Трансфери лято 2010

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
teammember
В началото бе словото
Специалност: sport

Re: Трансфери лято 2010

Мнение от teammember »

Изображение
Джо Коул подписа 4 годишен контракт с Ливърпул

Англиският полузащитник прие личните си условия и ще премине медицински тестове през следващите 48 часа.

Коул ще стане второто попълнение на Ливърпул след Милан Йованович.

28 годишният бивш футболист пристига от Челси, където спечели 3 пъти титалта и 2 пъти ФА Къп в седем годишния си престой.

Много се радвам за този трансфер. Лично аз повече харесвам Джо Коул от Бенаюн и този трансфер е крачка напред.

Източник - http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... n-joe-cole
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Язък, бях обнадежден от информациите, че ние ше го вземем. Можеше да придаде допълнителна ширина на състава, а предвид тежкото ни финансово състояние щеше да е перфектен трансфер от финансова гледна точка...
Балак се завърна в Байер Леверкузен между другото, май не сме го споменали :D
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аватар
Mackle
Пишете, о, братя
Специалност: Право
Курс: трети

Мнение от Mackle »

Като фен на Ливърпул новината за Джо може само да ме радва. Дано му върви при нас. И определено съм съгласен, че е крачка напред, съпоставено привличането му с Бенаюн.
Аватар
Cliff Burton
Паисий
Специалност: География и Биология
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Cliff Burton »

Джо Коул определено е добро попълнение. Само да е здрав, че много контузии го сполетяват. Добра трансферна политика водят Ливърпул, най-важното е че взехме Ходжсън. :cheers: :D
When you walk through a storm,
hold your head up high!
Walk on through the wind!
Walk on through the rain!
Though your dreams be tossed and blown…
Walk on, walk on with hope in your heart … and You'll Never Walk Alone!!
You'll never walk alone!
Аватар
dataghost
Да живей словото
Специалност: КН
Курс: втори

Мнение от dataghost »

Като фен на Челси никак не ми хареса този трансфер - да разменим Бенаюн за Джо Коул и да доплатим 6 млн паунда. Общо взето така се получи. No fuckin way.

А между другото какво става с Челси ? Джо Коул, Балак, Белети напуснаха отбора. Взехме само Бенаклюн и по всичко изглежда че само това ще ни е трансфера за лятото.

Не ми харесва, не ми харесва...
Blue is the colour, football is the game
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Аз не мисля, че ше ви е толкова голям проблем...пък и все пак има още време до започването на Висшата лига
teammember
В началото бе словото

Мнение от teammember »

Аз също съм много щастлив от трансфера на Джо Коул. Този на Йованович също може да се окаже добър, но на Джо Коул, ако се опази от контузии, ще е фантастичен.
teammember
В началото бе словото

Мнение от teammember »

Изображение
Ливърпул привлича Уилсън

Ливърпул вчера вечерта потвърди, че са постигнали договорка за трансфер на Дани Уилсън.

"Имаме постигнато споразумение с Ливърпул за трансфера на Дани Уилсън", каза Мартин Бейн за официалния сайт на Рейнджърс.

"Офертата на Ливърпул е добра. Ние ще пулучим 2 млн паунда плюс различни бонуси в зависимост от представянето на Дани, като стойността на трансфера може да нарастне до 5 млн паунда."

Сделката може да бъде завършена още тази нощ, което ще позволи на Уилсън да пътува за Швейцария, където Ливърпул са на предсезонна подготовка.

Напускането на Уилсън е очаквано, след като той отхвърли предложението за нов договор от страна на Рейнджърс.

"Дани е в последната година от контракта си с клуба и той ни показа, че според него е време да продължи напред.", добави Бейн.

"Имайки предвид този факт, както и офертата от Ливърпул, мисля че сделката е подходяща за всички страни."

