgest
В началото бе словото

Мнение от Georgest »

момичета, наистина направете сметка колко високи оценки има и тази година, напълно достатъчни и без устен
Аватар
tedipr
В началото бе словото

Мнение от tedipr »

пратих ти ЛС :)
Радост, свобода, щастие и смях !
Georgest
В началото бе словото

Мнение от Georgest »

видях и вие имате покани във ФБ и в скайп :)
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Какво става, зайци, записахте ли се?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Bezumie
В началото бе словото

Мнение от Bezumie »

Аз чакам по-добри времена, евентуално, да ме приемат на второ. :D

Ужасно много ми харесва тая специалност... мисля, че вече граничи с фанатизъм. :lol:
Georgest
В началото бе словото

Мнение от Georgest »

ами аз утре ще отида до ФЖМК да потвърдя, че оставам в СУ , но искам да продължа на 2-ро класиране, защото съм приета Книгоиздаване, но 1-то жеалние ми беше ВО. И не знам, мисля да изчакам още 1 класиране. Мила, нали може така.
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий

Така, люде! Участвайте във второто класиране и ми освободете едно малко местенце в КН :roll:

Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”