18 годишния Уилсън, който се утвърди в центъра на защитата на Глазгоу Рейнджърс през последния сезон и дори спечели наградата за Най-добър Млад Играч на Шотландската футболна федерация. Той записа 24 двубоя за отбора от "Айброкс", в които е отбелязал 1 гол.

Уилсън дебютира за Рейнджърс през Октомври 2009 и само девет дни по-късно най-младият футболист на Рейнджърс, също и Шотландски, играл в Шампионската Лига, на възраст 17 години и 312 дни. За младежките гарнитури на Шотландия Дани е записал 4 двубоя и 1 гол за Под 17 години и 8 двубоя без гол за под 19 години.

Тaзи и други новини за Ливърпул на - http://myliverpoolway.blogspot.com
Аватар
lubo_kostov
В началото бе словото
Специалност: Kandidat-Student

Мнение от lubo_kostov »

Джо Коул в любимия ми отбор.Супер!!!! Тази година Ливърпул ще мачкат много. :)
Сънят е моята ''сбъдната утопия''.
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Като миналата :lol:
Аватар
Rising
Пишете, о, братя

Мнение от Rising »

Аз пък искам с отбори като Ливърпул и Арсенал да се борим за титлата...Далеч по-интересно и вълнуващо е.

...ама как можахме да го изпуснем Коул така аматьорски...
teammember
В началото бе словото

Мнение от teammember »

Изображение
Ливърпул продава Риера

Ливърпул преговарят с гръцкия клуб Олимпиакос за продажбата на крилото Алберт Риера.

Испанеца не взе участие във вчерашната контрола срещу Грасхопърс, защото преговорите по преминаването му в гръцкия клуб продължават.

Ходжсън сподели пред официалния сайт: "Алберт Риера не взе участие в срещата, защото преговаря за преминаване в Олимпиакос."

Риера бе привлечен от бившия мениджър на Мърсисайдци през август 2008 от Еспаньол. От тогава насам той има записани 56 участия с червената фланелка, в които е отбелязал 5 попадения.

Тaзи и други новини в - http://myliverpoolway.blogspot.com
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Раул в Шалке ;)
Аватар
Гуньо Простия
Пишете, о, братя

Мнение от Гуньо Простия »

Украинският футболен клуб Шахтьор (Донецк) съобщи, че е подписал четиригодишен договор с хърватския нападател Едуардо да Силва от Арсенал. Украинският клуб не съобщи цената на нападателя, но според британските медии тя е 6 милиона лири.
"Демокрацията трябваше да ни донесе справедливост,но вместо това ни донесе правова държава."
Изображение
Аватар
Гуньо Простия
Пишете, о, братя

Мнение от Гуньо Простия »

Бившият футболист на Славия Мартин Кавдански ще играе в Локомотив Пд през следващите два сезона. Името на защитника започна да се спряга за трансфер на „Лаута” още в края на миналия сезон. След като не успя да си уреди трансфер в чужбина, бранителят се присъедини към „черно-белите” едва седмица преди старта на шампионата.

Освен Кавдански, договори с Локо Пд подписаха още пет нови попълнения. Дошлите на проби през миналата седмица - защитникът Джереми Родригес и нападателят Басил дьо Карвальо, парафираха с пловдивчани за една година.

Братът на Юнес Бенжелюн – Самир, също се обвърза с Локомотив, но за две години. Така френската колония на „Лаута” се увеличи сериозно и вече наброява четирима души.

Най-дълги договори подписаха привлечените от Марица Пд млади надежди Пламен Крачунов и Цветан Йотов. Двамата се обвързаха с „черно-белите” за следващите 3 сезона.

По този начин в Локо Пд могат да се похвалят с може би най-мащабната селекция през летния трансферен прозорец. Освен шестимата, „смърфовете” взеха още Христо Златински, Мартин Керчев, Емил Аргиров и Себастиан Лучини. Към тях може да прибавим и юношите на клуба Георги Петров – Геша и Ивайло Герджиков.
"Демокрацията трябваше да ни донесе справедливост,но вместо това ни донесе правова държава."
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”